Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
Συνάντηση με δαναη από silk Μασαζ και καλαμάκι στα 120 πολύ καλό καλαμάκι και μασάζ αλλά από εμφάνιση δεν αξίζει
μασάζ και καλαμάκι στα 120 πολλά έδωσες φίλος έχουν ξεφύγει τελείως και όπου σε πιάσουν ,,,,,, εγώ ίδιες υπηρεσίες 100€ .... και είναι και μια χαρά πόσον για τις υπηρεσίες αυτές ... και για την ηλικία της ,. Συμφωνώ όμως ότι το καλαμάκι της ανασταίνει και νεκρό είναι απίστευτη

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.640
Πόντοι
2.536
μασάζ και καλαμάκι στα 120 πολλά έδωσες φίλος έχουν ξεφύγει τελείως και όπου σε πιάσουν ,,,,,, εγώ ίδιες υπηρεσίες 100€ .... και είναι και μια χαρά πόσον για τις υπηρεσίες αυτές ... και για την ηλικία της ,. Συμφωνώ όμως ότι το καλαμάκι της ανασταίνει και νεκρό είναι απίστευτη
Φίλε η πίπα της ανασταίνει νεκρό αν φορά σακούλα. Χωρίς σακούλα δύσκολα τα πράγματα

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.640
Πόντοι
2.536
  • Like
Αντιδράσεις: A1T1

Kostas04

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Η μάνα σου είναι και θιχτηκες έτσι; Συγνώμη που δεν μου άρεσε εμφανισιακά, άλλη φορά θα λέω ότι όλες είναι όμορφες με τρομερές υπηρεσίες
Δεν ειπα αυτο απλα γινεσαι υπερβολικος γιατι σε διαβαζω.Αυτα ειναι γουστα ετσι ακομα διαφημισει της κανεις.Οπως λες την γνωμη σου ετσι την λεω και εγω γιατι τα περνεις

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Εγώ πριν κάνα 2μηνο 80, το είχα γράψει κιόλας. Ίσως το καλύτερο καλαμάκι

Kostas04

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Η μάνα σου είναι και θιχτηκες έτσι; Συγνώμη που δεν μου άρεσε εμφανισιακά, άλλη φορά θα λέω ότι όλες είναι όμορφες με τρομερές υπηρεσίες
Οσο για της υπηρεσιες της ειναι απο της λιγες καλες

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.640
Πόντοι
2.536
Δεν ειπα αυτο απλα γινεσαι υπερβολικος γιατι σε διαβαζω.Αυτα ειναι γουστα ετσι ακομα διαφημισει της κανεις.Οπως λες την γνωμη σου ετσι την λεω και εγω γιατι τα περνεις
Δεν παίρνω τίποτα. Με ποιον να νευριασω με σένα; Ποιος είσαι εσύ; Όσο για την θεία δεν με νοιάζει αν έχει 30 ραντεβού ή 3. Καλά να είναι ότι και να κάνει. Εσύ δεν είπες καμία γνώμη σου , απλά μου την είπες επειδή είπα ότι δεν είναι όμορφη.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.640
Πόντοι
2.536
Πήρα τελικά την Δανάη από silk. Πολύ καλό μασάζ, ξέρει την δουλειά και πολύ καλή πίπα στα 20 ευρώ. Δεν θα ξαναπάρω όμως γιατί δεν μου αρέσει από εμφάνιση

Οσο για της υπηρεσιες της ειναι απο της λιγες καλες
Κωστάκη μου ορίστε τι έγραψα για εκείνη όταν την πήρα. Άντε ασχολησου με κάποιον άλλον

Kostas04

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Δεν παίρνω τίποτα. Με ποιον να νευριασω με σένα; Ποιος είσαι εσύ; Όσο για την θεία δεν με νοιάζει αν έχει 30 ραντεβού ή 3. Καλά να είναι ότι και να κάνει. Εσύ δεν είπες καμία γνώμη σου , απλά μου την είπες επειδή είπα ότι δεν είναι όμορφη.
Καλα σου εκανα.Καποιοι εχετε παρει φορα και θα βρειτε σε τοιχο ανθρωπος δεν μπορει να πει κουβεντα απο μερικους εδω μεσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντε καλο βραδυ!!!!Ομορφαντρες

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
Κωστάκη μου ορίστε τι έγραψα για εκείνη όταν την πήρα. Άντε ασχολησου με κάποιον άλλον
ελα ρε με τον προμοτορα!ματι βγαζει!εσυ μια χαρα τα λες σκατομπαζο του κερατα κ βρωμιαρα

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.640
Πόντοι
2.536
ελα ρε με τον προμοτορα!ματι βγαζει!εσυ μια χαρα τα λες σκατομπαζο του κερατα κ βρωμιαρα
Δεν ξέρω τι είναι, ούτε με νοιάζει. Εδώ λέμε την γνώμη μας, αν δεν αρέσει σε κάποιους οκ. Αλλά ας γράψει καμία κριτική για καμία κοπέλα και να μην ασχολείται με τα γούστα του καθενός

• Like
Αντιδράσεις: A1T1

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.491
Πόντοι
456
Καλημέρες συνάντηση με Νέλλυ τελικά (your) από τα παλαιά... royal κλπ... όχι και πολλές αλλαγές ... μασάζ + καλαμάκι στα +30,00 / 90,00 total... Υπόσχεση και καλά ''την επόμενη φορά'' για περαιτέρω... ότι λένε όλες δηλαδή για αν τις ξανά-πάρεις κ :jerking:

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
139
Πόντοι
0
ιριδα απο τη κυρα χρυσα εχει παρει κανεις;;

Stories

Νέο!

Stories