psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Στην 417 σελ ποσταρίστηκε το φατσοβιβλίο του τρίμπαζου δράκουλα, ήρωες όσοι πήγαν!!!Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε? Τηλέφωνο, facebook?
Στην 417 σελ ποσταρίστηκε το φατσοβιβλίο του τρίμπαζου δράκουλα, ήρωες όσοι πήγαν!!!Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε? Τηλέφωνο, facebook?
Στην 417 σελ ποσταρίστηκε το φατσοβιβλίο του τρίμπαζου δράκουλα, ήρωες όσοι πήγαν!!!
αν ειναι εμφανισιμο 1 φορα ισως αξιζει ποια η αγγελια της ?πιτσιρικι γυρω στα 23-24,με κατι τορπιλες,αστα να πανε μπροστα..αλλα απο κρεββατι,νεκροφιλοι μονο....
ακόμα κ πμ μου έχεις στείλει, μήπως είσαι η κυρία της αγγελίας axaxaxa,Το είδα. Άρα επικοινωνούμε μέσω facebook για ραντεβού;
Καλησπερα.Ναι ειναι η ιδια.Να ξερεις κατι ειναι κολλητες,(γι αυτο οπου παει η μια παει και η αλλη) με την κατερινα.Λοιπον εως την παρασκευη θα εχω ρεπορταζ.θα παρω καταρχην ζωη και βλεπουμε.Παντως η διαισθηση μου λεει οτι κατι γινεται εδω.Υπομονη εως την παρασκευη.ο ρεπορτερ σας χαιρετα....Γιατι εμεις κανουμε ρεπορταζλεπτομερεστατος κ πληρεστατος!!! ευχαριστω πολυ !! μηπως εχεις δοκιμασει και αυτες τις κοπελες? Η αθανασια που υπαρχει εδω ειναι η ιδια με αυτην που δοκιμασες οπου με το ενα χερι στελνει μηνηματα?
ακόμα κ πμ μου έχεις στείλει, μήπως είσαι η κυρία της αγγελίας axaxaxa,
ναι, κάνε ένα ψυχικό κ ρίξε της ένα πούτσο...δεν δοκίμασα αλλά όπως έχει γραφτεί, εκεί χτυπάς
ούτε handjob δεν παίζει
γραφουν κ στο σαιτ
ερωτικό μασάζ σε άντρες δεν γίνεται παρά μόνο Nuru Massage (χωρίς εκτόνωση κτλ). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα nurumassage.gr.
Εδώ μιλάει με νομικούς όρους κ περί σεξ και υπηρεσίες επί χρήμασι , όλες παρθένες θα πρέπει να είναι τελικά αλλά για λόγους ασφαλείας κ προσωπικών τους επιλογών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ
Σου έστειλα κ πμ ,ΗΡΩΑΣ ΑΝ ΠΑΣ
δηλαδή με 180 ευρώ το ρεπορτάζ σίγουρα θα είναι πικρό για ''κοστούμι'' προκειμένου να μάθεις κ να δεις ΑΝ ΤΥΧΟΝ και κάνουν κάτι άλλο...με αυτά τα φράγκα χτυπάω βίζιτα κ μένουν κ ρεστα για μασαζ ώρας με 2 μανίκια ακόμα, 4 μανίκια δηλαδη, 4-0 το ρεπορτάζ..Κυριοι μην μασατε απο αυτα που γραφονται,τι θα ελεγε δηλαδη οτι ,σας θεωρω πολυ εμπειρους για τετοια πραγματα.Αυτος που εχει το my massage εχει και το nuru απλα τα θεματα.Ολες και στην μια επιχειρηση και στην αλλη ξερουν τι γινεται,τι το παιζουν καλογριες.Δεν βλεπετε φωτο η κατερινα ετοιμη να .ε θα τρελαθουμε τωρα.Κανει μπαμ το πραγμα.Ισως θελει 2-3 ραντεβου πρωτα.
Να ξερετε κατι δεν υπαρχει τελειο εγκλημα και ο ρεπορτερ(αυτο το ψευδονυμο θελω administrator παρακαλω)εχει βρει το λαθος τους σε μια φωτογραφια του χωρου που παραπεμπει σε 99,9%.Ποιο ειναι το λαθος τους σας δινω διορια και θα σας το πω μετα.Θελω να δω παρατηρητικοτητα και εμπειρια.Παντωσ ο ρεπορτερ θα εχει ανταποκριση εως την παρασκευη...Γιατι κανουμε ρεπορταζ
Σου έστειλα κ πμ ,ΗΡΩΑΣ ΑΝ ΠΑΣ
πάνε χρονάκια σε σπίτι στη Ν.Σμυρνη που πηρα την ρωσίδα μασεζ γκιλφοδράκουλα, ούτε καν να βλέπω ΠΛΕΟΝ τετοιο στυλ
Βέβαια αναπολώ εποχές( 4 χρόνια πριν) που η Κατερίνα, η ιερόδουλος του Καλυμνου κ Διδύμου πλέον, έκανε βιζιτες..
80 για δίωρο της είχα δώσει στο Ν.Κόσμο στο διαμέρισμά της, ωραίο μιλφόνι κ τύπος γυναίκας
Κυριοι μην μασατε απο αυτα που γραφονται,τι θα ελεγε δηλαδη οτι ,σας θεωρω πολυ εμπειρους για τετοια πραγματα.Αυτος που εχει το my massage εχει και το nuru απλα τα θεματα.Ολες και στην μια επιχειρηση και στην αλλη ξερουν τι γινεται,τι το παιζουν καλογριες.Δεν βλεπετε φωτο η κατερινα ετοιμη να .ε θα τρελαθουμε τωρα.Κανει μπαμ το πραγμα.Ισως θελει 2-3 ραντεβου πρωτα.
Να ξερετε κατι δεν υπαρχει τελειο εγκλημα και ο ρεπορτερ(αυτο το ψευδονυμο θελω administrator παρακαλω)εχει βρει το λαθος τους σε μια φωτογραφια του χωρου που παραπεμπει σε 99,9%.Ποιο ειναι το λαθος τους σας δινω διορια και θα σας το πω μετα.Θελω να δω παρατηρητικοτητα και εμπειρια.Παντωσ ο ρεπορτερ θα εχει ανταποκριση εως την παρασκευη...Γιατι κανουμε ρεπορταζ
δηλαδή με 180 ευρώ το ρεπορτάζ σίγουρα θα είναι πικρό για ''κοστούμι'' προκειμένου να μάθεις κ να δεις ΑΝ ΤΥΧΟΝ και κάνουν κάτι άλλο...με αυτά τα φράγκα χτυπάω βίζιτα κ μένουν κ ρεστα για μασαζ ώρας με 2 μανίκια ακόμα, 4 μανίκια δηλαδη, 4-0 το ρεπορτάζ..
οκ, δεκτόνΦιλε μου εμενα προσωπικα με ξενερωνει να πηγαινω στο ''ετοιμο φαγητο''γουσταρω πολυ στο ''εργο''να μην ξερω την συνεχεια και να την ανακαλυπτω.Επισης γιατι 180€ η μια ωρα ειναι 30€ οπως λεει. ;)Ετσι και αλλιως μου αρεσει να ειμαι ρεπορτερ ''πολεμεο''και οχι στουντιου
οκ, δεκτόν
Περιμένουμε με αγωνία!!
Κυριοι μην μασατε απο αυτα που γραφονται,τι θα ελεγε δηλαδη οτι ,σας θεωρω πολυ εμπειρους για τετοια πραγματα.Αυτος που εχει το my massage εχει και το nuru απλα τα θεματα.Ολες και στην μια επιχειρηση και στην αλλη ξερουν τι γινεται,τι το παιζουν καλογριες.Δεν βλεπετε φωτο η κατερινα ετοιμη να .ε θα τρελαθουμε τωρα.Κανει μπαμ το πραγμα.Ισως θελει 2-3 ραντεβου πρωτα.
ομολογώ ότι είσαι πολύ παρατηρητικός!
μιλάς για το Durex Play πάνω στο τραπέζι
εντάξει, πρέπει να παίζουν μπάλα στο μαγαζί, αλλά αν είναι να πληρώσεις τα κέρατα σου, όπως είπε και ο Psolaras, τότε αξίζει;
ο καθένας ας κρίνει...
πάντως περιμένουμε ανταπόκριση ρεπόρτερ, αν και δεν πρέπει να είσαι νέος στο "ρεπορτάζ"