Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

exemithos1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα τέτοια ώρα...
Βρε παιδια αν και πολυ νέος στο αντικείμενο έφαγα κ γω κάτι πατσολλες
Τι τελευταία ξενερωσα τόσο που είπα δεν παίζει να ξανά ασχοληθώ... Αλλά να
που είμαστε άνδρες και το πεος συνήθως υπερνικα τον εγκέφαλο....
Ψαχνω να βρω μια νεα μασερ που να κάνει καλο μασαζ κ ένα καλο τελειωμα δυχος χέρια.....
Δεν θέλω να γαμησω... Να ναι καλά η γυναικα μου που με καλύπτει...

Έχετε καμία ιδέα; Γιατί το σπα που πάω εχει κλείσει για διακοπές.....

Πληροφορία.... Την ξενερα την έφαγα με μια ιλονα και καλά ουγγαρεζα... Δεν ξέρω εάν οντός
Υπάρχει το μωρακι στην φωτό παντός εμένα μου έσκασε ένα πράγμα που ήθελα να πιδηξω απο το μπαλκόνι..
Όπου κ τις εδειξα την φωτο στην αγγελία κ την ρώτησα... Μου λέει ότι ειναι παλιές φωτο... Κ τις έδωσα ενα 20αρι κ τις ζήτησα να φύγει....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Καλημέρα τέτοια ώρα...
Ψαχνω να βρω μια νεα μασερ που να κάνει καλο μασαζ κ ένα καλο τελειωμα δυχος χέρια.....

Πληροφορία.... Την ξενερα την έφαγα με μια ιλονα και καλά ουγγαρεζα... Δεν ξέρω εάν οντός
Υπάρχει το μωρακι στην φωτό παντός εμένα μου έσκασε ένα πράγμα που ήθελα να πιδηξω απο το μπαλκόνι..
Όπου κ τις εδειξα την φωτο στην αγγελία κ την ρώτησα... Μου λέει ότι ειναι παλιές φωτο... Κ τις έδωσα ενα 20αρι κ τις ζήτησα να φύγει....

μπραβο επραξες αριστα. την εχουν δει τα γαιδουρια να πασσαρουν οτι μπορουν οπου μπορουν !!!!!

exemithos1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο επραξες αριστα. την εχουν δει τα γαιδουρια να πασσαρουν οτι μπορουν οπου μπορουν !!!!!

Αστα να πανε όμος τρως μια ξενέρα... μια ελευθερη επαγγελματιας που να ξερει να βγαζει το ψωμι τις??

Girl next door φαση.??

Εχει κανενας άποψη??

exemithos1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω για σας... παντος εγώ πρωτιμώ να παω σε ΣΠΑ... και οχι μπριζολαδικα, και μασαζερι... ενα μαγαζι κανονικο που ονταν γινεσαι τακτικος πελατης σε προσεχουνε ιδιαιτερα... αρκει το μασαζ τουσ να το θεωρουνε τέχνη
Η καποια κοπελιτσα μασεζ ανεξαρτητη... που να ξερει και να ευχαριστει τον πελατη της...

Οπος ειπα νωριτερα, σεξ δεν εχω αναγκη.... ενα καλο μασαζ για χαλαρωση που και που... Αμα θελω να Βαμισω καμία είμαι απο αυτούς που τα σκανε σε πρακτορεία... αλλα οτι βλέπεις παιρνεις.. και ότι πληρωνεις φυσικα.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Καλημέρα τέτοια ώρα...

ΟΧΙ μάστορα, ΔΕΝ έπραξες καλά...
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ 20€

exemithos1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΟΧΙ μάστορα, ΔΕΝ έπραξες καλά...
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ 20€

Εχεις δικιο φιλε μου ούτε τα 20 δεν έπρεπε να δωσω..... μαλακια μου... το εκανα για να φυγει χωρισ να σκεφτω....  5 πακετα τσιγαρα θα επαιρνα... τωρα φορτωσα...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Ναι,ειναι Ρωσιδα gilf μικροκαμωμενη,με πολυ καλο βυζι 3αρι μεστο,δεν χορταινεις να το ρουφας.Κοιλιτσα της ηλικιας και πολυ καλο κολο.Πρωην δασκαλα χορου και αυτη.Προσωπο σπασμενο γλυκο με πολυ ωραια ματια.Μπανακι,μασαζοκρεββατο για μιση ωρα περιπου,καλο μασαζ θα το ελεγα.Εμενα με αλοιψε με βοτκα και μελι.Ισως γι αυτο με "σπατουλαρισε" με την γλωσσα μετα.Γαμησακι gfe, δεν γουσταρει αγρια πραγματα και δεν δινει κολο.Ισως ξαναπαω,ειναι και κοντα μου

που ειναι αυτη η αγγελια ρε παιδια? δεν την βγαζει...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Ναι,ειναι Ρωσιδα gilf μικροκαμωμενη,με πολυ καλο βυζι 3αρι μεστο,δεν χορταινεις να το ρουφας.Κοιλιτσα της ηλικιας και πολυ καλο κολο.Πρωην δασκαλα χορου και αυτη.Προσωπο σπασμενο γλυκο με πολυ ωραια ματια.Μπανακι,μασαζοκρεββατο για μιση ωρα περιπου,καλο μασαζ θα το ελεγα.Εμενα με αλοιψε με βοτκα και μελι.Ισως γι αυτο με "σπατουλαρισε" με την γλωσσα μετα.Γαμησακι gfe, δεν γουσταρει αγρια πραγματα και δεν δινει κολο.Ισως ξαναπαω,ειναι και κοντα μου
ρε μεγαλε δεν δουλευει το ρημαδι . μπορεις να κανεις κατι ??

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
μαρια όταν ξαναπας σε μαγαζι, θα ειδοποιήσεις σε αυτό το θρεντ? Γουσταρα πολυ που ήσουν στην Πατησίων , ειχα περασει εξαιρετικα μαζι σου...

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μαρια όταν ξαναπας σε μαγαζι, θα ειδοποιήσεις σε αυτό το θρεντ? Γουσταρα πολυ που ήσουν στην Πατησίων , ειχα περασει εξαιρετικα μαζι σου...
αν ποτε ξαναπαω σε μαγαζι θα ειναι στο πατησιων 77 79.δε νομιζω βεβαια να ξαναεργαστω αλλα αν ξαναδουλεψω θα ειναι εκει.ειχες περασει εξερετικα ε?στο γιατρο πηγες?τι ειπε για αυτο? :2funny:

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Γιατι ρε συ δεν θα ξαναδουλεψεις; Εγω περιμενα οτι θα γυιζες (και ναι, ειχα περασει πολυ καλα...)

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....όταν αδειάσει το σεντούκι.
πεταχτικε ο τσουτσουνελος!ρε συ σε εχω βαλει να μου κανεις τη δηλωση και ξερεις και τι εχει το σεντουκι μου?
κοιτα το δικο σου κι ασε με εμενα......

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πεταχτικε ο τσουτσουνελος!ρε συ σε εχω βαλει να μου κανεις τη δηλωση και ξερεις και τι εχει το σεντουκι μου?
κοιτα το δικο σου κι ασε με εμενα......

:-* :-* :-*

Να γυρισεις ρε Μαρια....

Γιατί δεν τη βγάζεις γκόμενα.....? Θα γλυτώσεις και τις μετακινήσεις στο κέντρο.

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Η γκομενα κοστιζει πολυ περισσοτερο.

Stories