Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Έχει πάρει κανείς τίποτα από ilove?

LavitaMassage1

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
42
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Κάνει 4 χέρια μασάζ μαζί μ έναν άντρα, έχει ανεβάσει αγγελία στο φέισμπουκ. Το τηλ π έχει βάλει το διαχειρίζεται ο άντρας, και γράφει ότι δεν παρέχονται ερωτικές υπηρεσίες. Δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά..
γνωρίζουμε τη σελίδα στο φβ? ευχαριστώ

boomer67

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
30
Πόντοι
0
Προσπαθώ ν στείλω είτε το λινκ ή τηλέφωνο αλλά δεν εγκρίνεται η ανάρτηση… Μπείτε στο φου μπου σε ένα γκρούπ ονόματι Μασάζ συζητήσεις, και γράψτε το όνομα της κοπέλας. Το ποστ ήταν 7 αυγούστου. Καλές επιτυχίες κύριοι κ ενημερώστε μας κι εμάς π δεν το έχουμε τολμήσει ακόμη…

qwerty1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
527
Πόντοι
280
Ξέρει κανείς όταν έρχονται στον χώρο σου, έχουν και μπράβο να περιμένει από κάτω? Καινούργιος στο σπορ και θέλω να αποφύγω να το μάθει όλη η πολυκατοικία/γειτονιά.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Ξέρει κανείς όταν έρχονται στον χώρο σου, έχουν και μπράβο να περιμένει από κάτω? Καινούργιος στο σπορ και θέλω να αποφύγω να το μάθει όλη η πολυκατοικία/γειτονιά.
Ντρέπεσαι να μη σε δουν οτι γαμας μουνάκια; Δηλαδη τωρα που δε βλέπουν γυναίκες να μπαίνουν σπίτι σου, δε φοβάσαι μήπως σου βγει το "όνομα" στην γειτονιά;; Τελοσπάντων.... Αν θες εχεμυθεια πηγαινε σε ξενοδοχειο

qwerty1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
527
Πόντοι
280
Δεν με πειράζει αν δούνε κοπέλες να μπαίνουν, τους μπράβους δεν θέλω στο κατώφλι μου.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• Like
Αντιδράσεις: cursed

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Όσες φορές πήρα είδα ότι , Τις αφήνει και πάει αλλού δεν κάθεται απέξω. Ελπίζω να ρωτάς για αυτό που λες ... Γιατί πολλά γίνονται τώρα τελευταία.

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Δεν με πειράζει αν δούνε κοπέλες να μπαίνουν, τους μπράβους δεν θέλω στο κατώφλι μου.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Πόσοι νομίζεις ότι θα είναι??? Δέκα μπράβοι για μια κοπέλα που θα έρθει να κάνει, θεωρητικά τουλάχιστον μασάζ ???Και δεν λέγονται μπράβοι, οδηγοί λέγονται,και συνήθως είναι ενας,ο οποίος αν δε βρει και να παρκάρει πάει και στο παρακάτω στενό η πάει και για καφέ ...Λίγη λογική δε βλάπτει.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367
Ο διαδικτυακός σύνδεσμος που συνεχώς προβάλετε μας οδηγεί σε μια ιστοσελίδα που είναι υπό κατασκευή. Ή φτιάξτε τη σελίδα σας ή μη βάζετε τον σχετικό σύνδεσμο. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω.....

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα μελη του φορουμ

Να σας ενημερωσω οτι ξεκινησαν νεες κοπελες στο γραφειο μου

Μαθετε ποιες....στελνοντας ενα μηνυμα στο VIBER
και θα σας ενημερωσω αμεσα με ΦΩΤΟ και Διαθεσιμότητα

VIP MASSAGE ΤΗΛ / VIBER 698 0 280 270

Λειτουργει το LATE NIGHT

Συνολικα το VIP MASSAGE
Διαθετει 20 κοπελες

που ερχονται οπου και αν βρισκεστε σε ολη τη αττικη και πειραια σε 90 Λεπτα

Νέες

Αμαλία

Βαλέρια

Μπιάνκα

Τελευταία τροποποίηση:

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
246
Πόντοι
281
Καλημέρα σε όλους έχει κάποιος εμπειρία να μας πει για τν karolina braziliana masaz γιατί θέλω να κλείσω μαζί τς ελπίζω να κάνω τν ερώτηση σε σωστό σημείο

Kouts11

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες.. Έχει παρει κανεις Νάσια από osmose-athensvip;

Teofimo

Νέο Μέλος
Εγγρ.