Μαλλον θα λες που τελικα δεν πηρα τηλ να κλεισω διοτι κατι πουλακια μου ειπαν οτι η φωτογραφια που εχεις ειναι 15 χρονια πριν και 30 κιλα λιγοτερα.Οποτε προτιμησα να δωσω αλλου τα χρηματα μου.Αυτα. Τι αλλα εσυ κανα μυθιστορημα σχολιο θα γραψεις ή ακομα?
Απλά μαθηματικά είναι...
Δεν βγαίνει το 15 που να χτυπιέσαι..( η φωτογραφία στο προφίλ είναι από επαγγελματία φωτογράφο πριν 4 έτη) άσε που έχω ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφιες στο μπου φετινές...πόσο χαπατο μπορεί να είσαι αν δεν ξέρεις να διακρίνεις την πληροφορία?
Κλαίω για το 30 Κιλά όμως..
Έχεις θέμα με την απόρριψη δες το άμεσα 1,67 Κιλά 60 στήθος 4 αρι φυσικό βλήμα...
Άσε να γεύονται οι γνώστες
Καλό θα ήταν οι πληροφορίες να διασταυρώνονται...Άκου εσυ τα πουλάκια τσίου ....τσίου . Το νου σου μην φας καμία κουτσουλιά...
Τουλάχιστον γράφε αλλά με ευθύνη κ με ιδίαν γνώμη και άποψη.. Τώρα μπορείς να τον παίξεις ελεύθερα..
Επιπλέον...Γιατί δεν λες την αλήθεια στον κόσμο που διαβάζει...ότι εδώ κ δύο χρόνια++ με παρακαλάς για να βρεθούμε ?....κάτι συγνώμες Τεακι μου και μηνύματα σου μήπως τα ξέχασες???
Επιλεκτική μνήμη βλέπω..
Για εσένα μπορεί να είναι χαβαλές η γραφή για εμένα όμως είναι η δουλειά μου κ η αλήθεια μου.
Δεν είναι κακό η αλήθεια τυπε μου η κακία και να μην δεχεσαι την απόρριψη είναι θέμα όμως...Σου είπα κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις θα ωριμάσεις και θα σταματήσεις να τον παίζεις