bitch-hunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Το μασάζ άξιζε τουλάχιστον ή ήταν κοροϊδία για να πάρουν τα ευρώ ; Γιατί το απαλό σαν χάδι μόνο για μασάζ δεν μου κάνει.
Πόσα πλήρωσες επίσης δεν μας είπες. Πώς ήταν ντυμένη η θεραπεύτρια, να υποθέσω ότι δεν έβγαλε τίποτα.
Μήπως τελικά το μαγαζί δεν είναι ούτε για μασάζ της προκοπής, αλλά σου στέλνουν μία όμορφη κοπέλα να σε χαϊδολογήσει να σε ανάψει και να φύγει ;
Dick το μασάζ δεν άξιζε. Τουλάχιστον με τα δικά μου στανταρντ. Κυρίως με εκνέυρισε το γεγονός ότι την "έπιασα" 1-2 φορές με το ένα χέρι να παίζει με τα μηνύματα του κινητού πράγμα που δεν μου έχει ξανατύχει.
Για να μην το πολυλογώ πολύ καλύτερο μασαζ έχω κάνει με κοπέλες στο elena's και βγήκε και πιο φτηνά, αν και διαφωνω και με ορισμένες πρακτικές που ακολουθούνται εκεί.
Γενικά για όλο το "μαγαζί"δεν μπορώ να κρίνω απλά μεταφέρω την εμπειρία μου απο μια συγκεκριμένη κοπέλα.
Τώρα ο άλλος μπορεί να κάνει με τη χ ή την ψ του ίδιου μαγαζιού και να του πετάξει τα μάτια έξω. Μακάρι να παίζει κατι τέτοιο και να το μάθουμε και οι υπόλοιποι.
Εννοείται πως δεν έβγαλε τα ρούχα της και δυστυχώς (καθαρά υποκειμενικά) και από θέμα ομορφιάς δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ήταν απλά μια νέα κοπέλα από αυτές που βλέπεις κατά δεκάδες να κάθονται σε καφετέριες και ίσως τους ρίξεις μια ματιά παραπάνω. Τίποτα περισσότερο.
Οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονται στο site + ξενοδοχείο εννοείται.