Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.494
Πόντοι
1.336
καλή τους τύχη ...... εάν έχουν κορίτσια που έχουν λογική στα έξτρα κάτι γίνεται αλλιώς θα βουλιάξουν όλα ,,,,,
Και να φανταστείς η Χριστίνα φαίνεται κομπλέ γυναίκα με αξιοπρεπές μασάζ. Που να διάλεγα την Μελίνα ή την Τίνα που είναι και αυτές μικρές αλλά φαίνονται άσχετες. Ούτε μασάζ δεν θα επερνα

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
Και να φανταστείς η Χριστίνα φαίνεται κομπλέ γυναίκα με αξιοπρεπές μασάζ. Που να διάλεγα την Μελίνα ή την Τίνα που είναι και αυτές μικρές αλλά φαίνονται άσχετες. Ούτε μασάζ δεν θα επερνα
γαμησετα έχουν ξεφύγει τελείως φίλε μ , πασαλημα και στο 15λεπτο γυρνά να σου πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε με παροχές του κώλου δεν αξίζει η φάση πλέον ,..

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.494
Πόντοι
1.336
γαμησετα έχουν ξεφύγει τελείως φίλε μ , πασαλημα και στο 15λεπτο γυρνά να σου πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε με παροχές του κώλου δεν αξίζει η φάση πλέον ,..
Και άμα δεν πάρεις έξτρα νευριάζουν. Λες και μας κάνουν χάρη που οι περισσότερες είναι μέτριες

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Μου κάνει εντύπωση που μιλάτε για μασάζ και έξτρα όταν ξεκάθαρα για τα περισσότερα γραφεία που αναφέρονται στο τοπικό, το μασάζ είναι το έξτρα, αν και όποτε προκύψει.
Στην πραγματικότητα μιλάμε για χάδια με πασάλειμμα λαδιού, τα οποία είναι η εισαγωγή στο κυρίως πιάτο, αν και όταν μας ενδιαφέρει η κοπέλα.
Το ποσοστό των κοριτσιών που ξεπερνούν τα χάδια είναι κάτω του 10%.
Κάπου εκεί είναι και το ποσοστό των κοριτσιών που αξίζει να αφιερώσουμε χρόνο και χρήμα για τα περαιτέρω.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.494
Πόντοι
1.336
Μου κάνει εντύπωση που μιλάτε για μασάζ και έξτρα όταν ξεκάθαρα για τα περισσότερα γραφεία που αναφέρονται στο τοπικό, το μασάζ είναι το έξτρα, αν και όποτε προκύψει.
Στην πραγματικότητα μιλάμε για χάδια με πασάλειμμα λαδιού, τα οποία είναι η εισαγωγή στο κυρίως πιάτο, αν και όταν μας ενδιαφέρει η κοπέλα.
Το ποσοστό των κοριτσιών που ξεπερνούν τα χάδια είναι κάτω του 10%.
Κάπου εκεί είναι και το ποσοστό των κοριτσιών που αξίζει να αφιερώσουμε χρόνο και χρήμα για τα περαιτέρω.
Κατά την γνώμη σου ποιες ανήκουν στο 10%

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
Εγώ έβαλα μια να με βλέπει να τον παίζω και αυτή να είναι γυμνή και μου έδειχνε τις τρύπες της. Δύο φορές τελείωσα κιόλας.
Μασάζ δεν ήξερε, για σεξ ζήτησε παρά πολλά οπότε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα έτσι

tasosc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Η καλύτερη εμπειρία μόνο άμα θέλεις να βιώσεις την χειρότερη !

Συνάντηση με την ελένη την κομμώτρια για το πρόγραμμα που κάνει body του body μασάζ μιας και μου τι προτείνε η ίδια τοπίο ήταν στα 130€ και μου το είπε εννοείται μετά.
• Καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά και όταν ήρθε μίλαγε στο τηλέφωνο.
• το πρόγραμμα ήταν ότι χειρότερο καθώς το μόνο που έκανε ήτανε να τρίβετε πάνω μου και να βογκα τόσο άσχημα που απλά περίμενα να περάσει η ώρα
• το κερασάκι στην τούρτα ήταν που όταν πήγα για μπάνιο μου έκλεψε 50€ και το είδα μετά.

Για εμένα μακριά

Thanos1990

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
159
Πόντοι
1
Μια νικολ από οσμοσε έχει σταματήσει;;

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
23
Πόντοι
1
Αν και είμαι μέλος πολλά χρόνια όπως θα δείτε και δεν πολύ γράφω - μάλλον δεν γράφω καθόλου και δεν δίνω πληροφορίες διότι ….διοτι ; είμαστε εθισμένη στο αντικείμενο και αυτο έχει σημασία …είμαστε sex addicted με ότι συνεπάγεται αυτο στον καθένα …ένα έχει σημασία …ότι εμπειρία έχει ο κάθε ένας μας η οποία είναι και διαφορετική …δεν σημαίνει οτι είναι για όλους το ιδιο …εγω προσωπικά θα το δοκιμάσω γιατί είμαι εθισμένος …αν μου βγει σε καλό η όχι δεν θα φταίει π.χ ο τάδε που ανεβάσει κριτική …φταίω εγω και δεν πρέπει να τον βρίζω ή να κάνω ατέρμονες αναρτήσεις για το ποιος έχει δίκιο κλπ το οποίο είναι κουραστικό για όλους ..ξέρω θα παω στο καζίνο γιατί είμαι εθισμένος (δηλαδή θα κάνω κασκαντέριλικη όπως λέμε εδώ ) και εχω γνώση οτι θα χάσω πιο πολλές από ότι θα κερδίσω ..όποτε αν μου πει ο φίλος οτι πηγα καζίνο και κέρδιζα ..και παω εγω και χάσω δεν φταει αυτός ..ειναι δίκη μου επιλογή …
Αν όμως η πλειοψηφία γράψει ότι μια λάδοκορη κάνει πίπα …Θά κάνει …και σε εμένα χει τυχει να πάρω και να μην έκανε τίποτα …αλλά κατάλαβαινεις και σημασία έχει να καταλάβει ο καθένας ότι όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες ..παρ ‘ολα αυτά ..γράψτε απλά και αληθινά ποια ήταν η έμπειρια σας με κάποια κοπέλα …χωρίς να γράψει κάποιος από κατω λες μαλακιες και τρώμε δέκα σελίδες στο ποιος είναι ο γαμικουλας το bou…
Πάμε παρακάτω γαμικουλες …είμαστε πρεζακια ρε ..τι δεν καταλαβαίνετε και 100 να πάει η ώρα το μασαζ και είναι μουναρος εγω θα την πάρω και θα έχει την έλπιδα μπας και μου τον Πιάσει ..

Πάμε παρακάτω μάγκες

Απλά γράψτε θα φανεί ποιος είναι ο μαλακας …

Φιλικά πάντα

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.494
Πόντοι
1.336
Μάγκες Νεφέλη ή Ινές καθαρά για μασάζ; Από deluxe. Από εμφάνιση πιστεύω ότι είναι καλύτερη η Ινές

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
70€ και αντί να κρατηθούν οι αγαπούληδες 1-2 μήνες για να πέσουν ξανά οι τιμές εκειιιιιι κάρβουνοοοοοο μέχρι να δύσει ο ήλιος. Καμία σωτηρία
Ρε μάθετε να το λέτε σωστα... Μέχρι να ΣΒΗΣΕΙ ο ήλιος, λέμε και οχι να δύσει... Ο ήλιος δύει μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανατολή του.. Δηλαδη τόσο λιγο θες να κρατήσουμε το εμπάργκο για να πέσουν οι τιμές;
Εγώ έβαλα μια να με βλέπει να τον παίζω και αυτή να είναι γυμνή και μου έδειχνε τις τρύπες της. Δύο φορές τελείωσα κιόλας.
Μασάζ δεν ήξερε, για σεξ ζήτησε παρά πολλά οπότε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα έτσι
Τι να σου πω ρε φίλε... Εγώ πάντως αν είναι να τον παίξω μόνος μου, τον παίζω τσάμπα.
Αν και είμαι μέλος πολλά χρόνια όπως θα δείτε και δεν πολύ γράφω - μάλλον δεν γράφω καθόλου και δεν δίνω πληροφορίες διότι ….διοτι ; είμαστε εθισμένη στο αντικείμενο και αυτο έχει σημασία …είμαστε sex addicted με ότι συνεπάγεται αυτο στον καθένα …ένα έχει σημασία …ότι εμπειρία έχει ο κάθε ένας μας η οποία είναι και διαφορετική …δεν σημαίνει οτι είναι για όλους το ιδιο …εγω προσωπικά θα το δοκιμάσω γιατί είμαι εθισμένος …αν μου βγει σε καλό η όχι δεν θα φταίει π.χ ο τάδε που ανεβάσει κριτική …φταίω εγω και δεν πρέπει να τον βρίζω ή να κάνω ατέρμονες αναρτήσεις για το ποιος έχει δίκιο κλπ το οποίο είναι κουραστικό για όλους ..ξέρω θα παω στο καζίνο γιατί είμαι εθισμένος (δηλαδή θα κάνω κασκαντέριλικη όπως λέμε εδώ ) και εχω γνώση οτι θα χάσω πιο πολλές από ότι θα κερδίσω ..όποτε αν μου πει ο φίλος οτι πηγα καζίνο και κέρδιζα ..και παω εγω και χάσω δεν φταει αυτός ..ειναι δίκη μου επιλογή …
Αν όμως η πλειοψηφία γράψει ότι μια λάδοκορη κάνει πίπα …Θά κάνει …και σε εμένα χει τυχει να πάρω και να μην έκανε τίποτα …αλλά κατάλαβαινεις και σημασία έχει να καταλάβει ο καθένας ότι όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες ..παρ ‘ολα αυτά ..γράψτε απλά και αληθινά ποια ήταν η έμπειρια σας με κάποια κοπέλα …χωρίς να γράψει κάποιος από κατω λες μαλακιες και τρώμε δέκα σελίδες στο ποιος είναι ο γαμικουλας το bou…
Πάμε παρακάτω γαμικουλες …είμαστε πρεζακια ρε ..τι δεν καταλαβαίνετε και 100 να πάει η ώρα το μασαζ και είναι μουναρος εγω θα την πάρω και θα έχει την έλπιδα μπας και μου τον Πιάσει ..

Πάμε παρακάτω μάγκες

Απλά γράψτε θα φανεί ποιος είναι ο μαλακας …

Φιλικά πάντα
Κι όμως αυτό ακριβώς κάνεις με αυτο το σεντόνι ασυνάρτητου λόγου και αμπελοφιλοσοφίας που ανέβασες

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
Μάγκες Νεφέλη ή Ινές καθαρά για μασάζ; Από deluxe. Από εμφάνιση πιστεύω ότι είναι καλύτερη η Ινές
Νεφέλη προχωραει και παραπανω με υψηλό αντίτιμο ( οπως οι περισσότερες πλεον ) Ινεσσα φραπε απο οτι γνωρίζω και μόνο τιποτα παραπανω απλα σε λογικά πλαισια το εξτρα της

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.494
Πόντοι
1.336
Νεφέλη προχωραει και παραπανω με υψηλό αντίτιμο ( οπως οι περισσότερες πλεον ) Ινεσσα φραπε απο οτι γνωρίζω και μόνο τιποτα παραπανω απλα σε λογικά πλαισια το εξτρα της
Έκανα με Νεφέλη. Σκυλί του πολέμου με πολύ καλό μασάζ και + 30 γιατί της είπα ότι έχω μόνο 100. Μου είπε οκ αλλά δεν ακουμπάω. Πολύ καλή στο φραπέ όπου είχε ανταλλαγή καυλολογων. Είχε έρθει με μπούστο που τόνιζε τις βυζάρες της. Όταν λες ότι προχωρά παραπάνω, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.586
Πόντοι
216
Την Νεφέλη την είχα πάρει πριν χρόνια όταν ήταν ανεξάρτητη μασεζ
Από τότε ζηταγε τρέλα ποσά...
Πρόσφατα μου πε για 300€ για φουλ φυσικά και δεν πήρα
Η ινεσα τίμιο έως πολύ καλό μασάζ και μέχρι φραπέ...εγώ +30 της έδωσα χωρίς να μου πει εκείνη έξτρα

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Ρε μάθετε να το λέτε σωστα... Μέχρι να ΣΒΗΣΕΙ ο ήλιος, λέμε και οχι να δύσει... Ο ήλιος δύει μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανατολή του.. Δηλαδη τόσο λιγο θες να κρατήσουμε το εμπάργκο για να πέσουν οι τιμές;

Τι να σου πω ρε φίλε... Εγώ πάντως αν είναι να τον παίξω μόνος μου, τον παίζω τσάμπα.

Κι όμως αυτό ακριβώς κάνεις με αυτο το σεντόνι ασυνάρτητου λόγου και αμπελοφιλοσοφίας που ανέβασες
Ρε Περαματιώτη μέχρι να σβήσει ο γαμημένος έτσι όπως τα λες

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Δεν αξιζει ρε μαγκες...μερικες φορες πρεπει να λεμε οπαααα...70 ευρω για ενα πασαλιμα?ειναξ θεμα προσφορας ζητησης..αν δεν στειλουμε..εξαφανιστηκαν!

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
329
Πόντοι
291
Διαβαζω καιρο οτι γραφετε και σε γενικες γραμμες εχω να πω οτι ειστε κοροιδα.Εδω και καμποσο καιρο καλω στο σπιτι μασεζ σε παρα πολυ οικονομικες τιμες και απορω με ολους εσας που δινετε 70 και 100 ευρω για μασαζ ή πηδημα.
Εχω καλεσει πανω απο 10 διαφορετικες γκομενες μασεζ στο σπιτι μου.
Γενικα παιζει το εξης.
Τιμη απο 20 - 25 ευρω για μια ωρα -μονο μασαζ-ακρως απολαυστικο σε ολο το σωμα εκτος πουτσας.
Τιμη 30 για μια ωρα μασαζ και ΙΣΩς το τελευταιο 15λεπτο σου βαραει μαλακια και χυνεις στα χερια της.
Τιμη 40 ευρω για μια ωρα μασαζ και σιγουρα σου βαραει μαλακια και χυνεις στο χερι της ενω εσυ ταυτοχρονα τη χαμουρευεις.Ιως και πηδημα
Τιμη 50 ευρω εδω κανεις οτι θελεις-μασαζ μια ωρα και πηδημα σιγουρα-

Οπως ειπα εχω καλεσει περιπου 10 διαφορετικες κ εχω να πω οτι οι 8 ειτε με μαλακια ειτε με γαμησι ενεδωσαν.
Κατα εμε το να σου κανει καποια μασαζ με λαδια κανα 40λεπτο και μετα να σου βαρεσει μαλακια ειναι πιο απολαυστικο ακομη και απο πηδημα-οσοι εχουν δοκιμασει ξερουν.
Και υποψιν ολα αυτα στο χωρο σου.
Αυτο εχει πολλα πλεονεκτηματα -οπως βιντεοσκοπηση του ολου σκηνικου με κρυφη καμερα--εχω 4-5 κασετες βιντεο και με βλεπω σε δραση χεχε...

Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Εχω γνωρισει μια απ αυτες η οποια με 100 ευρω μου παρεχει το εξης.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Για να παρω αυτη μονη της μου λεει ''οτι εχεις 20-30 ευρω μπορεις?''
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.

Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...
Το να τρεξω σε ενα στουντιο δε λει τιποτα...οπως και το να φωναξω ενα call girl με 90 ευρω και παλι δε μου λεει...
θελω μασαζ να μου κανει 40 λεπτα με λαδια να ξεκουρασω το..βασανισμενο μου κορμι....και το επομενο 20λεπτο να κουρασω το μεγαλο μου καυλι!!!

χαχα
Αδερφέ αν θέλεις δώσε κανένα τηλ / λινκ από αυτές που έχεις δοκιμάσει

• Χαχα
Αντιδράσεις: zelm21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom