Θα σου απαντήσω εγώ που δεν είμαι ούτε δικηγόρος ούτε συνάδελφος,νταλικιερης είμαι στην Εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, και δεν έχω ανάγκη ούτε το τζάμπα μασάζ ούτε και κάτι άλλο για να κάνω τον προμοτορα. Το μισό χρόνο ζω Θεσσαλονίκη και το υπόλοιπο πηγαινοερχομαι Θεσσαλονίκη -Αθηνα...Μιλά και με συγκεκριμένα με ονοματα να καταλαβει όλος ο κοσμος. Θεωρω οτι αναφέρεσαι σε εμενα, απλα εισαι χεστης μαλλον… καταλάβαμε μαλλον, δεν ειναι άπατες οι τελειως διαφορετικες Φωτογραφίες, είναι προβλημα στα ματια μας.. το ειχα πει και παλαιότερα.. καλο ειναι ολα αυτα τα μαγαζάκια.. να μην επενδύετε σε προρμοτορες και δη για εμενα χαζούς που δεν ξερουν να κανουν την δουλεια του επιτυχημένα, να σπρώξετε τα λεφτα σας για πιο ικανό προσωπικό που να προσφέρει αυτο που ανταποκρίνεται σε αυτο που πληρώνει ο πελάτης..
στειλε τωρα το συνάδελφο-δικηγόρο να μου απαντησει.
Ακόμα και έτσι όπως τα λες εσύ να είναι,γιατί τέτοιο μίσος ρε φίλε, τέτοιο πάθος,τέτοιο μένος ,πρώτη φορά το συναντάς και έχεις ξεκινήσει πόλεμο ;Για πες μας όλα τα γραφεία η αυτά που επαινείς οι φωτογραφίες αντιστοιχούν ακριβώς στην πραγματικότητα ??Γιατί έχουμε συναντήσει πολύ χειρότερα και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά!
Σε ενόχλησε το συγκεκριμένο γραφείο εσένα?Σου έστειλε promotion,σε παίρνει τηλ;
Γιατί εμένα που είμαι πελάτης ποτέ δεν το έχει κάνει...
Σκέψου λίγο ..
Η ένταση σου δε δικαιολογεί άποψη ενός απλού πελάτη.
Επίσης prive=vip
Master=massage now
Τι ;;; Δε το ήξερες?
Τελευταία τροποποίηση: