XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
51 πατημέναΜην γίνεσαι κακός....34 λέει... (χωρίς τα καλοκαίρια κλασσικά)
51 πατημέναΜην γίνεσαι κακός....34 λέει... (χωρίς τα καλοκαίρια κλασσικά)
να προσεχουν ολοι,γιατι εχει αντρα με μεγαλα αυγαΝά εμφανίστη ό μύστης πού τό ανακάλυψε για βραβείο.
Τά ξεξουλικα σάς άλλου...... έχω πεθάνει από τό γέλιο
στείλε πμ
Σου έχω στείλει εγώ. Αν μπορείς τσέκαρεστείλε πμ
Και εμείς μαζί σουΝά εμφανίστη ό μύστης πού τό ανακάλυψε για βραβείο.
Τά ξεξουλικα σάς άλλου...... έχω πεθάνει από τό γέλιο
εδω ρε συ δε διαβάζουν αυτά που γράφουμε προ ολίγων λεπτών....αυτα με λοτους τα γραφουμε απο προ Χριστου εδω μεσα
Συναγωνιστη δεν γνωριζω, αλλα εχω την αισθηση οτι πολλες του bu ειναι του osmose με ο,τι αυτο σημαινει.Μόνικα από bu?? Ξέρουμε υπηρεσίες; Ηλικία;
Οκ κατάλαβαΑπό εμφάνιση δε λέει πολλά.
Απλά συμπαθητική.
Γενικά όμως πολύ χαλαρή προχωράς φουλ άνετα.
ναι, συμφωνωΣυναγωνιστη δεν γνωριζω, αλλα εχω την αισθηση οτι πολλες του bu ειναι του osmose με ο,τι αυτο σημαινει.
Έγινε συνάντηση με κοπέλα από massageone . Νότα. Ευγενική κοπέλα και πολύ ανοιχτή από την αρχή οπότε κατάλαβα ότι κάνει φουλ. Καύλιαρα μιλφ για έμπειρους μύστες. Με τα εσώρουχα μου έκανε μασάζ. Οι τιμές είναι όπως όλων 60 + 70 φουλ για μέτριας εμφάνισης κοπέλες. Θεωρώ είναι πολλά + το ξενοδοχείο. Αλλά έτσι είναι η κατάσταση πλέον.Όχι αρχηγέ.
το ότι προχωράνε είναι σίγουρο, για το αν κάνουν μασάζ υπάρχουν αμφιβολίεςosmosemassage έχουμε εικόνα τελευταία είναι η πρώτη φορά που θέλω να κλείσω κατ'οικον προχαράνε τιμες τι παίζει ?
χαχαχαχα κατάλαβα από τιμές έχεις εικόνα ?το ότι προχωράνε είναι σίγουρο, για το αν κάνουν μασάζ υπάρχουν αμφιβολίες
από 100-160 ανάλογα με τα παρελκόμενα και το τιμολόγιο της κοπέλας. Μαύρο από εμέναχαχαχαχα κατάλαβα από τιμές έχεις εικόνα ?
Μαύρο κ από εμένα.Αρπακτικα χωρίς ιδέα μασάζ!χαχαχαχα κατάλαβα από τιμές έχεις εικόνα ?
Αν δεν πεις μαγαζι κανεις δε ξερει για ποια μιλας.Ονοματα ολα ψευτικα και τ αλλαζουν συχνοταταΜε Μαριάννα αργοπορημένη σεξ μόνο μια φορά. Δεν προλαβαίνω δεύτερη λέει και ζήτησε δεν θυμάμαι πόσα, παραπάνω από 120€.
Καλα, γιατι δε ρωτας την ιδια?Έστειλα στην Ελένη την κομμώτρια και μου πρότεινε μια ξανθιά φίλη της επειδή εκείνη έχει δουλειά. Έχει κανείς εικόνα για εκείνη;
Μου έδειξε φωτογραφία της και μου είπε ότι είναι όμορφη, αλλά κάνει απαραίτητα εκτόνωση. Δηλαδή 60+30. Ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί τηςΚαλα, γιατι δε ρωτας την ιδια?