μασάζ και καλαμάκι στα 120 πολλά έδωσες φίλος έχουν ξεφύγει τελείως και όπου σε πιάσουν ,,,,,, εγώ ίδιες υπηρεσίες 100€ .... και είναι και μια χαρά πόσον για τις υπηρεσίες αυτές ... και για την ηλικία της ,. Συμφωνώ όμως ότι το καλαμάκι της ανασταίνει και νεκρό είναι απίστευτηΣυνάντηση με δαναη από silk Μασαζ και καλαμάκι στα 120 πολύ καλό καλαμάκι και μασάζ αλλά από εμφάνιση δεν αξίζει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 2.536
Φίλε η πίπα της ανασταίνει νεκρό αν φορά σακούλα. Χωρίς σακούλα δύσκολα τα πράγματαμασάζ και καλαμάκι στα 120 πολλά έδωσες φίλος έχουν ξεφύγει τελείως και όπου σε πιάσουν ,,,,,, εγώ ίδιες υπηρεσίες 100€ .... και είναι και μια χαρά πόσον για τις υπηρεσίες αυτές ... και για την ηλικία της ,. Συμφωνώ όμως ότι το καλαμάκι της ανασταίνει και νεκρό είναι απίστευτη
Εσυ μην την παρειςΦίλε η πίπα της ανασταίνει νεκρό αν φορά σακούλα. Χωρίς σακούλα δύσκολα τα πράγματα
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 2.536
Δυστυχώς την έχω πάρει Κωστάκη μου. Χάρη έκανα στην θείαΕσυ μην την παρεις
Και αυτη σε εσεναΔυστυχώς την έχω πάρει Κωστάκη μου. Χάρη έκανα στην θεία
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 2.536
Δεν νομίζωΚαι αυτη σε εσενα
Να νομιζειςΔεν νομίζω
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 2.536
Η μάνα σου είναι και θιχτηκες έτσι; Συγνώμη που δεν μου άρεσε εμφανισιακά, άλλη φορά θα λέω ότι όλες είναι όμορφες με τρομερές υπηρεσίεςΝα νομιζεις
Δεν ειπα αυτο απλα γινεσαι υπερβολικος γιατι σε διαβαζω.Αυτα ειναι γουστα ετσι ακομα διαφημισει της κανεις.Οπως λες την γνωμη σου ετσι την λεω και εγω γιατι τα περνειςΗ μάνα σου είναι και θιχτηκες έτσι; Συγνώμη που δεν μου άρεσε εμφανισιακά, άλλη φορά θα λέω ότι όλες είναι όμορφες με τρομερές υπηρεσίες
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Εγώ πριν κάνα 2μηνο 80, το είχα γράψει κιόλας. Ίσως το καλύτερο καλαμάκιμασάζ και καλαμάκι στα 120 πολλά έδωσες φίλος έχουν ξεφύγει τελείως και όπου σε πιάσουν ,,,,,, εγώ ίδιες υπηρεσίες 100€ .... και είναι και μια χαρά πόσον για τις υπηρεσίες αυτές ... και για την ηλικία της ,. Συμφωνώ όμως ότι το καλαμάκι της ανασταίνει και νεκρό είναι απίστευτη
Οσο για της υπηρεσιες της ειναι απο της λιγες καλεςΗ μάνα σου είναι και θιχτηκες έτσι; Συγνώμη που δεν μου άρεσε εμφανισιακά, άλλη φορά θα λέω ότι όλες είναι όμορφες με τρομερές υπηρεσίες
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 2.536
Δεν παίρνω τίποτα. Με ποιον να νευριασω με σένα; Ποιος είσαι εσύ; Όσο για την θεία δεν με νοιάζει αν έχει 30 ραντεβού ή 3. Καλά να είναι ότι και να κάνει. Εσύ δεν είπες καμία γνώμη σου , απλά μου την είπες επειδή είπα ότι δεν είναι όμορφη.Δεν ειπα αυτο απλα γινεσαι υπερβολικος γιατι σε διαβαζω.Αυτα ειναι γουστα ετσι ακομα διαφημισει της κανεις.Οπως λες την γνωμη σου ετσι την λεω και εγω γιατι τα περνεις
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 2.536
Πήρα τελικά την Δανάη από silk. Πολύ καλό μασάζ, ξέρει την δουλειά και πολύ καλή πίπα στα 20 ευρώ. Δεν θα ξαναπάρω όμως γιατί δεν μου αρέσει από εμφάνιση
Κωστάκη μου ορίστε τι έγραψα για εκείνη όταν την πήρα. Άντε ασχολησου με κάποιον άλλονΟσο για της υπηρεσιες της ειναι απο της λιγες καλες
Καλα σου εκανα.Καποιοι εχετε παρει φορα και θα βρειτε σε τοιχο ανθρωπος δεν μπορει να πει κουβεντα απο μερικους εδω μεσα.Δεν παίρνω τίποτα. Με ποιον να νευριασω με σένα; Ποιος είσαι εσύ; Όσο για την θεία δεν με νοιάζει αν έχει 30 ραντεβού ή 3. Καλά να είναι ότι και να κάνει. Εσύ δεν είπες καμία γνώμη σου , απλά μου την είπες επειδή είπα ότι δεν είναι όμορφη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντε καλο βραδυ!!!!Ομορφαντρες
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 178
- Πόντοι
- 0
Επειδή το προηγούμενο μου post διαγράφηκε, καρφιτσώνω την αγγελία της κοπέλας.
50 euro Ερωτικό μασάζ από Ελληνίδα φοιτήτρια 20 χρονών
Αν θες να περάσεις όμορφα. .αν θες όμορφα ραντεβού 6974164835
kanesex.com
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 201
ελα ρε με τον προμοτορα!ματι βγαζει!εσυ μια χαρα τα λες σκατομπαζο του κερατα κ βρωμιαραΚωστάκη μου ορίστε τι έγραψα για εκείνη όταν την πήρα. Άντε ασχολησου με κάποιον άλλον
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 2.536
Δεν ξέρω τι είναι, ούτε με νοιάζει. Εδώ λέμε την γνώμη μας, αν δεν αρέσει σε κάποιους οκ. Αλλά ας γράψει καμία κριτική για καμία κοπέλα και να μην ασχολείται με τα γούστα του καθενόςελα ρε με τον προμοτορα!ματι βγαζει!εσυ μια χαρα τα λες σκατομπαζο του κερατα κ βρωμιαρα
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Καλημέρες συνάντηση με Νέλλυ τελικά (your) από τα παλαιά... royal κλπ... όχι και πολλές αλλαγές ... μασάζ + καλαμάκι στα +30,00 / 90,00 total... Υπόσχεση και καλά ''την επόμενη φορά'' για περαιτέρω... ότι λένε όλες δηλαδή για αν τις ξανά-πάρεις κ
ΜολδαβηΠοια Άννα από τις 2 φίλε μου?
Αν αναφέρεσαι στην καινούρια Άννα εδώ έχουν γραφτεί πολλά όχι κ μόνο ένα ναι
Τελευταία στο σαιτ του λοτους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K