MessyRonaldo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2022
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Δεν την ξέρω εγώ προσωπικά έχει κάποια αγγελία ;Παιδιά καλησπέρα, μια Χαρά μασάζ κ φουλ πρόγραμμα την ξέρετε; Τι λέει;
Δεν την ξέρω εγώ προσωπικά έχει κάποια αγγελία ;Παιδιά καλησπέρα, μια Χαρά μασάζ κ φουλ πρόγραμμα την ξέρετε; Τι λέει;
Παιδιά καλησπέρα, μια Χαρά μασάζ κ φουλ πρόγραμμα την ξέρετε; Τι λέει;
Μαριάννα ΑΡΤΚαλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας, ερχόμενος στην Αθήνα για ένα βράδυ μόνο θα ήθελα να επιλέξω πολύ προσεκτικά το μασάζ που θα πάρω στο ξενοδοχείο! Θέλω τις προτάσεις σας και τα φώτα σας, Δίνω βάση κυρίως στο μασάζ και σε έναν ωραίο φραπέ, δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω! Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα! Κάθε πληροφορία δεκτή! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Δεν έχει λινκ νομίζω στη χε μια αγγελία χωρις φωτογραφίες τίποταχωρις λινκ αγγελιας και τηλεφωνο πως να σου απαντησει καποιος;
Μην γίνεσαι κακός....34 λέει... (χωρίς τα καλοκαίρια κλασσικά)Πέθανα στα γέλια
Στο massagetop βάλανε την κομμώτρια σαν Εύη 21 ετών
πραγματικες αλλα μεχρι φραπε τπτ παραπανω!!απο μασαζ ομως απο τις καλυτερες που εχω κανει (για εμενα παντα)Ξέρει κάποιος αν οι φωτογραφίες που στέλνουν από ντελουξ για σίσσυ είναι πραγματικές;
Καμία σχέση από κοντά σε σχέση με τη φωτό… μακριάη ελενα ντελουξ προχωραει σε χερι; φαινεται ωραιο μωρο και πιτσιρικα
Πόσο υποτιμανε την νοημοσύνη μας.Πέθανα στα γέλια
Στο massagetop βάλανε την κομμώτρια σαν Εύη 21 ετών
Μπήκα φίλε στο σάιτ, και δεν την έχει, Έλενα , ίνα , Άρτεμις μόνο!Μαριάννα ΑΡΤ
Ιννα από αρτ προχωράει;Μαριάννα ΑΡΤ
Ναι με 400.αλλα βαρετό σεξ.αλλα έφυγε είναι Ντουμπάι.πουλαει σπιτιαΙννα από αρτ προχωράει;
δεν κανω διαφημιση αλλα απο massage1 one, εμεινα ευχαριστημενος πολυ.Ναι με 400.αλλα βαρετό σεξ.αλλα έφυγε είναι Ντουμπάι.πουλαει σπιτια
Ο καλύτερος...Καλησπερα,ειναι ευκολο μια προταση για καλο μασαζ;δλδ να γνωριζει επαγγελματικο..εχω πιασιμο στην ωμοπλατη,μιλαμε για πονο.
Η μηπως να παω σε φυσιοθεραπευτη;
Σορρι για το οφτοπικ καποιος θα ξερει δεν μπορει)
Αν εχεις πόνους γενικότερα δε θα σου κάνει τίποτα το μασαζ. Εχω πάει κι εγω σε κανονικο μασαζ σοβαρο... νιωθεις καλα εκεινη την ωρα που σου κάνουν το μασαζ , αλλά την άλλη μέρα πάλι τα ίδιαΕυχαριστω,θα ριξω μια ματια αν κ η χειροπρακτικη απ οσο γνωριζω ειναι αμφιλεγομενη.
Ελεγα να δοκιμασω αρχικα μια γυναικα που να εχει γνωση μασαζ κ οχι της πλακας...κ αν δω οτι δεν γινεται δουλεια να απευθυνθω σε φυσιοθεραπευτη επαγγελματια
στείλε πμΥπαρχει τροπος επικοινωνιας με την Ελενη την κομμωτρια;