Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Force58

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
720
Πόντοι
81
Δε με έχει καλέσει, από τις 120 εμφανίσεις που είχε όταν έβαλα το λινκ, έφτασε τις 1000 σε λιγότερο από 2 ημέρες..

Καλύτερο pro δε θα μπορούσε να έχει κ έμεινα κ μπουκάλα... :upsidedown:

Αν επικοινώνησε κάποιος ας ενημερώσει, για υπηρεσίες, τιμές κ τα σχετικά...
Ναι έχεις δικιο τους κάνουμε τσάμπα διαφήμιση και δεν παίρνουμε ποσοστά ουτε είδος

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
τελικα δεν μας ειπες...
αφου εσυ εκλεισες γιατι η κοπελα να μη δουλεψει αλλου?
Περί ορέξεων και επιλογών ουδείς λόγος... ποια είμαι εγώ να πω αν κ που και κάτω από ποιες συνθήκες θα εργαστεί η οποιαδήποτε.
Αν τώρα Εσύ διάβασες- κατάλαβες πιθανόν η ερμηνευσες ίσως... ότι έγραψα εγώ " να μη δουλέψει" οποιαδήποτε κοπέλα Όπου γουστάρει και όπου νιώθει... Κάντο μου παράθεση να το διαβάσω..
το δικό μου σχόλιο Ήταν με εντελώς διαφορετικό πνεύμα και η ερμηνεία του δεν περιορίζεται στο που θα εργαστεί Και πώς θα εργαστεί η κάθε κοπέλα που θέλει να προσφέρει την οποιαδήποτε υπηρεσία. Μα πραγματικά δεν μου πέφτει λόγος.
Θα στο πω διαφορετικά όπως είπε και ο αγαπημένος σε πολλούς σκηνοθέτης Καζάν
" αυτό που λέμε δύσκολη απόφαση λέγεται έτσι επειδή όποια απόφαση και να πάρεις θα υπάρξουν συνέπειες" Οπότε καλό θα ήταν να μπορείς να αποκηρύσσεις κάποιες επιλογές.. αυτό λέγεται Γνώση και Σοφία.
Οπότε το πεπρωμένο κάποιων ανθρώπων Δεν είναι θέμα τύχης αλλά θέμα επιλογών. Γιατί σε αυτή τη ζωή
(Για μένα τουλάχιστον)
υπάρχουν τρεις σταθερές η αλλαγή η ελευθερία επιλογής και οι αρχές.
Οι άνθρωποι που κατάλαβαν το πνεύμα και με ξέρουν συνεννοηθήκαμε μία χαρά και δημόσια και με pm και από κοντά φυσικά.
Καλό καλοκαίρι να περνάμε όμορφα.
ΤΕΑ

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

90 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ απο 80 ευρώ , προσφορά στα 70 Ευρώ

90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage είναι απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ

Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ

698 0280 270
698097 2778

ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΩΝ -
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΜΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΕ VIBER + WHATSAPP

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ MASSAGE

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ !

Συνημμένα

• png-transparent-viber-logo-viber-logo-icon-viber-logo-purple-violet-text.png
    png-transparent-viber-logo-viber-logo-icon-viber-logo-purple-violet-text.png
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 2560px-WhatsApp_logo.svg.png
    2560px-WhatsApp_logo.svg.png
    88,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • images.jpeg
    images.jpeg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 31

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MASSAGE

90 ΛΕΠΤΑ Body to Body / Nuru 100 Ευρώ

120 ΛΕΠΤΑ Βody to Body / Nuru 120 Ευρώ

90 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 90 ΕΥΡΩ

120 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 110 ΕΥΡΩ

90 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 120 ΕΥΡΩ

120 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 140 ΕΥΡΩ

90 ΛΕΠΤΑ Dance Massage 120 ΕΥΡΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ MASSAGE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

698 0280 270

698097 2778

VIBER + WHATSAPP

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 2560px-WhatsApp_logo.svg.png
    2560px-WhatsApp_logo.svg.png
    88,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • png-transparent-viber-logo-viber-logo-icon-viber-logo-purple-violet-text.png
    png-transparent-viber-logo-viber-logo-icon-viber-logo-purple-violet-text.png
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 27

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.363
Πόντοι
8.815
τελικα τα κατεβατα με αμπελοφιλοσοφιες,ακαταπαυστη λογοδιάρροια τιγκα στις παπαριες χωρις ουσια,πρεπει να υπαρχει και σε αλλα νηματα. υπαρχει το νημα με τα ενεργειακα γλειφοκωλια για κατεβατα με γνωση 50 ταξιτζηδων.

• Like
Αντιδράσεις: nikpal

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
τελικα τα κατεβατα με αμπελοφιλοσοφιες,ακαταπαυστη λογοδιάρροια τιγκα στις παπαριες χωρις ουσια,πρεπει να υπαρχει και σε αλλα νηματα. υπαρχει το νημα με τα ενεργειακα γλειφοκωλια για κατεβατα με γνωση 50 ταξιτζηδων.
Τελικά δεν άντεξες την απόρριψη με τίποτα εσύ εεε...
Αχχχ.. αχχχχ..
Θα μεγαλώσεις που θα πάει

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.363
Πόντοι
8.815
Τελικά δεν άντεξες την απόρριψη με τίποτα εσύ εεε...
Αχχχ.. αχχχχ..
Θα μεγαλώσεις που θα πάει
Μαλλον θα λες που τελικα δεν πηρα τηλ να κλεισω διοτι κατι πουλακια μου ειπαν οτι η φωτογραφια που εχεις ειναι 15 χρονια πριν και 30 κιλα λιγοτερα.Οποτε προτιμησα να δωσω αλλου τα χρηματα μου.Αυτα. Τι αλλα εσυ κανα μυθιστορημα σχολιο θα γραψεις ή ακομα?

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Μαλλον θα λες που τελικα δεν πηρα τηλ να κλεισω διοτι κατι πουλακια μου ειπαν οτι η φωτογραφια που εχεις ειναι 15 χρονια πριν και 30 κιλα λιγοτερα.Οποτε προτιμησα να δωσω αλλου τα χρηματα μου.Αυτα. Τι αλλα εσυ κανα μυθιστορημα σχολιο θα γραψεις ή ακομα?
Απλά μαθηματικά είναι...
Δεν βγαίνει το 15 που να χτυπιέσαι..( η φωτογραφία στο προφίλ είναι από επαγγελματία φωτογράφο πριν 4 έτη) άσε που έχω ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφιες στο μπου φετινές...πόσο χαπατο μπορεί να είσαι αν δεν ξέρεις να διακρίνεις την πληροφορία?
Κλαίω για το 30 Κιλά όμως..
Έχεις θέμα με την απόρριψη δες το άμεσα 1,67 Κιλά 60 στήθος 4 αρι φυσικό βλήμα...
Άσε να γεύονται οι γνώστες
Καλό θα ήταν οι πληροφορίες να διασταυρώνονται...Άκου εσυ τα πουλάκια τσίου ....τσίου . Το νου σου μην φας καμία κουτσουλιά...
Τουλάχιστον γράφε αλλά με ευθύνη κ με ιδίαν γνώμη και άποψη.. Τώρα μπορείς να τον παίξεις ελεύθερα..
Επιπλέον...Γιατί δεν λες την αλήθεια στον κόσμο που διαβάζει...ότι εδώ κ δύο χρόνια++ με παρακαλάς για να βρεθούμε ?....κάτι συγνώμες Τεακι μου και μηνύματα σου μήπως τα ξέχασες???
Επιλεκτική μνήμη βλέπω..
Για εσένα μπορεί να είναι χαβαλές η γραφή για εμένα όμως είναι η δουλειά μου κ η αλήθεια μου.
Δεν είναι κακό η αλήθεια τυπε μου η κακία και να μην δεχεσαι την απόρριψη είναι θέμα όμως...Σου είπα κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις θα ωριμάσεις και θα σταματήσεις να τον παίζεις

Τελευταία τροποποίηση:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.363
Πόντοι
8.815
Απλά μαθηματικά είναι...
Δεν βγαίνει το 15 που να χτυπιέσαι..( η φωτογραφία στο προφίλ είναι από επαγγελματία φωτογράφο πριν 4 έτη) άσε που έχω ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφιες στο μπου φετινές...πόσο χαπατο μπορεί να είσαι αν δεν ξέρεις να διακρίνεις την πληροφορία?
Κλαίω για το 30 Κιλά όμως..
Έχεις θέμα με την απόρριψη δες το άμεσα 1,67 Κιλά 60 στήθος 4 αρι φυσικό βλήμα...
Άσε να γεύονται οι γνώστες
Καλό θα ήταν οι πληροφορίες να διασταυρώνονται...Άκου εσυ τα πουλάκια τσίου ....τσίου . Το νου σου μην φας καμία κουτσουλιά...
Τουλάχιστον γράφε αλλά με ευθύνη κ με ιδίαν γνώμη και άποψη.. Τώρα μπορείς να τον παίξεις ελεύθερα..
Επιπλέον...Γιατί δεν λες την αλήθεια στον κόσμο που διαβάζει...ότι εδώ κ δύο χρόνια++ με παρακαλάς για να βρεθούμε ?....κάτι συγνώμες Τεακι μου και μηνύματα σου μήπως τα ξέχασες???
Επιλεκτική μνήμη βλέπω..
Για εσένα μπορεί να είναι χαβαλές η γραφή για εμένα όμως είναι η δουλειά μου κ η αλήθεια μου.
Δεν είναι κακό η αλήθεια τυπε μου η κακία και να μην δεχεσαι την απόρριψη είναι θέμα όμως...Σου είπα κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις θα ωριμάσεις και θα σταματήσεις να τον παίζεις
Ποια απόρριψη ρε ζωντανο υπηρεσιες γλειφοκωλαδας πουλας που μπορει να παρει οποιος θελει.Για τα μηνυματα μαλλον θα λες που εστελνες μεσα στη κλαψομουνιαση οτι σου κανω κακο στη δουλεια σου με κατι σχολια μου,κατι κατεβατα για αρρωστους πατεραδες κ μαναδες προσπαθώντας να μου δημιουργησεις τύψεις. Λοιπον τραβα δες στη σταση αν ειμαι εκει κ το υφακι σου αλλου. Μπαζολα ησουν μπαζολα θα μεινεις.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Ποια απόρριψη ρε ζωντανο υπηρεσιες γλειφοκωλαδας πουλας που μπορει να παρει οποιος θελει.Για τα μηνυματα μαλλον θα λες που εστελνες μεσα στη κλαψομουνιαση οτι σου κανω κακο στη δουλεια σου με κατι σχολια μου,κατι κατεβατα για αρρωστους πατεραδες κ μαναδες προσπαθώντας να μου δημιουργησεις τύψεις. Λοιπον τραβα δες στη σταση αν ειμαι εκει κ το υφακι σου αλλου. Μπαζολα ησουν μπαζολα θα μεινεις.
Είσαι τελείως Καμμένος. ..Go to the doctor is emergency

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
251
Πόντοι
21
Καλησπέρα Καλό καλοκαίρι .
Οπως ξέρεις Σας διαβάζω που και που
Αγαπημένε μου αυτό και μόνο για να καταλάβεις την αχαριστία- νοητικό χαμηλό-πουτανιά- Πες το όπως θες όταν τους δίνω το 70% συν τα tips και κάνουνε τέτοια σκηνικά, ενώ απ τα άλλα γραφεία παίρνουν μόλις -25-30 ευρώ συν τιπς είναι για κλάματα λοιπόν...συν να τις τρέχω σε ψυχολόγους γιατί τρελαίνονται να πληρώνω Εγώ σε ειδικούς θεραπευτές ψυχολογική υποστήριξη για να μην καταρρέουν να είμαι δίπλα τους να τις αγκαλιάζω και να τους δίνω δύναμη και πολλά αλλά το μόνο που εύχομαι περαστικά της ... όχι μόνο γιατί ήμουν δίπλα της σαν αδερφή της ποτέ δεν έκανα εγώ το αφεντικό και εγώ θεραπεύτρια είμαι και μάζευα τα κοριτσάκια από την κατάντια Γιατί δεν θέλεις να ξέρεις καν πως τις βρήκα και πώς ζούσαν ...αλλά κ πολλά περισσότερα για όλα τα κορίτσια υπήρχα δίπλα τους
Κ ας έχω ακούσει από δω μέσα τα εξ αμάξης ότι είμαι μαστροπός και τσατσα και μαλακίες.... από κει και πέρα όπως στρώνει η καθεμία κοιμάται.
Έτσι λειτουργεί η πλειοψηφία αυτών είναι συγκεκριμένος τρόπους που σκέφτονται και λειτουργούν...
Κάνε μία έρευνα 2-3 χρόνια πριν άλλες γκόμενες που δούλευαν εδώ πόσο εκμεταλλεύτηκαν πελάτες και τι εκβιασμός έπεσε Εγώ προσωπικά Έχω χάσει πάσα ιδέα και πολλά μέλη εδώ μέσα γιατί τραβήξαμε τα πάνδεινα τότε.. και δεν έχει συμβεί μόνο μία φορά αλλά επανειλημμένες φορές όλα αυτά τα χρόνια..
Το μόνο που θα της υπενθυμίσω ήταν ότι την Μάζεψα από την πορνεία στην κυριολεξία για ένα πιάτο φακές λοιπόν να ανοίγεις πόδια και τότε η συγκεκριμένη ήταν κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες την οποία βρήκα η ίδια ..
κάποτε Λοιπόν στις αρχές όταν την πήρα για δουλειά και της μίλαγα συνεχώς με πήρε τηλέφωνο ένας πολύ καλός πελάτης και μου λέει ρε Τέα είναι άθλιο αυτό που συμβαίνει σε αυτή την κοπέλα βοήθησε την κόντεψε μου λέει να καταρρεύσει από την πείνα Δεν είχε δύναμη για μασάζ (τότε κάποια χρόνια πριν όταν τη μάζεψα το ξαναλέω)
Ρώτησα λοιπόν να μάθω από τον πελάτη λεπτομέρειες και μου λέει μόνη της
προτίμησε με δική της πρωτοβουλία να βάλει τον πουτσο μου στον κώλο της .... επειδή θα κατέρρεε δεν άντεχε να δώσει μασάζ αλλά κυνήγαγε και στο τα λίγα του extra ... φυσικά το συζήτησα μαζί της αργότερα και το παραδέχτηκε ....με παρακάλεσε Λοιπόν τότε να την σώσω να βγει από την κατάντια και αυτό έκανα με συνείδηση.
Της έμαθα μασάζ
να δίνει προτεραιότητα στον εαυτό της με αξία
αυτοπεποίθηση και να προσφέρει μασάζ εκεί έξω
την έπιασα της μίλησα της έμαθα μασάζ της έμαθα να είναι άνθρωπος και να σέβεται τον εαυτό της και να προσφέρει υπηρεσίες και οχι ξεπέτες και τελικά τα αποτελέσματα τα είδες ...
Τσάμπα κόπος και χρόνος θα έλεγα πλέον ...Και βέβαια γνώριζα ότι θα συμβούν όλα αυτά έχουν ξανασυμβεί πολλές φορές στο παρελθόν όμως είμαι άνθρωπος και βοηθάω τους πάντες γιατί έτσι είμαι εγώ και μπορώ.
Αυτό είναι το ευχαριστώ ..Δεν θέλω να επεκταθώ σε μένα Λοιπόν έβγαζε πάνω από 90.000 ευρώ το χρόνο συν τα tips χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει πόδια από κει και πέρα μπορείς να καταλάβεις μόνος σου.
Πολλές φορές Λοιπόν τα πράγματα δεν είναι αυτά που βλέπετε μπροστά εσείς αλλά υπάρχει μεγάλη βρώμικη ιστορία από πίσω..
χίλια συγνώμη αν χαλάω σπαμάρω το νήμα αλλά πραγματικά σαν φαινόμενο είναι απογοητευτικό όχι για μένα αλλά γενικότερα για αυτά τα κορίτσια Εγώ ξέρω Μία χαρά Να πορευτώ.
Καλό καλοκαίρι και να περνάτε καλά παιδιά
Εντάξει είναι γνωστό ότι στο φόρουμ γράφονται πολλές παπαρολογιες… Εδώ η Τεα μας λέει ότι έβγαλε τη κοπέλα από τη πορνεία… για…. να την ξαναβάλει στη πορνεία…:bigdick: Εκτός και αν, το να παίρνεις 150 ευρώ για να τον παίρνεις μέχρι το λαρύγγι και να τρως τα φλόκια στη μάπα, δεν είναι πορνεία αλλά περιποίηση σε Σπα Ρε τι βλέπουμε εδώ πέρα…

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Εντάξει είναι γνωστό ότι στο φόρουμ γράφονται πολλές παπαρολογιες… Εδώ η Τεα μας λέει ότι έβγαλε τη κοπέλα από τη πορνεία… για…. να την ξαναβάλει στη πορνεία…:bigdick: Εκτός και αν, το να παίρνεις 150 ευρώ για να τον παίρνεις μέχρι το λαρύγγι και να τρως τα φλόκια στη μάπα, δεν είναι πορνεία αλλά περιποίηση σε Σπα Ρε τι βλέπουμε εδώ πέρα…
Όπα Κάτσε για να μην υπάρχει και παραπληροφόρηση εγώ για να τον πάρω μέχρι το λαρύγγι για να τα φάω στη μάπα δεν παίρνω φίλε μου 150 παίρνω πολλά περισσότερα.... δεν θέλω τέτοια λάθη Στις τιμές δεν θέλω

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Όπα Κάτσε για να μην υπάρχει και παραπληροφόρηση εγώ για να τον πάρω μέχρι το λαρύγγι για να τα φάω στη μάπα δεν παίρνω φίλε μου 150 παίρνω πολλά περισσότερα.... δεν θέλω τέτοια λάθη Στις τιμές δεν θέλω
Που είσαι εσύ????? Έχω ταράξει τα καλαμπόκια!!!!! Σε περιμένω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
251
Πόντοι
21
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα, διότι δεν έχουμε βρεθεί! Αναφέρθηκα στην Ιριδα…. Επίσης δεν σχολίασα για την τιμή (ενδεικτικά την έβαλα) αλλά για το ο,τι θεωρείς ότι την έβγαλες από τη πορνεια… Αλλά μάλλον ό,τι θέλεις ή όπως σε συμφέρει τα καταλαβαίνεις! Φιλιά

• Like

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
μια που εχει σελιδα στο facebook δκ ευεξια εχει κανεις εμπειρία απο την συγκεκριμένη?

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Περί ορέξεων και επιλογών ουδείς λόγος... ποια είμαι εγώ να πω αν κ που και κάτω από ποιες συνθήκες θα εργαστεί η οποιαδήποτε.
Αν τώρα Εσύ διάβασες- κατάλαβες πιθανόν η ερμηνευσες ίσως... ότι έγραψα εγώ " να μη δουλέψει" οποιαδήποτε κοπέλα Όπου γουστάρει και όπου νιώθει... Κάντο μου παράθεση να το διαβάσω..
το δικό μου σχόλιο Ήταν με εντελώς διαφορετικό πνεύμα και η ερμηνεία του δεν περιορίζεται στο που θα εργαστεί Και πώς θα εργαστεί η κάθε κοπέλα που θέλει να προσφέρει την οποιαδήποτε υπηρεσία. Μα πραγματικά δεν μου πέφτει λόγος.
Θα στο πω διαφορετικά όπως είπε και ο αγαπημένος σε πολλούς σκηνοθέτης Καζάν
" αυτό που λέμε δύσκολη απόφαση λέγεται έτσι επειδή όποια απόφαση και να πάρεις θα υπάρξουν συνέπειες" Οπότε καλό θα ήταν να μπορείς να αποκηρύσσεις κάποιες επιλογές.. αυτό λέγεται Γνώση και Σοφία.
Οπότε το πεπρωμένο κάποιων ανθρώπων Δεν είναι θέμα τύχης αλλά θέμα επιλογών. Γιατί σε αυτή τη ζωή
(Για μένα τουλάχιστον)
υπάρχουν τρεις σταθερές η αλλαγή η ελευθερία επιλογής και οι αρχές.
Οι άνθρωποι που κατάλαβαν το πνεύμα και με ξέρουν συνεννοηθήκαμε μία χαρά και δημόσια και με pm και από κοντά φυσικά.
Καλό καλοκαίρι να περνάμε όμορφα.
ΤΕΑ
συμφωνω σ αυτα που μου εγραψες

• Like

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Που είσαι εσύ????? Έχω ταράξει τα καλαμπόκια!!!!! Σε περιμένω...
Εδώ μωρό μου εδωωωω...εγώ καλαμπόκι δεν έφαγα ακόμα φέτος γαμωτ....αλλά παίχτηκε γουρουνοπούλα μωρό μου και Ζεν ,άσκηση, διάβασμα, ηρεμία, χαλάρωση και λίγο δουλίτσα ενδιάμεσα...
( χρωστάω καλαμπόκι και περπάτημα παραλιακά δεν ξεχνώ)
Τώρα φεύγω Γαλλία-Γερμανία για δουλειές κλεισμένες και επιστροφή 30 Αυγούστου Ελλάδα

Συνημμένα

• 20230711_212059.jpg
    20230711_212059.jpg
    793,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 20230702_221217.jpg
    20230702_221217.jpg
    688,1 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 20230702_221143.jpg
    20230702_221143.jpg
    545,1 KB · Εμφανίσεις: 47

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
444
Πόντοι
21
To Velvet έκλεισε ; Δεν λειτουργεί site.
Γιατί....και σε αυτά που λειτουργεί site ,υπάρχει τίποτα σε ισχύ από τα site τους ???
Στείλε μνμ αν θες κάτι..
Εμένα προχθές μου απάντησαν πάντως

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Ρε παίδες.. το ξανθό του silk το έχει δοκιμάσει κανείς?
Μου έστειλαν φωτό και μετακινήθηκε το σαγόνι μου...έτσι είναι και από κοντά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom