Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
977
Πόντοι
371
Παιδια καλησπέρα για ενα γραφείο για μασας στο σπίτι το BU MASSAGE ξέρουμε τπτ έχει δοκιμασει κανεις γιατι εχει πιστόλια στις φωτο τους
masaua και bu νομιζω ειναι το ιδιο.
εχω παρει ευα.
αρκετα καλη περιπτωση. φτανει μεχρι φουλ.
ζητανε μεχρι 60 -70 επιπλεον.

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
144
Πόντοι
0
Ερώτηση: επειδή ενδιαφέρομαι ΚΑΙ για καλό μασάζ (και ό,τι παραπάνω προκύψει είναι ευπρόσδεκτο), η Irena Urnis ή αλλιώς Irene Goldfinger ή αλλιώς Ειρήνη από Κολωνάκι, από όσο είδα , ζητάει 70 την ώρα αμιγώς για μασάζ. Λίγο (έως πολύ) τσιμπημένο θα έλεγα αλλά αν είναι επαγγελματίας και κάνει όντως τόσο καλό μασάζ όσο λέει χαλάλι. Το ερώτημα είναι μέχρι πού φτάνει; Διαβάζοντας σε πιο παλιές αναρτήσεις είδα ότι παλιά έφτανε μέχρι τέρμα, σε πιο πρόσφατες είδα μέχρι φραπέ. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για τη συγκεκριμένη εν έτει 2024; Έχεις κανείς άλλος εμπειρία από μασάζ + (τυχόν) λοιπές υπηρεσίες και αν ναι, πόσο παραπάνω ζητάει; Το insta της είναι αυτό:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Ερώτηση: επειδή ενδιαφέρομαι ΚΑΙ για καλό μασάζ (και ό,τι παραπάνω προκύψει είναι ευπρόσδεκτο), η Irena Urnis ή αλλιώς Irene Goldfinger ή αλλιώς Ειρήνη από Κολωνάκι, από όσο είδα , ζητάει 70 την ώρα αμιγώς για μασάζ. Λίγο (έως πολύ) τσιμπημένο θα έλεγα αλλά αν είναι επαγγελματίας και κάνει όντως τόσο καλό μασάζ όσο λέει χαλάλι. Το ερώτημα είναι μέχρι πού φτάνει; Διαβάζοντας σε πιο παλιές αναρτήσεις είδα ότι παλιά έφτανε μέχρι τέρμα, σε πιο πρόσφατες είδα μέχρι φραπέ. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για τη συγκεκριμένη εν έτει 2024; Έχεις κανείς άλλος εμπειρία από μασάζ + (τυχόν) λοιπές υπηρεσίες και αν ναι, πόσο παραπάνω ζητάει; Το insta της είναι αυτό:
Αυστηρά μέχρι φραπέ. Δεν βγάζει ρούχα και απαγορεύει να την ακουμπάς. Δεν αξίζει χαμένα λεφτά και πριν ένα μήνα το είχε 60€

gyrologos77777

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
5.486
Πόντοι
1.046
εμενα η κομμωτρια μου ειχε πει για 120 fulll. οσο για osmoe πως σκατα λεγεται λενε οτι περα του 70 του απλου μασαζ ολες κανουν εξτρα. κ στο καναλι τους στο tele Που ανεβαζουν βιντεο δεινχει οτι παιζει το κατι απραπανω
Ποιό είναι το κανάλι τους στο Τελεγκραμ;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Επίσης κάθε πληροφορία από Πατρίτσια και Ελενα -από joy και οι δύο - θα ήμουνα υπόχρεος ,το ψαχτήρι δεν με έκανε πιό σοφό δυστυχώς .

Υ.Γ τελικά κάτι βρήκα για Ελενα από Γενάρη ,καλό μασάζ αλλά στα δεν ανέφερε συναγωνιστής ,αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω...
Υ.Γ όπως και για Ελισάβετ βρήκα τελικά ,πιτσιρίκα αλλά κακή κριτική στα υπόλοιπα

Υ.Γ ρωτάω και απαντάω μόνος μου :grin::grin::grin:

Τελευταία τροποποίηση:

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
280

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
280
Επίσης κάθε πληροφορία από Πατρίτσια και Ελενα -από joy και οι δύο - θα ήμουνα υπόχρεος ,το ψαχτήρι δεν με έκανε πιό σοφό δυστυχώς .

Υ.Γ τελικά κάτι βρήκα για Ελενα από Γενάρη ,καλό μασάζ αλλά στα δεν ανέφερε συναγωνιστής ,αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω...
Υ.Γ όπως και για Ελισάβετ βρήκα τελικά ,πιτσιρίκα αλλά κακή κριτική στα υπόλοιπα

Πατρίτσια μέχρι καλαμάκι. Με + 30€. Ευγενικό κορίτσι μέτριας εμφάνισης . Μιλάει αγγλικά.

ΥΓ. Πριν τις αυξήσεις . Τώρα έχω ρίξει παραβάν μέχρι να πέσουν.

Σταυρο76

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Πατρίτσια μέχρι καλαμάκι. Με + 30€. Ευγενικό κορίτσι μέτριας εμφάνισης . Μιλάει αγγλικά.

ΥΓ. Πριν τις αυξήσεις . Τώρα έχω ρίξει παραβάν μέχρι να πέσουν.
Βγάζει ρούχα η Πατρίτσια?

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
382
Πόντοι
20
Ξέρει άλλος για Χριστιάνα μέχρι που φτάνει;
3 σελίδες πίσω γράφουν κατι

Ελενα από joy μόνο μασαζ,καλό μασάζ αλλά μόνο αυτο

sawubona

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Δανάη από joy massage τι ξέρουμε; Μου την έστειλαν Παρασκευή στις διαθέσιμες. Προχωρά παρακάτω;

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Συνάντηση με Μαίρη από silk.
Μικρή σε ηλικία.
Όμορφη παρουσία, ευγενική συμπεριφορά.
Πήρα εκτόνωση.
Πιθανόν να προχωράει και περισσότερο.
Θα ξαναδοκιμάσω.