Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι χρόνια στο φόρουμ, και την τελευταία φορά που είπα την άποψή μου, έφαγα το ανάλογο κράξιμο χωρίς κατά τη δική μου γνώμη λόγο, αλλά τεσπα.
Γράφω εκ'νέου ώστε να διασφαλίσω μερικούς συμπαίκτες (όποιος με ακούσει) και να δυσφημίσω ανοιχτά το VIP και το Prive.
Έχω περάσει στο παρελθών πολύ καλά (Χρυσή, πρώην αριάδνη, Ελένη, κτλ) τα μεγάλα πυροβολικά, και σε γενικές γραμμές δεν είχα κάποιο παράπονο, και σίγουρα όχι αυτά που ακουγόντουσαν εδώ μέσα. Υπέθεσα πως ίσως να ήταν λίγο υπερβολικοί μερικοί μερικές φορές, χωρίς να δώσω βάση, και χωρίς να αμφισβητήσω αυτό που έγραφαν.
Τον τελευταίο μήνα έχω κάνει 3 συνεδρίες, και πέραν για πέραν ήταν όλες δραματικές. Οι φώτο καμία σχέση, οι υπηρεσίες δεν ήταν μαζάς, ήταν ουσιαστικά Studio κορίτσια που και καλά "κάνουν" μαζάς. Μου έκλεινε 1.30 ώρα ραντεβού, και στο 40λεπτο η κυρίες (πολλές) έφευγαν και έκανα την πάπια. (Διότι δεν έλεγα *ναι* στο τιμοκατάλογο από την αρχή), και μετά άφαντη η κυρία Χρύσα, με το νόμιμο γραφείο.
Αυτές ήταν σίγουρα η Αννα Μαρία, η Μαρίνα ( ότι να ναι) και η Ελπίδα, όποιος θέλει να σωθεί.
Γενικά, σε αυτό τον τομέα μία φόλα και δύο θα τις φας, αλλά γενικά περιμένεις από το γραφείο να σε προστατέψει! Να πει ένα συγνώμη, όχι να συμμετέχει στην κοροϊδία των κοριτσιών. Μία κοπέλα μπορεί να είναι κουτοπόνηρη, αλλά όταν θα απευθυνθώ στο γραφείο περιμένω μία ανταπόκριση.
Τις τελευταίες τρεις φορές στις οποίες αναφέρομε λοιπόν, "το γραφείο με νόμιμη απόδειξη" δεν ανταποκρίθηκε στα σχόλια. Και επειδή καταλαβαίνω πως σε μία επιχείρηση που τρέχει μόνη της, δεν μπορείς να τα προλαβαίνεις όλα, για αυτό και υπήρξε και η δεύτερη αλλά και η τρίτη ευκαιρία.
Εγώ λοιπών κάτω από *κάθε* post της Χρύσας θα κάνω αναφορά σε αυτό το post, διότι ή εκείνη καταφέρνει να κοροϊδεύει παααρααααα πολούς πελάτες, οι υπάρχουν πααααρραα πολλά κορόιδα, δεν εξηγείται.
Η ποιότητα της αγοράς την καθορίζει δυστυχώς ο αγοραστής.
Το τελευταίο χρόνο δεν έχω ούτε μία καλή εμπειρία να μοιραστώ, πολύ κρίμα.
Καλά να περνάτε