εμενα η κομμωτρια μου ειχε πει για 120 fulll. οσο για osmoe πως σκατα λεγεται λενε οτι περα του 70 του απλου μασαζ ολες κανουν εξτρα. κ στο καναλι τους στο tele Που ανεβαζουν βιντεο δεινχει οτι παιζει το κατι απραπανω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
Ναι όντως απο που;Εύη από πιο σάιτ??
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
Η απορία ποια είναι δε κατάλαβα για osmose..εμενα η κομμωτρια μου ειχε πει για 120 fulll. οσο για osmoe πως σκατα λεγεται λενε οτι περα του 70 του απλου μασαζ ολες κανουν εξτρα. κ στο καναλι τους στο tele Που ανεβαζουν βιντεο δεινχει οτι παιζει το κατι απραπανω
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
Δοκιμή με Χριστιάνα από deluxe. Μου φαίνεται Ελληνίδα...
Ξανθιά petite, ντροπαλή αν και μου ρίχνει κάποια χρόνια. Μασάζ χαλαρωτικό, απλά καλό. Όταν γύρισα ρώτησε αν θέλω κάτι συγκεκριμένο. Της είπα όχι, όμως χάιδευε διακριτικά και δημιούργησε μια στύση... Της είπα πόσο είναι το Extra και είπε 30. Επειδή όμως έμεναν 5 λεπτά το άφησα.
Ξανθιά petite, ντροπαλή αν και μου ρίχνει κάποια χρόνια. Μασάζ χαλαρωτικό, απλά καλό. Όταν γύρισα ρώτησε αν θέλω κάτι συγκεκριμένο. Της είπα όχι, όμως χάιδευε διακριτικά και δημιούργησε μια στύση... Της είπα πόσο είναι το Extra και είπε 30. Επειδή όμως έμεναν 5 λεπτά το άφησα.
Η Άννα πρωχωρα σε καλαμακιDm - Lotus είναι για τρελό μαύρο μάγκες μου γιατί σε αφήνουν να κάνεις χωρίς πετσέτα (προκαλούν δλδ) κ στο τέλος ούτε φραπέ.Καθαρη εκμετάλλευση για να ξαναπάς.Μαυρη λίστα!
Και η Εριν
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Ποια Άννα από τις 2 φίλε μου?Η Άννα πρωχωρα σε καλαμακι
Και η Εριν
Αν αναφέρεσαι στην καινούρια Άννα εδώ έχουν γραφτεί πολλά όχι κ μόνο ένα ναι
υπερβολικα τα 120 για την Ελενα να φανταστεις εγω την επαιρνα στο σπιτι(προ διετιας)με 50 χωρις πρωκτικο ομωςεμενα η κομμωτρια μου ειχε πει για 120 fulll. οσο για osmoe πως σκατα λεγεται λενε οτι περα του 70 του απλου μασαζ ολες κανουν εξτρα. κ στο καναλι τους στο tele Που ανεβαζουν βιντεο δεινχει οτι παιζει το κατι απραπανω
panossparta
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
μαγκες χτες πηρα μια μουνα 40αρα σημερα θελω κατι γυρω στα 20-25. Εχει κανεισ καμια ιδεα?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Τώρα εσυ περιμένεις απάντηση με αυτα που γράφεις;μαγκες χτες πηρα μια μουνα 40αρα σημερα θελω κατι γυρω στα 20-25. Εχει κανεισ καμια ιδεα?
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 178
- Πόντοι
- 0
Άννα 38 χρ, από την Ουκρανία και στον χώρο μου αν θέλεις.
μασάζ κατά του στρες ⭐ Άννα 38 χρ, από την Ουκρανία. ⭐ Χαλαρωτικό μασαζ στο χώρο μου η στο χώρο σου κάθε ημέρα 7πμ- 12μμ. ⭐ Eπαγγελματικό μασάζ: μασάζ κατά του στρες αθλητικό μασάζ μασάζ tantra μασάζ προστάτη με ταϊλανδέζικο λάδι μασάζ σώματος με σώμα & nuru masagge ☎ Τηλέφωνο επικοινωνίας...
massageday.gr
Συνάντηση πριν μερικές εβδομάδες με την παραπάνω τύπισσα. Μεγάλο RED FLAG. Κοιτάει να σε τελειώνει όσο πιο γρήγορα, βάζει κόφτες γενικότερα, δεν θέλει όλες τις στάσεις, δεκάλεπτο μασάζ χωρίς πίεση καν, την πονάνε οι ρώγες να μην της πιάνεις το στήθος και ένα σωρό μα και μου. Ξενέρωτη τελέιως αλλά ευγενέστατη.
Μην χάσετε τα χρήματα σας και το χρόνο σας.
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Χαχαχαχαχα όπως το πεςΤώρα εσυ περιμένεις απάντηση με αυτα που γράφεις;
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 216
Αν σου πω ότι περίμενε θα βρεις ένα σύννεφο να πέσεις??Τώρα εσυ περιμένεις απάντηση με αυτα που γράφεις;
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 178
- Πόντοι
- 0
Έχω 21 ετών φοιτήτρια αν σε ενδιαφέρει. Δοκιμασμένη εις διπλούν. Λίγο chubby και αματούρι αλλά παιχνιδιάρα!μαγκες χτες πηρα μια μουνα 40αρα σημερα θελω κατι γυρω στα 20-25. Εχει κανεισ καμια ιδεα?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
ρε μουνόπανα.... εχτε ολοι τις καβατζες σας.... αλλος εχει 40χρονη μούνα.. αλλος φοιτητριούλα 20χρονη αλλα δε μιλατε ρε μουνια ε;; Δε μοιράζετε την πληροφορία.. τις κρατατε για παρτυ σας.... Μονο ζητατε να σας πούμε εμεις τις δικές μας
Αμα σας ξαναδώσω πληροφορία να μου κλασετε τα αρχίδια
paliatsos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Είναι κλασικό τρολλ στο bou αυτό με τις 20χρονες φοιτήτριες από παλιά. Μην τσιμπάει φιλερε μουνόπανα.... εχτε ολοι τις καβατζες σας.... αλλος εχει 40χρονη μούνα.. αλλος φοιτητριούλα 20χρονη αλλα δε μιλατε ρε μουνια ε;; Δε μοιράζετε την πληροφορία.. τις κρατατε για παρτυ σας.... Μονο ζητατε να σας πούμε εμεις τις δικές μας
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
δεν ξερω αν ο συγκεκριμενος ειναι τρολ η όχι... αλλα όλοι εχουν καβατζες που τις κρατανε για τον εαυτο τους δεν τις μοιράζονται με κανενα ωστόσο συνεχώς ζητάνε πληροφορίες ...Είναι κλασικό τρολλ στο bou αυτό με τις 20χρονες φοιτήτριες από παλιά. Μην τσιμπάει φιλε
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
Δυστυχώς έχει αποδειχθεί ότι υπάρχουν Καβαντζες χροονιαα τωρααα δεν αλλάζει αυτό.. ανεξαρτήτως ηλικίας...κ όταν κάποιος λέει μια άποψη όταν ρωτάς χωρίς να τεκμηριώνει κ αποφεύγει να απαντήσει.. καταλαβαίνεις πολλά.. μην τ ψάχνεις..
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 5.646
Ξεπετα φάση... Ευχαριστούμε για την ενημέρωσηΆννα 38 χρ, από την Ουκρανία και στον χώρο μου αν θέλεις.
μασάζ κατά του στρες ⭐ Άννα 38 χρ, από την Ουκρανία. ⭐ Χαλαρωτικό μασαζ στο χώρο μου η στο χώρο σου κάθε ημέρα 7πμ- 12μμ. ⭐ Eπαγγελματικό μασάζ: μασάζ κατά του στρες αθλητικό μασάζ μασάζ tantra μασάζ προστάτη με ταϊλανδέζικο λάδι μασάζ σώματος με σώμα & nuru masagge ☎ Τηλέφωνο επικοινωνίας...massageday.gr
Συνάντηση πριν μερικές εβδομάδες με την παραπάνω τύπισσα. Μεγάλο RED FLAG. Κοιτάει να σε τελειώνει όσο πιο γρήγορα, βάζει κόφτες γενικότερα, δεν θέλει όλες τις στάσεις, δεκάλεπτο μασάζ χωρίς πίεση καν, την πονάνε οι ρώγες να μην της πιάνεις το στήθος και ένα σωρό μα και μου. Ξενέρωτη τελέιως αλλά ευγενέστατη.
Μην χάσετε τα χρήματα σας και το χρόνο σας.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
Ρε ναυάγιο της ζωής δεν μας νοιάζει να μας πεις αν γαμας, αλλά πληροφορίες για το πώς θα γαμησουμε και εμείς αυτή την μούνα....μαγκες χτες πηρα μια μουνα 40αρα σημερα θελω κατι γυρω στα 20-25. Εχει κανεισ καμια ιδεα?
Αυτή είναι η ουσία του νήματος.
Φίλε, αφού δεν θες να πεις πληροφορίες εδώ τι γράφεις σε αυτό το νήμα και δεν στέλνεις κατευθείαν προσωπικό μυνημα;Έχω 21 ετών φοιτήτρια αν σε ενδιαφέρει. Δοκιμασμένη εις διπλούν. Λίγο chubby και αματούρι αλλά παιχνιδιάρα!
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είμαι περίεργος ή οι βλάκες εδώ είναι πάρα πολλοί...
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63