Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
Γνώμη για δαναη ??
Όταν την είχα ρωτήσει, περίπου 2 μήνες πριν, μου απάντησε αρνητικά. Και φυσικά προσπέρασα...καλησπερα η ελενη η κομμωτρια δινει κωλο?
κ εγώ θα ήθελα μια ενημέρωση παρακαλώ….Όταν την είχα ρωτήσει, περίπου 2 μήνες πριν, μου απάντησε αρνητικά. Και φυσικά προσπέρασα...
Αλήθεια εχει κάποιος καποια ενδιαφέρουσα πληροφορία για αυτήν?? (Εστω και σε πμ)
Θα ήθελα να δοκιμασω μια συνεδρία μαζί της και θα ηθελα να μη πάρω γουρούνι στο σακί.
Μακρια απο τη συγκεκριμενη και γενικα απο το osmose υπαρχει ενα επιπλεον τομασαζ που το χρεωνουν ενα 50αρικο ουτε για 10λεπτα δεν γινεται το πολυ 15 λεπτα maximum προσωπικα πλεον επιμενω σε ανεξαρτητες οπως εχω προτεονει σε φιλαρακια απο εδω μεσα αν και αυτες πλεον το κανουν το δινουν επιλεκτικαΤελικά πήγα, μέτριο προς αδιάφορο μασάζ. Στο σεξ μέτρια πίπα και στο γαμηση δεν θέλει δυνατά. Οι βυζάρες όμως άλλο πράγμα. 50 +50 η τιμη
Προσπαθουμε για ανεξαρτητες ειδικα απο το vip μπαινουν αξιολογα τεμαχια και μετα το γυρνανε σε ανεξαρτητες και οχι μονοΕτσι οντως εχει γινει για αυτο πλεον οι περισσοτεροι επιστρεφουν στα μασατζιδικα
Ύστερα ξύπνησα ??? Για στείλε στο βαιμπερ για διαθεσιμότητα να την δεις και χωρίς φερετζέ. Ίριδα 100%.Χαχαχα.... Και ύστερα ξύπνησες!!!!
Παιδιά δεν είναι η Ίριδα...και δεν θυμίζει και σε τίποτα.
Φιλαράκι...το empire, όχι την Ίριδα, και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να φέρει δεν πρόκειται να στείλω....Με 20€ η συνεδρία επίσης δεν πρόκειται να στείλω.Οσες και να φέρουν αν δε μάθουν να συμπεριφέρονται για εμένα μαύρο...Ύστερα ξύπνησα ??? Για στείλε στο βαιμπερ για διαθεσιμότητα να την δεις και χωρίς φερετζέ. Ίριδα 100%.
Απαντάς απλά για να απαντήσεις χωρίς να ξέρεις. Με τα λεγόμενά σου αυτό λες. Στα παπάρια μου αν θα στείλεις και εσύ τι τιμή Θα στείλεις μου απαντάς και σου απαντάω ξεκάθαρα τα πράγματαΦιλαράκι...το empire, όχι την Ίριδα, και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να φέρει δεν πρόκειται να στείλω....Με 20€ η συνεδρία επίσης δεν πρόκειται να στείλω.Οσες και να φέρουν αν δε μάθουν να συμπεριφέρονται για εμένα μαύρο...
Υ.Γ δεν έψαξα ποτέ την Ίριδα, απάντησα απλά στην ανάρτηση σου
Η αλήθεια ειναι @Xrestoszaxa ότι εδώ έχεις ένα δίκιο...απάντησα χωρίς να ξέρω. Δεν ήξερα ,δεν ρώτησα,δεν έμαθα,δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι η Ίριδα μετά την επιτυχία με την Τέα θα διάλεγε να πάει στο χειρότερο γραφείο..Απαντάς απλά για να απαντήσεις χωρίς να ξέρεις. Με τα λεγόμενά σου αυτό λες. Στα παπάρια μου αν θα στείλεις και εσύ τι τιμή Θα στείλεις μου απαντάς και σου απαντάω ξεκάθαρα τα πράγματα
Την αλλη φορα μου χες πει οτι προχωραει τωρα ζητας πληροφοριες δενμας τα λες καλα φιλε εγω που της εστειλα μυνημαEirini Giannakari (@eirini_giannakari) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram νεα αλλα παλια καραβανα στο χωρο οποιος εχει πληροφοριες ας πει
Η αληθεια ειναι οτι ο Χρησταρας εχει λιγα νευρα τωρα με το empire που του τη λεμε ολοι.Η αλήθεια ειναι @Xrestoszaxa ότι εδώ έχεις ένα δίκιο...απάντησα χωρίς να ξέρω. Δεν ήξερα ,δεν ρώτησα,δεν έμαθα,δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι η Ίριδα μετά την επιτυχία με την Τέα θα διάλεγε να πάει στο χειρότερο γραφείο..
Τα σέβη μου...
..και την καλημέρα μου επίσης!!!!
Την αλλη φορα μου χες πει οτι προχωραει τωρα ζητας πληροφοριες δενμας τα λες καλα φιλε εγω που της εστειλα μυνημα
Μου πε δεν ασχολουμαι πλεον μην μου ξαναστειλεις
Μα ο οδιος μου λεγε οτι εχει παει μαζι της και νπροχωραει με τροπομάλλον είναι λίγο μπερδεμένος
Τελικά πήγα, μέτριο προς αδιάφορο μασάζ. Στο σεξ μέτρια πίπα και στο γαμηση δεν θέλει δυνατά. Οι βυζάρες όμως άλλο πράγμα. 50 +50 η τιμη
Μαριάννα - Θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον | Osmose Massage Αθήνα
Η Μαριάννα είναι μια έμπειρη, ευχάριστη και επικοινωνιακή θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον που θα σας χαλαρώσει με τις ικανότητές της! Κλείστε ένα ραντεβού και αφεθείτε στα χέρια της!www.osmosemassage.gr
Γνώμη για την συγκεκριμενη;
Καλησπερα φιλε ερικο δες πμ πιστευω συμφωνεις οτι αλλο θες μιλαμε δε τσακωνομαστε εξαλλου και εσυ εισαι αξιοπιστη πηγηΤην αλλη φορα μου χες πει οτι προχωραει τωρα ζητας πληροφοριες δενμας τα λες καλα φιλε εγω που της εστειλα μυνημα
Μου πε δεν ασχολουμαι πλεον μην μου ξαναστειλεις
Γιατι θα εκανε δευτερο γυρο;Υπηρεσίες στούντιο, βυζιά τεράστια αλλά σκληρά σιλικονάτα. Κόστος 120€ για 10 λεπτά μασάζ και 20 λεπτά σεξ. Δεύτερο γύρο δεν ζήτησα και την έδιωξα στο 45λεπτο.
Η αλήθεια ειναι @Xrestoszaxa ότι εδώ έχεις ένα δίκιο...απάντησα χωρίς να ξέρω. Δεν ήξερα ,δεν ρώτησα,δεν έμαθα,δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι η Ίριδα μετά την επιτυχία με την Τέα θα διάλεγε να πάει στο χειρότερο γραφείο..
Τα σέβη μου...
..και την καλημέρα μου επίσης!!!!
Νομίζω δεν σε τιμά να βγάζεις τόσα προσωπικά της κοπέλας στην φορά επειδή νιώθεις προδομενη που άλλαξε εργοδότη. Λίγο τσίπα και μέτρο. Και για νε προλάβω ούτε την ξέρω ούτε εσένα ξέρω αλλά ούτε και το που δουλεύει. Καθαρά ανθρώπινα γράφω πως κανέναν δεν ενδιαφέρουν αυτές οι λεπτομέρειες για την ζωή της κοπέλας.Καλησπέρα Καλό καλοκαίρι .
Οπως ξέρεις Σας διαβάζω που και που
Αγαπημένε μου αυτό και μόνο για να καταλάβεις την αχαριστία- νοητικό χαμηλό-πουτανιά- Πες το όπως θες όταν τους δίνω το 70% συν τα tips και κάνουνε τέτοια σκηνικά, ενώ απ τα άλλα γραφεία παίρνουν μόλις -25-30 ευρώ συν τιπς είναι για κλάματα λοιπόν...συν να τις τρέχω σε ψυχολόγους γιατί τρελαίνονται να πληρώνω Εγώ σε ειδικούς θεραπευτές ψυχολογική υποστήριξη για να μην καταρρέουν να είμαι δίπλα τους να τις αγκαλιάζω και να τους δίνω δύναμη και πολλά αλλά το μόνο που εύχομαι περαστικά της ... όχι μόνο γιατί ήμουν δίπλα της σαν αδερφή της ποτέ δεν έκανα εγώ το αφεντικό και εγώ θεραπεύτρια είμαι και μάζευα τα κοριτσάκια από την κατάντια Γιατί δεν θέλεις να ξέρεις καν πως τις βρήκα και πώς ζούσαν ...αλλά κ πολλά περισσότερα για όλα τα κορίτσια υπήρχα δίπλα τους
Κ ας έχω ακούσει από δω μέσα τα εξ αμάξης ότι είμαι μαστροπός και τσατσα και μαλακίες.... από κει και πέρα όπως στρώνει η καθεμία κοιμάται.
Έτσι λειτουργεί η πλειοψηφία αυτών είναι συγκεκριμένος τρόπους που σκέφτονται και λειτουργούν...
Κάνε μία έρευνα 2-3 χρόνια πριν άλλες γκόμενες που δούλευαν εδώ πόσο εκμεταλλεύτηκαν πελάτες και τι εκβιασμός έπεσε Εγώ προσωπικά Έχω χάσει πάσα ιδέα και πολλά μέλη εδώ μέσα γιατί τραβήξαμε τα πάνδεινα τότε.. και δεν έχει συμβεί μόνο μία φορά αλλά επανειλημμένες φορές όλα αυτά τα χρόνια..
Το μόνο που θα της υπενθυμίσω ήταν ότι την Μάζεψα από την πορνεία στην κυριολεξία για ένα πιάτο φακές λοιπόν να ανοίγεις πόδια και τότε η συγκεκριμένη ήταν κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες την οποία βρήκα η ίδια ..
κάποτε Λοιπόν στις αρχές όταν την πήρα για δουλειά και της μίλαγα συνεχώς με πήρε τηλέφωνο ένας πολύ καλός πελάτης και μου λέει ρε μ***** είναι άθλιο κόντεψε μου λέει να καταρρεύσει από την πείνα Δεν είχε δύναμη για μασάζ τότε κάποια χρόνια πριν όταν τη μάζεψα το ξαναλέω και προτίμησε με δική της πρωτοβουλία και μετά το τακτοποίησα με την ίδια να βάλει τον πουτσο μου στον κώλο της .... με παρακάλεσε Λοιπόν τότε ότι πώς να την σώσω και αυτό έκανα με συνείδηση τις έμαθα μασάζ να δίνει προτεραιότητα στον εαυτό της με αξία αυτοπεποίθηση και να προσφέρει μασάζ εκεί έξω την έπιασα της μίλησα της έμαθα μασάζ της έμαθα να είναι άνθρωπος και να σέβεται τον εαυτό της και να προσφέρει υπηρεσίες και οχι ξεπέτες και τελικά τα αποτελέσματα τα είδες ... Και βέβαια γνώριζα ότι θα συμβούν όλα αυτά έχουν ξανασυμβεί όμως είμαι άνθρωπος και βοηθάω τους πάντες γιατί έτσι είμαι εγώ και μπορώ.
Αυτό είναι το ευχαριστώ ..Δεν θέλω να επεκταθώ σε μένα Λοιπόν έβγαζε πάνω από 90.000 ευρώ το χρόνο συν τα tips χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει πόδια από κει και πέρα μπορείς να καταλάβεις μόνος σου.
Πολλές φορές Λοιπόν τα πράγματα δεν είναι αυτά που βλέπετε μπροστά εσείς αλλά υπάρχει μεγάλη βρώμικη ιστορία από πίσω..
χίλια συγνώμη αν χαλάω σπαμάρω το νήμα αλλά πραγματικά σαν φαινόμενο είναι απογοητευτικό όχι για μένα αλλά γενικότερα για αυτά τα κορίτσια Εγώ ξέρω Μία χαρά Να πορευτώ.
Καλό καλοκαίρι και να περνάτε καλά παιδιά
Πώς είναι προσωπικά καλό μου πλάσμαΝομίζω δεν σε τιμά να βγάζεις τόσα προσωπικά της κοπέλας στην φορά επειδή νιώθεις προδομενη που άλλαξε εργοδότη. Λίγο τσίπα και μέτρο. Και για νε προλάβω ούτε την ξέρω ούτε εσένα ξέρω αλλά ούτε και το που δουλεύει. Καθαρά ανθρώπινα γράφω πως κανέναν δεν ενδιαφέρουν αυτές οι λεπτομέρειες για την ζωή της κοπέλας.
Και κάτι άλλο δεν μιλάμε για τη ζωή μιας κοπέλας ούτε επιτρέπεται να εκθέτουμε προσωπική ζωή ιδιωτικό βίο δεν κάνω κάτι τέτοιο ποτέ δεν το έκανα .μιλάμε για την επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο μην μπερδευόμαστε, για το πώς συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες όταν δουλεύουνε από δω και όταν δουλεύουν από κει... και περισσότερο το σχολιο βασίζεται στις μεταγραφές και στον τρόπο που διαχειρίζονται την επαγγελματική δραστηριότηταΝομίζω δεν σε τιμά να βγάζεις τόσα προσωπικά της κοπέλας στην φορά επειδή νιώθεις προδομενη που άλλαξε εργοδότη. Λίγο τσίπα και μέτρο. Και για νε προλάβω ούτε την ξέρω ούτε εσένα ξέρω αλλά ούτε και το που δουλεύει. Καθαρά ανθρώπινα γράφω πως κανέναν δεν ενδιαφέρουν αυτές οι λεπτομέρειες για την ζωή της κοπέλας.