μακρια.
Οπα δωσε λιγο ακομη να καταλαβουμε
μακρια.
μα μην κανεις τετοια ποστ,αρρωστοι ανθρωποι....
...και μαλιστα ΔΕΝ διαθετει και κρεββατι....αυτην αξιζει να την παρεις,μονο και μονο για να δεις σου κουνιωνται απο πανω σου
ε πας αλλου τοτε....τι να το κανεις αν δε μπορεις να τα πιασεις/γλυψεις
περιμενουμε το μακρια να το δικαιολογησεις τυπε...μακρια.
Πάντως είναι για πολλές κλωτσιές και αυτό και άλλα παρόμοια γραφεία ,οι φωτογραφίες είναι στημένες από γωνία για πολλές υποσχέσεις.μα μην κανεις τετοια ποστ,αρρωστοι ανθρωποι....
καλα αυτο εννοειται,μαν.αλοιμονο αν δεν το κανανε...Πάντως είναι για πολλές κλωτσιές και αυτό και άλλα παρόμοια γραφεία ,οι φωτογραφίες είναι στημένες από γωνία για πολλές υποσχέσεις.
συναγωνιστες Ξερετε τιποτα για αυτες ?
Καλησπερα.εχω παρει αρκετες κοπελες με την προοπτικη οτι κατι μπορει να γινει αν γινομουν πελατης.
Λοιπον αθανασια:οχι μονο μασαζ δεν ξερει αλλα σου κανει την περισσοτερη ωρα με το ενα χερι και στελνει μηνηματα με το αλλο.Απαρεδεκτη.Οταν προσ το φιναλε μιλησα για να μου το παιξει ειπε να μην το σκεφτομαι για την εταιρεια τους αυτο.Μετα απο λιγες μερες πηρα αλλη,αφου σκεφτηκα οτι θα επρεπε να γινω πελατης πρωτα,τελοσ παντων.Πηρα την Κωνσταντινα με τις βυζαρες.Η κων/πουλου μπροστα της ειναι αρνακι.Μολις ξαπλωσα γυμνος μονο που δεν ουρλιαξε πηρε μπροστα μου την τσατσα που σηκωνει το τηλεφωνο,ελπιδα λεγεται και εκανε παραπονα με εντονο υφος λες και μου ειπε να βαλω πετσετα και ειπα οχι.Απο μασαζ καλα κρασια.
Δεν μασησα και πηρα μετα απο μερες αλλη,(ειμαι κυνηγος γενικα μ αρεσει ο ρολος του κασκαντερ πολυ)νταρια συμπαθητικο μασαζ αλλα μεχρι εκει.Μετα πηρα αννα ευγενικη δεν μπορω να πω αλλα ιχνος υπονοουμενο για μαλακια
Τωρα το φοβερο ποιο ειναι?Μετα απο τοσες φορες εγινα φιλος με την τσατσα(ελπιδα)και μου ειπε αφου την ξαναπηρα και για αλλη κοπελα,οτι σχεδον ολες πλην αυτων που πηρα εχουνε φυγει αλλα δεν εχουνε βγαλει την φωτογραφια τους!!!!Αρα συναδελφοι μακρια κακη ποιοτητα μασαζ και μετριες σε συμπεριφορα κοπελες.
κυριοι μηπως ξερει καποιος με ποιο τροπο μπορω να αλλαξω ψευδωνυμο?ευχαριστω
Xαρά στο κουράγιο σου τύπε! Πεταμένα όλα τα φράγκα απ' ότι κατάλαβα...
Προφίλ - Ρυθμίσεις λογαριασμού - δίνεις κωδικό - αλλάζεις όνομα (νομίζω...)
Η φατσούλα της Ιωάννας με καβλώνει ιδιαιτέρως. Αλλά φευ:ούτε εκείνη να ρουφήξει λίγο το πουτσοκέφαλο, ούτε να δύναται κανείς να γευτεί το αιδοίο της;Καλησπερα.εχω παρει αρκετες κοπελες με την προοπτικη οτι κατι μπορει να γινει αν γινομουν πελατης.
Λοιπον αθανασια:οχι μονο μασαζ δεν ξερει αλλα σου κανει την περισσοτερη ωρα με το ενα χερι και στελνει μηνηματα με το αλλο.Απαρεδεκτη.Οταν προσ το φιναλε μιλησα για να μου το παιξει ειπε να μην το σκεφτομαι για την εταιρεια τους αυτο.Μετα απο λιγες μερες πηρα αλλη,αφου σκεφτηκα οτι θα επρεπε να γινω πελατης πρωτα,τελοσ παντων.Πηρα την Κωνσταντινα με τις βυζαρες.Η κων/πουλου μπροστα της ειναι αρνακι.Μολις ξαπλωσα γυμνος μονο που δεν ουρλιαξε πηρε μπροστα μου την τσατσα που σηκωνει το τηλεφωνο,ελπιδα λεγεται και εκανε παραπονα με εντονο υφος λες και μου ειπε να βαλω πετσετα και ειπα οχι.Απο μασαζ καλα κρασια.
Δεν μασησα και πηρα μετα απο μερες αλλη,(ειμαι κυνηγος γενικα μ αρεσει ο ρολος του κασκαντερ πολυ)νταρια συμπαθητικο μασαζ αλλα μεχρι εκει.Μετα πηρα αννα ευγενικη δεν μπορω να πω αλλα ιχνος υπονοουμενο για μαλακια
Τωρα το φοβερο ποιο ειναι?Μετα απο τοσες φορες εγινα φιλος με την τσατσα(ελπιδα)και μου ειπε αφου την ξαναπηρα και για αλλη κοπελα,οτι σχεδον ολες πλην αυτων που πηρα εχουνε φυγει αλλα δεν εχουνε βγαλει την φωτογραφια τους!!!!Αρα συναδελφοι μακρια κακη ποιοτητα μασαζ και μετριες σε συμπεριφορα κοπελες.
κυριοι μηπως ξερει καποιος με ποιο τροπο μπορω να αλλαξω ψευδωνυμο?ευχαριστω