Μέχρι φραπέ έχει φτάσει
Φτανει φραπε με καλαμακι ...... παρακάτω δυσκολα πολύ ... οχι ομως και απαγορευτικο . γυναικάραΣε ευχαριστω πολυ φιλε. Δεν βγαζει ρουχα ε ? μονο πιπα ε , μαλιστα
Μέχρι φραπέ έχει φτάσει
Φτανει φραπε με καλαμακι ...... παρακάτω δυσκολα πολύ ... οχι ομως και απαγορευτικο . γυναικάραΣε ευχαριστω πολυ φιλε. Δεν βγαζει ρουχα ε ? μονο πιπα ε , μαλιστα
Για καλαμάκι τι ζητάει ;Φτανει φραπε με καλαμακι ...... παρακάτω δυσκολα πολύ ... οχι ομως και απαγορευτικο . γυναικάρα
+ 50Για καλαμάκι τι ζητάει ;
Στο your ή στο joy είναι? Δεν είναι στο site . Την στέλνουν viber. Σωστά?Επιβεβαιώνω feragamo για Τζέσικα από joy massage. Πολύ καλή περίπτωση
masaua και bu νομιζω ειναι το ιδιο.Παιδια καλησπέρα για ενα γραφείο για μασας στο σπίτι το BU MASSAGE ξέρουμε τπτ έχει δοκιμασει κανεις γιατι εχει πιστόλια στις φωτο τους
Αυστηρά μέχρι φραπέ. Δεν βγάζει ρούχα και απαγορεύει να την ακουμπάς. Δεν αξίζει χαμένα λεφτά και πριν ένα μήνα το είχε 60€Ερώτηση: επειδή ενδιαφέρομαι ΚΑΙ για καλό μασάζ (και ό,τι παραπάνω προκύψει είναι ευπρόσδεκτο), η Irena Urnis ή αλλιώς Irene Goldfinger ή αλλιώς Ειρήνη από Κολωνάκι, από όσο είδα , ζητάει 70 την ώρα αμιγώς για μασάζ. Λίγο (έως πολύ) τσιμπημένο θα έλεγα αλλά αν είναι επαγγελματίας και κάνει όντως τόσο καλό μασάζ όσο λέει χαλάλι. Το ερώτημα είναι μέχρι πού φτάνει; Διαβάζοντας σε πιο παλιές αναρτήσεις είδα ότι παλιά έφτανε μέχρι τέρμα, σε πιο πρόσφατες είδα μέχρι φραπέ. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για τη συγκεκριμένη εν έτει 2024; Έχεις κανείς άλλος εμπειρία από μασάζ + (τυχόν) λοιπές υπηρεσίες και αν ναι, πόσο παραπάνω ζητάει; Το insta της είναι αυτό:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ποιό είναι το κανάλι τους στο Τελεγκραμ;εμενα η κομμωτρια μου ειχε πει για 120 fulll. οσο για osmoe πως σκατα λεγεται λενε οτι περα του 70 του απλου μασαζ ολες κανουν εξτρα. κ στο καναλι τους στο tele Που ανεβαζουν βιντεο δεινχει οτι παιζει το κατι απραπανω
Τι εχει το χρυσο στομα;
Μέχρι που φτάνει;Επιβεβαιώνω feragamo για Τζέσικα από joy massage. Πολύ καλή περίπτωση
Είναι και στα δυο. Είναι ένα γραφείο . Την στέλνουν Viber.Στο your ή στο joy είναι? Δεν είναι στο site . Την στέλνουν viber. Σωστά?
Πατρίτσια μέχρι καλαμάκι. Με + 30€. Ευγενικό κορίτσι μέτριας εμφάνισης . Μιλάει αγγλικά.Επίσης κάθε πληροφορία από Πατρίτσια και Ελενα -από joy και οι δύο - θα ήμουνα υπόχρεος ,το ψαχτήρι δεν με έκανε πιό σοφό δυστυχώς .
Υ.Γ τελικά κάτι βρήκα για Ελενα από Γενάρη ,καλό μασάζ αλλά στα δεν ανέφερε συναγωνιστής ,αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω...
Υ.Γ όπως και για Ελισάβετ βρήκα τελικά ,πιτσιρίκα αλλά κακή κριτική στα υπόλοιπα
Υ.Γ ρωτάω και απαντάω μόνος μου
Έστειλα από το πρωί στο viber στο your. Δεν μου απάντησαν ποτεΕίναι και στα δυο. Είναι ένα γραφείο . Την στέλνουν Viber.
Βγάζει ρούχα η Πατρίτσια?Πατρίτσια μέχρι καλαμάκι. Με + 30€. Ευγενικό κορίτσι μέτριας εμφάνισης . Μιλάει αγγλικά.
ΥΓ. Πριν τις αυξήσεις . Τώρα έχω ρίξει παραβάν μέχρι να πέσουν.
3 σελίδες πίσω γράφουν κατιΞέρει άλλος για Χριστιάνα μέχρι που φτάνει;
Ελενα από joy μόνο μασαζ,καλό μασάζ αλλά μόνο αυτοΕπίσης κάθε πληροφορία από Πατρίτσια και Ελενα -από joy και οι δύο - θα ήμουνα υπόχρεος ,το ψαχτήρι δεν με έκανε πιό σοφό δυστυχώς .
Υ.Γ τελικά κάτι βρήκα για Ελενα από Γενάρη ,καλό μασάζ αλλά στα δεν ανέφερε συναγωνιστής ,αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω...
Υ.Γ όπως και για Ελισάβετ βρήκα τελικά ,πιτσιρίκα αλλά κακή κριτική στα υπόλοιπα
Υ.Γ ρωτάω και απαντάω μόνος μου
Πόσα ζήτησε ?Συνάντηση με Μαίρη από silk.
Μικρή σε ηλικία.
Όμορφη παρουσία, ευγενική συμπεριφορά.
Πήρα εκτόνωση.
Πιθανόν να προχωράει και περισσότερο.
Θα ξαναδοκιμάσω.