Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
εμενα η κομμωτρια μου ειχε πει για 120 fulll. οσο για osmoe πως σκατα λεγεται λενε οτι περα του 70 του απλου μασαζ ολες κανουν εξτρα. κ στο καναλι τους στο tele Που ανεβαζουν βιντεο δεινχει οτι παιζει το κατι απραπανω

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
εμενα η κομμωτρια μου ειχε πει για 120 fulll. οσο για osmoe πως σκατα λεγεται λενε οτι περα του 70 του απλου μασαζ ολες κανουν εξτρα. κ στο καναλι τους στο tele Που ανεβαζουν βιντεο δεινχει οτι παιζει το κατι απραπανω
Η απορία ποια είναι δε κατάλαβα για osmose..

• Like
Αντιδράσεις: boudog

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Δοκιμή με Χριστιάνα από deluxe. Μου φαίνεται Ελληνίδα...
Ξανθιά petite, ντροπαλή αν και μου ρίχνει κάποια χρόνια. Μασάζ χαλαρωτικό, απλά καλό. Όταν γύρισα ρώτησε αν θέλω κάτι συγκεκριμένο. Της είπα όχι, όμως χάιδευε διακριτικά και δημιούργησε μια στύση... Της είπα πόσο είναι το Extra και είπε 30. Επειδή όμως έμεναν 5 λεπτά το άφησα.

tsantila

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
36
Πόντοι
0
Dm - Lotus είναι για τρελό μαύρο μάγκες μου γιατί σε αφήνουν να κάνεις χωρίς πετσέτα (προκαλούν δλδ) κ στο τέλος ούτε φραπέ.Καθαρη εκμετάλλευση για να ξαναπάς.Μαυρη λίστα!
Η Άννα πρωχωρα σε καλαμακι
Και η Εριν

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
υπερβολικα τα 120 για την Ελενα να φανταστεις εγω την επαιρνα στο σπιτι(προ διετιας)με 50 χωρις πρωκτικο ομως

panossparta

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
μαγκες χτες πηρα μια μουνα 40αρα σημερα θελω κατι γυρω στα 20-25. Εχει κανεισ καμια ιδεα?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0

Συνάντηση πριν μερικές εβδομάδες με την παραπάνω τύπισσα. Μεγάλο RED FLAG. :headbang: Κοιτάει να σε τελειώνει όσο πιο γρήγορα, βάζει κόφτες γενικότερα, δεν θέλει όλες τις στάσεις, δεκάλεπτο μασάζ χωρίς πίεση καν, την πονάνε οι ρώγες να μην της πιάνεις το στήθος και ένα σωρό μα και μου. Ξενέρωτη τελέιως αλλά ευγενέστατη.

Μην χάσετε τα χρήματα σας και το χρόνο σας.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.703
Πόντοι
216

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
μαγκες χτες πηρα μια μουνα 40αρα σημερα θελω κατι γυρω στα 20-25. Εχει κανεισ καμια ιδεα?
Έχω 21 ετών φοιτήτρια αν σε ενδιαφέρει. Δοκιμασμένη εις διπλούν. Λίγο chubby και αματούρι αλλά παιχνιδιάρα!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
ρε μουνόπανα.... εχτε ολοι τις καβατζες σας.... αλλος εχει 40χρονη μούνα.. αλλος φοιτητριούλα 20χρονη αλλα δε μιλατε ρε μουνια ε;; Δε μοιράζετε την πληροφορία.. τις κρατατε για παρτυ σας.... Μονο ζητατε να σας πούμε εμεις τις δικές μας

Αμα σας ξαναδώσω πληροφορία να μου κλασετε τα αρχίδια

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
8
Πόντοι
0
ρε μουνόπανα.... εχτε ολοι τις καβατζες σας.... αλλος εχει 40χρονη μούνα.. αλλος φοιτητριούλα 20χρονη αλλα δε μιλατε ρε μουνια ε;; Δε μοιράζετε την πληροφορία.. τις κρατατε για παρτυ σας.... Μονο ζητατε να σας πούμε εμεις τις δικές μας

Αμα σας ξαναδώσω πληροφορία να μου κλασετε τα αρχίδια
Είναι κλασικό τρολλ στο bou αυτό με τις 20χρονες φοιτήτριες από παλιά. Μην τσιμπάει φιλε

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Είναι κλασικό τρολλ στο bou αυτό με τις 20χρονες φοιτήτριες από παλιά. Μην τσιμπάει φιλε
δεν ξερω αν ο συγκεκριμενος ειναι τρολ η όχι... αλλα όλοι εχουν καβατζες που τις κρατανε για τον εαυτο τους δεν τις μοιράζονται με κανενα ωστόσο συνεχώς ζητάνε πληροφορίες ...

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Δυστυχώς έχει αποδειχθεί ότι υπάρχουν Καβαντζες χροονιαα τωρααα δεν αλλάζει αυτό.. ανεξαρτήτως ηλικίας...κ όταν κάποιος λέει μια άποψη όταν ρωτάς χωρίς να τεκμηριώνει κ αποφεύγει να απαντήσει.. καταλαβαίνεις πολλά.. μην τ ψάχνεις..

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.365
Πόντοι
5.646

Συνάντηση πριν μερικές εβδομάδες με την παραπάνω τύπισσα. Μεγάλο RED FLAG. :headbang: Κοιτάει να σε τελειώνει όσο πιο γρήγορα, βάζει κόφτες γενικότερα, δεν θέλει όλες τις στάσεις, δεκάλεπτο μασάζ χωρίς πίεση καν, την πονάνε οι ρώγες να μην της πιάνεις το στήθος και ένα σωρό μα και μου. Ξενέρωτη τελέιως αλλά ευγενέστατη.

Μην χάσετε τα χρήματα σας και το χρόνο σας.
Ξεπετα φάση... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Ρε ναυάγιο της ζωής δεν μας νοιάζει να μας πεις αν γαμας, αλλά πληροφορίες για το πώς θα γαμησουμε και εμείς αυτή την μούνα....
Αυτή είναι η ουσία του νήματος.
Έχω 21 ετών φοιτήτρια αν σε ενδιαφέρει. Δοκιμασμένη εις διπλούν. Λίγο chubby και αματούρι αλλά παιχνιδιάρα!
Φίλε, αφού δεν θες να πεις πληροφορίες εδώ τι γράφεις σε αυτό το νήμα και δεν στέλνεις κατευθείαν προσωπικό μυνημα;

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είμαι περίεργος ή οι βλάκες εδώ είναι πάρα πολλοί...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom