Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αυτην αξιζει να την παρεις,μονο και μονο για να δεις σου κουνιωνται απο πανω σου :tits: :tits:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
τι να το κανεις αν δε μπορεις να τα πιασεις/γλυψεις  :rockon: :tits:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
μα μην κανεις τετοια ποστ,αρρωστοι ανθρωποι.... :tits: :tits: :tits: :erection: :erection: :erection:
Πάντως είναι για πολλές κλωτσιές και αυτό και άλλα παρόμοια γραφεία ,οι φωτογραφίες είναι στημένες από γωνία  για πολλές υποσχέσεις.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Πάντως είναι για πολλές κλωτσιές και αυτό και άλλα παρόμοια γραφεία ,οι φωτογραφίες είναι στημένες από γωνία  για πολλές υποσχέσεις.
καλα αυτο εννοειται,μαν.αλοιμονο αν δεν το κανανε...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα,

έχετε να προτείνετε κανα μικρό κοριτσάκι για μασαζάκι κατ'οίκον;

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
0

συναγωνιστες Ξερετε τιποτα για αυτες ?

Καλησπερα.εχω παρει αρκετες κοπελες με την προοπτικη οτι κατι μπορει να γινει αν γινομουν πελατης.
Λοιπον αθανασια:οχι μονο μασαζ δεν ξερει αλλα σου κανει την περισσοτερη ωρα με το ενα χερι και στελνει μηνηματα με το αλλο.Απαρεδεκτη.Οταν προσ το φιναλε μιλησα για να μου το παιξει ειπε να μην το σκεφτομαι για την εταιρεια τους αυτο.Μετα απο λιγες μερες πηρα αλλη,αφου σκεφτηκα οτι θα επρεπε να γινω πελατης πρωτα,τελοσ παντων.Πηρα την Κωνσταντινα με τις βυζαρες.Η κων/πουλου μπροστα της ειναι αρνακι.Μολις ξαπλωσα γυμνος μονο που δεν ουρλιαξε πηρε μπροστα μου την τσατσα που σηκωνει το τηλεφωνο,ελπιδα λεγεται και εκανε παραπονα με εντονο υφος λες και μου ειπε να βαλω πετσετα και ειπα οχι.Απο μασαζ καλα κρασια.
Δεν μασησα και πηρα μετα απο μερες αλλη,(ειμαι κυνηγος γενικα μ αρεσει ο ρολος του κασκαντερ πολυ)νταρια συμπαθητικο μασαζ αλλα μεχρι εκει.Μετα πηρα αννα ευγενικη δεν μπορω να πω αλλα ιχνος υπονοουμενο για μαλακια
Τωρα το φοβερο ποιο ειναι?Μετα απο τοσες φορες εγινα φιλος με την τσατσα(ελπιδα)και μου ειπε αφου την ξαναπηρα και για αλλη κοπελα,οτι σχεδον ολες πλην αυτων που πηρα εχουνε φυγει αλλα δεν εχουνε βγαλει την φωτογραφια τους!!!!Αρα συναδελφοι μακρια κακη ποιοτητα μασαζ και μετριες σε συμπεριφορα κοπελες.

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
0
Κυριοι συναδελφοι μηπως εχετε υποψιν σας  που βρισκεται η τονια και η κατια απο ηλιουπολεως? :huh:

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
0
κυριοι μηπως ξερει καποιος με ποιο τροπο μπορω να αλλαξω ψευδωνυμο?ευχαριστω

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.268
Πόντοι
4.365
Καλησπερα.εχω παρει αρκετες κοπελες με την προοπτικη οτι κατι μπορει να γινει αν γινομουν πελατης.
Λοιπον αθανασια:οχι μονο μασαζ δεν ξερει αλλα σου κανει την περισσοτερη ωρα με το ενα χερι και στελνει μηνηματα με το αλλο.Απαρεδεκτη.Οταν προσ το φιναλε μιλησα για να μου το παιξει ειπε να μην το σκεφτομαι για την εταιρεια τους αυτο.Μετα απο λιγες μερες πηρα αλλη,αφου σκεφτηκα οτι θα επρεπε να γινω πελατης πρωτα,τελοσ παντων.Πηρα την Κωνσταντινα με τις βυζαρες.Η κων/πουλου μπροστα της ειναι αρνακι.Μολις ξαπλωσα γυμνος μονο που δεν ουρλιαξε πηρε μπροστα μου την τσατσα που σηκωνει το τηλεφωνο,ελπιδα λεγεται και εκανε παραπονα με εντονο υφος λες και μου ειπε να βαλω πετσετα και ειπα οχι.Απο μασαζ καλα κρασια.
Δεν μασησα και πηρα μετα απο μερες αλλη,(ειμαι κυνηγος γενικα μ αρεσει ο ρολος του κασκαντερ πολυ)νταρια συμπαθητικο μασαζ αλλα μεχρι εκει.Μετα πηρα αννα ευγενικη δεν μπορω να πω αλλα ιχνος υπονοουμενο για μαλακια
Τωρα το φοβερο ποιο ειναι?Μετα απο τοσες φορες εγινα φιλος με την τσατσα(ελπιδα)και μου ειπε αφου την ξαναπηρα και για αλλη κοπελα,οτι σχεδον ολες πλην αυτων που πηρα εχουνε φυγει αλλα δεν εχουνε βγαλει την φωτογραφια τους!!!!Αρα συναδελφοι μακρια κακη ποιοτητα μασαζ και μετριες σε συμπεριφορα κοπελες.

Xαρά στο κουράγιο σου τύπε! Πεταμένα όλα τα φράγκα απ' ότι κατάλαβα...

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.231
Πόντοι
3.091
Η φατσούλα της Ιωάννας με καβλώνει ιδιαιτέρως. Αλλά φευ:ούτε εκείνη να ρουφήξει λίγο το πουτσοκέφαλο, ούτε να δύναται κανείς να γευτεί το αιδοίο της;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom