You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Σοφία από ossmose, Aliona από massaua. Νελις και Ελένη δεν γνωρίζω....Καλησπερα σε ολους! Ειδα νεο αιμα στο attica. Μου εχει κανει κλικ μια ευα και μια ελενη! Εχει κανεις εικονα; Λεω να κανω μια διερευνητικη αλλα αν εχει κανεις πληροφορια θα το εκτιμουσα! Ευχαριστω πολυ
Πολύ καλή στο φουλ. ...μασαζ μέτρια πράγματαΔανάη από joy massage τι ξέρουμε; Μου την έστειλαν Παρασκευή στις διαθέσιμες. Προχωρά παρακάτω;
Συμφωνώ κι εγώ αν και νέος στο νήμα...πάει φουλ και με 100 αν το παλέψεις...τίμια πράγματαΣυμφωνώ καλό μασάζ με φραπέ....Ωαραία κοπέλα.
Exaliber21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
bu massage εχει προχωρήσει κανένας ?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
Αν είναι η Ελένη που ήταν και rose (νομίζω ίδια φωτό) fullαρει αλλά συμμετοχή λίγο κομοδίνο.. μιλάει και ψιλοσπαστά, Ρωσία φάση κλπ..Καλησπερα σε ολους! Ειδα νεο αιμα στο attica. Μου εχει κανει κλικ μια ευα και μια ελενη! Εχει κανεις εικονα; Λεω να κανω μια διερευνητικη αλλα αν εχει κανεις πληροφορια θα το εκτιμουσα! Ευχαριστω πολυ
Αδερφέ δεν υπάρχουν νέοι και παλιοί στην μάχη!!!! Ο Μ. Αλέξανδρος στα 18 ήταν στρατηλάτης....Συμφωνώ κι εγώ αν και νέος στο νήμα...πάει φουλ και με 100 αν το παλέψεις...τίμια πράγματα
Κανείς;
Σοφία από Deluxe έχει πάρει κανείς;Κανείς;
forbadwomen
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους . σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα και θα ήθελα κάποια καλή πρόταση για διωρακι με 4 χέρια με όλα τα απαραίτητα για μια πλήρη απόλαυση !!!
Μικρό αλβανάκι.....μασαζ λίγα πράγματα....πηγαίνει και διπλό με τη Μαρία...μόνη της μπορεί να τη διαχειριστείς καλύτερα και οικονομικά.....λίγα ελληνικάΑν είναι η Ελένη που ήταν και rose (νομίζω ίδια φωτό) fullαρει αλλά συμμετοχή λίγο κομοδίνο.. μιλάει και ψιλοσπαστά, Ρωσία φάση κλπ..
ΚαποθΣοφία από Deluxe έχει πάρει κανείς;
Προχωράει κανονικάΔανάη από joy massage τι ξέρουμε; Μου την έστειλαν Παρασκευή στις διαθέσιμες. Προχωρά παρακάτω;
Γειά σας συναγωνιστές.
Γνωρίζει κανείς που εχει παει η Νίνα από paradise massage?
κανείς?
Έχει κάποιος κάποια πληροφορία?
Θα του ήμουν ευγνώμων...
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Εδώ οι καλές προτάσειςΚαλησπέρα σε όλους . σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα και θα ήθελα κάποια καλή πρόταση για διωρακι με 4 χέρια με όλα τα απαραίτητα για μια πλήρη απόλαυση !!!
Λοιπον δοκιμασα και τελικα ειναι αυτη και οπως ακριβως τα περιγραφεις.Αν είναι η Ελένη που ήταν και rose (νομίζω ίδια φωτό) fullαρει αλλά συμμετοχή λίγο κομοδίνο.. μιλάει και ψιλοσπαστά, Ρωσία φάση κλπ..
Ειδικοτερη ενημερωση λοιπον για Ελενη απο Αττικα. Ρωσιδα, μιλαει καλα ελληνικα ομως. Εμφανιση πετιτ, αδυνατουλα, κοντουλα χωρις πολλα πιασιματα. Ευγενικη με διαθεση, προσπαθει για το μασαζ αλλα δεν το εχει. Μου ειπε οτι παει φουλ, αλλα δεν με εψησε προσωπικα για να κανω κατι, πηρα ενα τελειωμα με χερι για να μη φυγω αχυστος. (&30)
Στα συν η προσπαθεια της παντως και οτι δεν ειναι αρπακτικο ψεκαστε τελειωστε.
Μενει να δοκιμαστει η Ευα τωρα. Αν καποιος δοκιμασει ας στειλει μην κανω παλι εγω τον καμικαζι
Ναιbu massage εχει προχωρήσει κανένας ?
Υπηρεσίες ossmose
Ναι
Υπηρεσίες ossmoseο
Αδερφέ οταν λες Υπηρεσίες οσμοσε τι εννοείς μέχρι χερι η και καλαμακι?Ναι
Υπηρεσίες ossmose
Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 512
- Πόντοι
- 21
Μονο μασαζ κανει αδερφε ;Έχει πάρει κανείς Νατάσα Μονρόε από fb?
Μονο μασαζ κανει αδερφε ;
Με ρωτάς φίλε?Μονο μασαζ κανει αδερφε ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις