nkarditsa2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Vip massage έκλεισα ραντεβού την Τρίτη ... Ποτέ δεν ήρθε ... Και μάλλον ποτέ δεν θα έρθει
Δηλαδή;στήσιμο;Vip massage έκλεισα ραντεβού την Τρίτη ... Ποτέ δεν ήρθε ... Και μάλλον ποτέ δεν θα έρθει
Τι ασχολεισαι με το μπουρδελο της Χρύσσας ... δεν σε ξεχασε σε γειωσε ,,, παγια τακτικη της απο αυτό το μπουρδελο ( ολο το osmose εκει ειναι ) μακρια παιδες ουτε ευρωVip massage έκλεισα ραντεβού την Τρίτη ... Ποτέ δεν ήρθε ... Και μάλλον ποτέ δεν θα έρθει
Τώρα ξέρωΤι ασχολεισαι με το μπουρδελο της Χρύσσας ... δεν σε ξεχασε σε γειωσε ,,, παγια τακτικη της απο αυτό το μπουρδελο ( ολο το osmose εκει ειναι ) μακρια παιδες ουτε ευρω
Τώρα ξέρωΤι ασχολεισαι με το μπουρδελο της Χρύσσας ... δεν σε ξεχασε σε γειωσε ,,, παγια τακτικη της απο αυτό το μπουρδελο ( ολο το osmose εκει ειναι ) μακρια παιδες ουτε ευρω
δεν χρειάζεται να μας λές πόσα σου δίνουν για να τους διαφημίσεις...Κλεοπάτρα Empire body to body και μετά Καλαμάκι άνευ+ 40
Σε άλλους μπορεί σε εμένα δεν φέρθηκε σωστά. Έπρεπε τουλάχιστον να μου στείλει ένα μνμ αλλά ούτε αυτό δεν έκανεΜια χαρά είναι το vip, μας έχει χαρίσει φοβερα κοριτσια
Σε αυτό δεν έχει άδικο, μαζί σου.Σε άλλους μπορεί σε εμένα δεν φέρθηκε σωστά. Έπρεπε τουλάχιστον να μου στείλει ένα μνμ αλλά ούτε αυτό δεν έκανε
περασμενα μεγαλεια ...... παλια δυνατα κομματια πλεον παρακμηΜια χαρά είναι το vip, μας έχει χαρίσει φοβερα κοριτσια
εχω περασει τελεια με αννα.περασμενα μεγαλεια ...... παλια δυνατα κομματια πλεον παρακμη
και όχι μόνο εσύ χαχαχαχαχαχαχα φίλε μου ,,,, από τα δυνατά που έχουν περάσει από εκεί ..... έχουν ακουστεί πολλά για το milf αυτό ....εχω περασει τελεια με αννα.
τωρα δεν ξερω που βρισκεται.
Ρωσικο οπλο. Αυτο τα λεει ολα.....και όχι μόνο εσύ χαχαχαχαχαχαχα φίλε μου ,,,, από τα δυνατά που έχουν περάσει από εκεί ..... έχουν ακουστεί πολλά για το μιλά αυτό ....
το συγκεκριμένο ήταν υπέρ όπλο .... φίλε μου ,,, δεν κολαγε πουθενά ...Ρωσικο οπλο. Αυτο τα λεει ολα.....
Συμφωνω. ξερεις που βρισκεται;το συγκεκριμένο ήταν υπέρ όπλο .... φίλε μου ,,, δεν κολαγε πουθενά ...
εαν μαθεις πες μου και εμενα φιλος , εχω χασει τα ιχνη της τελειως ..Συμφωνω. ξερεις που βρισκεται;
Αν καταλαβα καλα , εννοειτε μια Αννα που λεγοταν οτι εκανε ακαποτα;εαν μαθεις πες μου και εμενα φιλος , εχω χασει τα ιχνη της τελειως ..
?????????? τι εκανε ???????? δεν ειχα ακουσει κατι εγω λεω μιλφ . ρωσσικο . ηλικια 45+Αν καταλαβα καλα , εννοειτε μια Αννα που λεγοταν οτι εκανε ακαποτα;