120 για 90 λεπτάμασάζ και καλαμάκι στα 120 πολλά έδωσες φίλος έχουν ξεφύγει τελείως και όπου σε πιάσουν ,,,,,, εγώ ίδιες υπηρεσίες 100€ .... και είναι και μια χαρά πόσον για τις υπηρεσίες αυτές ... και για την ηλικία της ,. Συμφωνώ όμως ότι το καλαμάκι της ανασταίνει και νεκρό είναι απίστευτη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (11 μέλη και 49 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
σωστά στο εσβησα γιατί είχες βάλει το τηλέφωνο δημόσια....Επειδή το προηγούμενο μου post διαγράφηκε, καρφιτσώνω την αγγελία της κοπέλας.
50 euro Ερωτικό μασάζ από Ελληνίδα φοιτήτρια 20 χρονών
Αν θες να περάσεις όμορφα. .αν θες όμορφα ραντεβού 6974164835kanesex.com
Πάντα βάζουμε το Link της αγγελίας... Ποτέ απευθείας προσωπικές πληροφορίες
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 178
- Πόντοι
- 0
Σ'ευχαριστώ για την διευκρίνιση!σωστά στο εσβησα γιατί είχες βάλει το τηλέφωνο δημόσια....
Πάντα βάζουμε το Link της αγγελίας... Ποτέ απευθείας προσωπικές πληροφορίες
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.632
- Πόντοι
- 206
Θα σου στείλει το παρακάτω:Επειδή το προηγούμενο μου post διαγράφηκε, καρφιτσώνω την αγγελία της κοπέλας.
50 euro Ερωτικό μασάζ από Ελληνίδα φοιτήτρια 20 χρονών
Αν θες να περάσεις όμορφα. .αν θες όμορφα ραντεβού 6974164835kanesex.com
Οι φωτογραφίες καμία σχέση, είναι μικρή σε ηλικία, αλλά χοντρή. Στο Massage μέτριο. Για σεξ πιστεύω δεν λέει καν.
Δεν νομίζω ότι αξίζει αυτά που ζητάει.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Μαγκες ξερει κανεις αν το Galaxy αλλαξε πολιτικη σε σχεση με την επιλογη της θεραπευτριας?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Μη μασάς... και κάνε μια αναζήτηση.. έχει αναφερθεί Μόνικα κλπ κλπ.. μη γράφουμε τα ίδια κ τα ίδιαΠαιδια καλησπέρα για ενα γραφείο για μασας στο σπίτι το BU MASSAGE ξέρουμε τπτ έχει δοκιμασει κανεις γιατι εχει πιστόλια στις φωτο τους
Δοκιμή με Χριστιάνα από deluxe. Μου φαίνεται Ελληνίδα...
Ξανθιά petite, ντροπαλή αν και μου ρίχνει κάποια χρόνια. Μασάζ χαλαρωτικό, απλά καλό. Όταν γύρισα ρώτησε αν θέλω κάτι συγκεκριμένο. Της είπα όχι, όμως χάιδευε διακριτικά και δημιούργησε μια στύση... Της είπα πόσο είναι το Extra και είπε 30. Επειδή όμως έμεναν 5 λεπτά το άφησα.
Ξέρει άλλος για Χριστιάνα μέχρι που φτάνει;
Επιστρεφοντας μετα απο μηνες απουσιας παραθετω τα εξης:
Ερρικα αρτ - πολυ καλο μασαζ, ισως απο τα καλυτερα του χωρου. Ανω των 35 σιγουρα. Επαγγελματικο φραπεδακι στο τελος με &30. Θα ξαναπαρω λογω του μασαζ.
Μαρινα αρτ - κουκλι μικρο, πολυ καλο μασαζ με πετσετα. Δεν νομιζω να κανει εξτρα. Μακαρι να με διαψευσει καποιος
Αννα dm - μασαζ μετριο, εμφανιση μετρια, εξτρα κανει απο οτι καταλαβα αλλα δεν ηθελα πολλα. Πηρα χερι με 20 ευρω.
Αυτα τα λιγα απο μενα.
Ερρικα αρτ - πολυ καλο μασαζ, ισως απο τα καλυτερα του χωρου. Ανω των 35 σιγουρα. Επαγγελματικο φραπεδακι στο τελος με &30. Θα ξαναπαρω λογω του μασαζ.
Μαρινα αρτ - κουκλι μικρο, πολυ καλο μασαζ με πετσετα. Δεν νομιζω να κανει εξτρα. Μακαρι να με διαψευσει καποιος
Αννα dm - μασαζ μετριο, εμφανιση μετρια, εξτρα κανει απο οτι καταλαβα αλλα δεν ηθελα πολλα. Πηρα χερι με 20 ευρω.
Αυτα τα λιγα απο μενα.
Δοκιμή με ΚΙΡΑ απο την ομάδα της ΤΕΑΣ την εν λόγω την ειχα βάλει καιρό στο ραντάρ αλλα λόγω προγράμματος μου δεν καθόταν ευκολα η φάση . Παμε στα του αγώνα ραντεβου 2ωρο ( 120€ ) + 20€ στοματικό τελειώμα 2 φορές ( η 2η δεν χρεώθηκε καν μου είπε η Κιρα δώρο ) petite με πλούσιο στήθος και μια κωλάρα τουμπανο ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ( ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ) μπηκαμε μαζί για μπάνιο ( σχολη ΤΕΑΣ ) εκει κατάλαβα τι με περιμενει ξεκίνησε ενα παιχνίδι και ενα στοματικό απο άλλο πλανητη την σταμάτησα γιατι ημουν ετοιμος για κατάθεση ...
Στο κρεβάτι συνεχίσαμε με ενα φοβερό αισθησιακό μασαζ και ενα παιχνίδι ανευ προηγουμενου μεταξυ μας δάχτυλα παντου , γλειψίματα κλπ κλπ ενω παντα θέλω να τερματίζω τον αγώνα ηταν η μονη φορά που πραγματικά είπα ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ χωρίς να υπάρχει μπριζόλα .
Ευχαριστώ την ΤΕΑ ? την ΚΙΡΑ ? για το εξτρα δωράκι και σιγουρα θα παιξει επανάληψη σύντομα
Αυτά ελπιζω να βοήθησα .
Στο κρεβάτι συνεχίσαμε με ενα φοβερό αισθησιακό μασαζ και ενα παιχνίδι ανευ προηγουμενου μεταξυ μας δάχτυλα παντου , γλειψίματα κλπ κλπ ενω παντα θέλω να τερματίζω τον αγώνα ηταν η μονη φορά που πραγματικά είπα ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ χωρίς να υπάρχει μπριζόλα .
Ευχαριστώ την ΤΕΑ ? την ΚΙΡΑ ? για το εξτρα δωράκι και σιγουρα θα παιξει επανάληψη σύντομα
Αυτά ελπιζω να βοήθησα .
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα φίλε μου.Να ξεκαθαρίσεις απλά σε ποια Άννα αναφέρεσαι γιατί έχει δύο με το ίδιο όνομα το DmΕπιστρεφοντας μετα απο μηνες απουσιας παραθετω τα εξης:
Αυτα τα λιγα απο μενα.
Σωστα. Στο site η τελευταια - οχι η πρωτη με τα φουσκωμενα χειλη.Καλημέρα φίλε μου.Να ξεκαθαρίσεις απλά σε ποια Άννα αναφέρεσαι γιατί έχει δύο με το ίδιο όνομα το Dm
boudog
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 312
- Πόντοι
- 280
Έρρικα από αρτ εννοείς την Μαριαννα; Που ήταν σαν Έρρικα στο Attica;Επιστρεφοντας μετα απο μηνες απουσιας παραθετω τα εξης:
Αυτα τα λιγα απο μενα.
Ναι ναι. Δαιμων του τυπογραφειου. Μαριαννα αρτ που ηταν ερρικα στο attica. Ιδιο προσωπο ιδιες υπηρεσιες.Έρρικα από αρτ εννοείς την Μαριαννα; Που ήταν σαν Έρρικα στο Attica;
μπουρδελο οπως τα περισσοτεραΠαιδια καλησπέρα για ενα γραφείο για μασας στο σπίτι το BU MASSAGE ξέρουμε τπτ έχει δοκιμασει κανεις γιατι εχει πιστόλια στις φωτο τους
Μέχρι φραπέ έχει φτάσειΞέρει άλλος για Χριστιάνα μέχρι που φτάνει;
donjuan2022
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποια πρόταση για βυζαρού μασεζ;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
απο Silk την Ζωη την εχει παρει κανειs ?
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.363
- Πόντοι
- 1.076
ναι,ωραια γυναικα κ κορμαρα,απιστευτο μασαζ.Δεν βγαζει ρουχα,κανει φραπεδια με +30.απο Silk την Ζωη την εχει παρει κανειs ?
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Δεν βγαζει ρουχα ε ? μονο πιπα ε , μαλισταναι,ωραια γυναικα κ κορμαρα,απιστευτο μασαζ.Δεν βγαζει ρουχα,κανει φραπεδια με +30.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις