Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Είναι αλυσίδα,οπότε δεν νομίζω να παίζει κάτι.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΣΤΟ MASSAGE RITUAL ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
Είναι αλυσίδα,οπότε δεν νομίζω να παίζει κάτι.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΣΤΟ MASSAGE RITUAL ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
γνωρίζουμε τη σελίδα στο φβ? ευχαριστώΚάνει 4 χέρια μασάζ μαζί μ έναν άντρα, έχει ανεβάσει αγγελία στο φέισμπουκ. Το τηλ π έχει βάλει το διαχειρίζεται ο άντρας, και γράφει ότι δεν παρέχονται ερωτικές υπηρεσίες. Δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά..
Που την βρίσκω ?
Προσπαθώ ν στείλω είτε το λινκ ή τηλέφωνο αλλά δεν εγκρίνεται η ανάρτηση… Μπείτε στο φου μπου σε ένα γκρούπ ονόματι Μασάζ συζητήσεις, και γράψτε το όνομα της κοπέλας. Το ποστ ήταν 7 αυγούστου. Καλές επιτυχίες κύριοι κ ενημερώστε μας κι εμάς π δεν το έχουμε τολμήσει ακόμη…Έχεις λινκ?
γνωρίζουμε τη σελίδα στο φβ
Ντρέπεσαι να μη σε δουν οτι γαμας μουνάκια; Δηλαδη τωρα που δε βλέπουν γυναίκες να μπαίνουν σπίτι σου, δε φοβάσαι μήπως σου βγει το "όνομα" στην γειτονιά;; Τελοσπάντων.... Αν θες εχεμυθεια πηγαινε σε ξενοδοχειοΞέρει κανείς όταν έρχονται στον χώρο σου, έχουν και μπράβο να περιμένει από κάτω? Καινούργιος στο σπορ και θέλω να αποφύγω να το μάθει όλη η πολυκατοικία/γειτονιά.
Όσες φορές πήρα είδα ότι , Τις αφήνει και πάει αλλού δεν κάθεται απέξω. Ελπίζω να ρωτάς για αυτό που λες ... Γιατί πολλά γίνονται τώρα τελευταία.Ξέρει κανείς όταν έρχονται στον χώρο σου, έχουν και μπράβο να περιμένει από κάτω? Καινούργιος στο σπορ και θέλω να αποφύγω να το μάθει όλη η πολυκατοικία/γειτονιά.
Πόσοι νομίζεις ότι θα είναι??? Δέκα μπράβοι για μια κοπέλα που θα έρθει να κάνει, θεωρητικά τουλάχιστον μασάζ ???Και δεν λέγονται μπράβοι, οδηγοί λέγονται,και συνήθως είναι ενας,ο οποίος αν δε βρει και να παρκάρει πάει και στο παρακάτω στενό η πάει και για καφέ ...Λίγη λογική δε βλάπτει.Δεν με πειράζει αν δούνε κοπέλες να μπαίνουν, τους μπράβους δεν θέλω στο κατώφλι μου.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ο διαδικτυακός σύνδεσμος που συνεχώς προβάλετε μας οδηγεί σε μια ιστοσελίδα που είναι υπό κατασκευή. Ή φτιάξτε τη σελίδα σας ή μη βάζετε τον σχετικό σύνδεσμο. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367
Είναι ρίσκο δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο μπορεί να παίξει κάτι μπορεί όχι. Κ όταν παίξει θα βγει τιμοκατάλογοςΈχει πάρει κανείς τίποτα από ilove?
Η Ερατώ για παράδειγμα?Είναι ρίσκο δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο μπορεί να παίξει κάτι μπορεί όχι. Κ όταν παίξει θα βγει τιμοκατάλογος
Ενδιαφέρουσα φαίνεται στην φωτογραφία που έχουν εκείΚαλησπέρα μάγκες.. Έχει παρει κανεις Νάσια από osmose-athensvip;
Έχεις εμπειρία με Λίνα από osmose φίλε μου ?? Αν ναι γράψε κάποια πράγματα αν θέλεις η στείλε μου ένα pm με ενδιαφέρει. Να είσαι καλάΦουλ προγραμματακι