The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Γιατί το σηκώνει???
..όπου θέλει φανταζομαι, όπως όλες..!!! (γιατί να διαφέρει δηλαδή αυτή από τις άλλες...)
Γιατί το σηκώνει???
βασικα εμενα μου το σηκωνει κ εχουμε μιλησει για να βρεθουμε απλα δεν ξερω πωςΆσε φίλε.. παίρνω τηλ. και είναι κλειστό. Μάλλον τα μάζεψε και το έκλεισε το μαγαζί. Όταν ξεμείνει.. θα κάνει εμφάνιση.
γνωστό μασατζηδικο στην Καλλιθεα...καλησπερα παιδια μηπως καποιος μπορει να βοηθησει με το παρακατω link?
επερνα συνεχεια σημερα αλλα ηταν κλειστο.
γνωστό μασατζηδικο στην Καλλιθεα...
Καλησπέρα. Προσφέρω μασάζ κατ'οικον. Οποίος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες περιμένω πμ. Φιλία!
Αυτό παιδιά το ξέρει κανείς ?
λεει τιποτα;;;;Ακυρο παιδιά.. το έχουμε αναφέρει
δε σου έκατσε ρε μαν..δηλαδή 14/08 γιατί ήρθε με λεωφορείο σπίτι μου? αν και φοβήθηκε αρχικά μπατσαρίες κτλ της είπα ότι θέλω να περάσω καλά και αν ενδιαφέρεται να μου απαντήσει..σε ψυχολογεί όπως λες από την κουβέντα,είχα το μπλα μπλα(κανονισμένο από πριν για 60ευρώ με 2 πιστολιές) για χαλάρωση όταν μπήκε στο δωμάτιο και μέχρι να την γδύσω.. το σεντόνι μου το μούσκεψε και τα έφαγε όλα στη μάπα μετά από ένα υπέροχο handjob μετά το πρώτο γαμήσι.το δοκιμασα κεγω....τι τοθελα...παμε λοιπον...
στησιμο στο ξενοδοχειο κανα 45λεπτο...με το που φτανει η πρωτη ητα...μισο κιλο στοκοσ στα μουτρα,πραγμα απαραδεκτο για την ηλικια τησ.
ανεβαινουμε πανω(κατω την περιμενα,μην χασω κ το 20ρικο σε περιπτωση που δεν ερθει)...μου επρηξε τα αρχιδια στο μπλα μπλα,φοβοταν,ψυχολογουσε,δεν ξερω...μιλησε κ κανα 10λεπτο με τον γκομενο που την πηρε τηλεφωνο...
καποια στιγμη,αποφασισε να προχωρησουμε..παει τουαλετα,κατουραει,κ βγαινει εξω...τι εγινε τησ λεω δεν θα πλυθεισ>???εκανα μπανιο στο σπιτι μου λεει..βρε αφου πηγεσ τουλετα,τελοσ παντον με τα 1000 ζορια εκανε....
να σου κανω λιγο μασαζ μου λεει??/αντε κανε να λεω ,απαλα...καθησε στην ακρη του κερβατιου,κ εκανε με το 1 χερι :S :S
περιγραφη ξεχασα...1,60 ξανθια,με προσωπο με πολυ στοκο οπωσ προειπα,στηθοσ 3++,γεματο σωμα,χωρισ να ειναι χοντρη..
στα του αγωνα...φιλια στο στομα,ουτε στα χειλη,μολισ πλησιαζα,γυρνουσε το κεφαλι(ειχα πλυνει τα δοντια μου ,κ μεχρι πριν μασουσα κ τσιχλα,για να προλαβω αυτουσ που θα πουν μαλακια.)..πιπα πολυ μετρια(ανευ)χωρισ καθολου βαθοσ.
μετα μονη τησ μεεσπρωξε προσ τα κατω,για να την περιποιηθω.οντωσ μουσκευει πολυ,οπωσ εγραψαν κ αλλοι συναγωνιστεσ,χωρισ ωστοσο,να μουσκευει τα σεντονια,οπωσ περιγραφουν.κατα την διαρκεια,ειχε γυρισει το κεφαλι προσ τα πανω,κ τι εκανε δεν ξερω..κανα 2-3 φορεσ φανηκε να τελειωνει,αλλα ο θεοσ κ η ψυχη τησ. για να μην το κουραζω πολυ,πηδημα σε ιεραποστολικο,οπου με σταματησε τουλαχιστον 3 φορεσ,για να δει αν ειναι το προφυλακτικο στην θεση του...
τελειωμα με ισπανικη,αναμεσα στισ βυζαρεσ τησ(σφιχτεσ λογω ηλικιασ)..
συμπερασμα..για μενα αποτυχημενη συνεδρια,που μου κοστισε κ πολυ 70+20 το ξενοδοχειο...
τι τα θελω κασκανεριλικια,κ μαλιστα με μικρα ...μιλφαρεσ κ παλι μιλφαρεσ
υγ..σπιτι δεν παει με τιποτε,σε αντιθεση με αυτο που λεει σναγωνιστησ,διοτι φοβαται...
δε σου έκατσε ρε μαν..δηλαδή 14/08 γιατί ήρθε με λεωφορείο σπίτι μου? αν και φοβήθηκε αρχικά μπατσαρίες κτλ της είπα ότι θέλω να περάσω καλά και αν ενδιαφέρεται να μου απαντήσει..σε ψυχολογεί όπως λες από την κουβέντα,είχα το μπλα μπλα(κανονισμένο από πριν για 60ευρώ με 2 πιστολιές) για χαλάρωση όταν μπήκε στο δωμάτιο και μέχρι να την γδύσω.. το σεντόνι μου το μούσκεψε και τα έφαγε όλα στη μάπα μετά από ένα υπέροχο handjob μετά το πρώτο γαμήσι.
Μην κρίνεις επειδή δεν πέρασες εσύ καλά ότι είναι μούφα.Μην ξεχνάς ότι είναι αματέρ.Για 90 ευρώ στη θέση σου δεν θα έπαιρνα αυτήν αλλά ανεξάρτητη του κατοσταρικου+
Πες και σε εμας για το τεμαχιο που εχεις βαλει. Λεπτομερειες;