Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Διαβασε καμμια δεκαρια σελιδες παραπίσω.Έχει δοκιμάσει κανείς μια από Πάτρα που έρχεται περιστασιακά αθήνα για μασαζ με εκτόνωση??
Και τον πίστεψες;τι λες τωρα ...... εβαλε χερι η ελενη ????? δεν την ειχα για τετοια ρε φίλε με τιποτα ομως .. και 130€ ???? σε αλλους 80€ σε μενα 100€ ....σε εσενα 130€ καλα κρασιά και εβαλε και χερι ... ΜΑΥΡΟ
Η καλύτερη εμπειρία μόνο άμα θέλεις να βιώσεις την χειρότερη !
Συνάντηση με την ελένη την κομμώτρια για το πρόγραμμα που κάνει body του body μασάζ μιας και μου τι προτείνε η ίδια τοπίο ήταν στα 130€ και μου το είπε εννοείται μετά.
• Καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά και όταν ήρθε μίλαγε στο τηλέφωνο.
• το πρόγραμμα ήταν ότι χειρότερο καθώς το μόνο που έκανε ήτανε να τρίβετε πάνω μου και να βογκα τόσο άσχημα που απλά περίμενα να περάσει η ώρα
• το κερασάκι στην τούρτα ήταν που όταν πήγα για μπάνιο μου έκλεψε 50€ και το είδα μετά.
Για εμένα μακριά
Εχουμε πει πολλές φορές ...κάνουμε εκ των προτέρων συζήτηση τι θέλουμε και πόσα ζητάνε για να μας το δώσουν.
Η συγκεκριμένη όμως ποτέ δε χρεώνει τόσα. 60 χρεώνει για φραπέ και 80 για μπριζόλα.
Να καθυστερήσει να έρθει, ναι εχει τύχει. Να μιλάει στο τηλέφωνο όταν μπαίνει στο δωμάτιο , ναι έχει τύχει. Το ζητούμενο όμως, είναι να ΜΗ σηκώνει τηλέφωνο κατα τη διάρκεια της συνεδρίας και να το βάζει στο αθόρυβο.
Για το μασαζ οκ συμφωνω.... δεν το κατέχει.. κοπανιέται άγαρμπα πάνω στο σώμα και οι κινήσεις της με το χέρι ειναι χωρίς τεχνική και ακανόνιστες.
Αλλα αυτό που γράφεις ότι σου έβαλε χερι στα λεφτα , ειναι η μεγαλύτερη παπαριά που θα μπορούσες να πεις για τη συγκεκρικένη. Εκεί φάνηκε ότι πετάχτηκες σαν τσουτσου μετά απο 5 χρόνια λήθαργου , όχι για να γράψεις την κριτική σου, αλλά για να γράψεις μαλακίες.
Ακόμα κι αν σου τύχει κάποια που κλέβει., είναι αποκλειστικά δικό σου λάθος 100%. Μπάνιο κάνουμε πάντα πριν έρθει η γκόμενα και μετά αφότου φύγει.
Συναντιέσαι ρε ουρακοτάγκε με κάποια που βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου... είναι δυνατόν να την αφήνεις να αλωνίζει μέσα στο δωμάτιο με τα προσωπικά σου αντικείμενα εκτεθειμένα;;;;