Σ’ ευχαριστώ ξανά Ζακ Για το τηλέφωνο!! Τελικα είναι το δεύτερο τηλέφωνο που μου έδωσες που τελειώνει σε 40. Μου είπε μάλιστα πως πλέον την λένε Εύη και όχι Ελένη …..
Πριν λίγο τελείωσε η συνάντηση… χα χα χα (πεινούσα/πονούσα μπαμ μπαμ
), και δεν θα αφήσω χρόνο να περάσει και ξεχαστώ γιατί της αξίζει κριτική.
1 h σε ξενοδοχείο κέντρου. Ήρθε λίγο ατημέλητή. Εμφανισιακά είναι εκεί στα 50 Χρονών ±. Πολύ ωραία μάτια. Ωραίο χαμόγελο ειλικρινές. Μοιάζει με τις φωτογραφίες που είχα δει στο car αλλά ίσως πριν καμιά εικοσαετία. Κατά τ’άλλα ομως όμορφη γυναίκα. Φοβερά άνετη και cool. Κορμάρα!, τουλάχιστον Για τα δικά μου δεδομένα πάντα στο μυαλό και την ηλικία. Πραγματικά απίστευτο βυζί. Απίστευτο.
Το μασάζ άριστο. Ένα αληθινό μασάζ όπως θα πρεπε να είναι. Χρησιμοποίησε και σε δεύτερη φάση του μασάζ πολύ φαντασία και ερωτισμό. Κόλπα με τα πόδια σε όλο το σώμα body2body. Φουλ όρεξη καμία σχέση άντε να τελειώνουμε.
Εντύπωση μου κάνε λίγο πως ενώ η γλώσσα της ήταν παιχνιδιάρα και ταξίδεψε σ´ όλο το κορμί φιλή στο στόμα δεν έδινε. Ίσως να μην το προσπάθησα και εγώ.
Όταν τελειώσε το μασάζ, προφυλακτικό, ιεραποστολικό και ντόγκι, τελείωμα, 100 €, φιλάκι και μπάι μπάι.
Σίγουρα αξίζει να δοκιμαστεί και τους λάθος το μασάζ. Εγώ σίγουρα Θα την ξανά τιμήσω.
Καλή σας μέρα!