Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.585
Πόντοι
2.256
Πρσγματικα μπραβο που εκατσες καθ εγραψες ολο αυτο το κατεβατο, αλλα ρε φιλε δεν μας ειπες τιποτα καινουριο. Μηδεν ουσια. Τουλαχιστον να ελεγες κανενα ονομα, να βοηθαγες το νημα....
ακριβώς αυτό, έγραψε ολοκληρη παπαριά για να μας πει αυτα που ξέρουμε όλοι εδώ και τόσα χρόνια.
Όσο για τα ονόματα που ζήτησες... περίμενε, οσονούπω θα έρθουν και αυτα.. Κλωνάρι του gravity ο τύπος

Kgeorg

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
86
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδια έχουμε κάποια πληροφορία για ελλη από joy ? Προχωράει σε καλαμακι ή μπριζόλα?

Kgeorg

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
86
Πόντοι
0
Σορρυ παιδιά τώρα ειδα ότι έχει γραφτει κ πιο παλιά …..ευχαριστώ παντως

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Μαγκες ξερει κανεις αποδοση κοστος γι αυτη? Paradise massage..
Ευχαριστω!

Συνημμένα

• IMG-1683480220d841e0eae60885b940b610-V.jpg
    IMG-1683480220d841e0eae60885b940b610-V.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 109

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
Λοιπον μετα απο ερευνα,
σε φωτογραφιες κοριτσιων,
κατεληξα,
οτι ειναι πολυ του γουστου
η Λινα απο το osmosse.

Ερωτηση 1:
επειδη ειμαι κ τρελος ποδολαγνος,
πιστευετε (ή εχετε εμπειρια)
οτι θα αφηνε να επικεντρωθουμε να της γλυψω κανα ποδαρακι
και να τις τα χυσω;

Ρωταω οσους μπορουν να ξερουν ή φανταστουν, απο αναλογες εμπειρια με την ιδια ή αλλα μασαζοκοριτσια.

Ισως αν εκανε κ barefoot μασαζ να καθοταν πιο ευκολα η φαση, αλλα δε βλεπω να προσφερει κατι τετοιο.

Εντωμεταξυ απο οτι καταλαβα απο αλλους σχολιασμους, η συγκεκριμενη δινει κ φραπε κ καλαμακι κ μπριζολα ανετα ε;

Οι φωτο της ανταποκρινονται στο πως εινατι τωρα;
Επισης ξερει κανεις αν εχει ωραια ποδαρακια,
και please δεν χρειαζονται αρνητικα σχολια επι του φετιχ, γουστα ειναι αυτα.

2) Παρεπιπτοντως ξερετε καμια αλλη κ λινκ αγγελιας, για αυτη τη φαση;

3) Το μασαζ ειναι υποχρεωτικο,
παιζει να της πω ε δε παιρναμε κατευθειαν στο ψητο,
ή σε πρωτο ραντεβου δεν παιζει;

υ.γ.
Ναι ξερω οτι μπορω να δοκιμασω και μετα να ενημερωσω και εδω για οποιον ισως ενδιαφερεται.
Κςι εφοσον οπως λετε δινει τα παντα γιατι να κολλησει εκει.
Αλλα επειδη μου το κανω δωρο τη μερα των γενεθλιων μου,
δεν γουσταρω να δοκιμασω κ να μη κατσει η φαση τελικα.
απο μασαζ μην περιμενεις και πολλα ....αλλα απο β μερος οτι θες

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα σε όλους. Η Άννα Crystal ενημερώθηκα ότι δεν είναι πια στο Crystal. Έκανα μια γύρα στα άλλα γραφεία αλλά δεν είδα κάτι στις photos του viber. Αν πάρει τίποτα το μάτι κανενός, ας ενημερώσει παρακαλώ.

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Προσφατη συναντηση με ανδριανα απο joy,η φωτο αρχικα ειναι πριν 7 χρονια συν 7 τουλαχιστον κιλα,πολυ καλο μασαζ μιας ωρας με 60€ κ στα εξτρα της φραπε(πολυ καλος) με καλαμακι κ τελειωμα στη γλωσσα της.το καλο ειναι οτι μου ειπε δωσε μου οτι θελεις χωρις τιμοκαταλογο...αυτο το εκτιμησα κ της εδωσα +30.
Ωραίος φίλε. +7 κιλά είναι τώρα ή είναι στις φωτογραφίες σε σχέση με τώρα?

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
απο μασαζ μην περιμενεις και πολλα ....αλλα απο β μερος οτι θες

τα έχουμε πει για το osmose τα κορίτσια δεν κάνουν μασάζ μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό με τιμοκατάλογο όπου σε πιάσουν. Αν θέλουμε κάτι ΄τέτοιο παίρνουμε και μια μουνάρα από γραφείο

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Το massagejoy που επεφημούν εδώ μέσα αρκετοί, τι φάση;
Έστειλα μήνυμα και μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο και να δω τις κοπέλες online…

Μουρατος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
271
Πόντοι
21
Ραντεβού με Νικολέτα από paradise massage σε ξενοδοχειο. Η φώτο απέχει αρκετά, κοντή με κιλακια. Δηλώνει Αλβανικής προέλευσης.Από μασάζ ζύμωμα. Μου ζήτησε 140 για φουλ πρόγραμμα κ για χέρι μόνο +30.Την έβαλα κ γω κ έτριβε σαν τον γάιδαρο κοντά μια ώρα.

Nikos l

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Like
29
Πόντοι
0
Καλό είναι να τα συνδυάσεις και τα δύο

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Ραντεβού με Νικολέτα από paradise massage σε ξενοδοχειο. Η φώτο απέχει αρκετά, κοντή με κιλακια. Δηλώνει Αλβανικής προέλευσης.Από μασάζ ζύμωμα. Μου ζήτησε 140 για φουλ πρόγραμμα κ για χέρι μόνο +30.Την έβαλα κ γω κ έτριβε σαν τον γάιδαρο κοντά μια ώρα.
Σωστός φίλε! Έτσι πρέπει γιατί έχουν καλομαθει και ζητάνε ότι θέλουν!!!

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Το ίδιο έχω κάνει και γω με τη Νίνα όταν επέμενε για 250€

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
επειδή είμαι τεμπέλης και βαριέμαι να ψάχνω , μπορει κάποιος να ανεβάσει 3-4 link από τα site τον επίμαχων γραφείων; Ευχαρ
( εφαγα τα τελευταία γράμματα λόγω τεμπελιάς :-) )
Αν βαριέσαι πλήρωσε το μασάζ και το κάνει σε εμένα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Zωή ,τώρα velvet ,πριν στο joy για καιρό ώς Νίκη .Mιά φωτό της απο παλαιότερα στο joy με μίνι μπαίνοντας σε είσοδο κτιρίου - 9+ στα σίγουρα- τελείως παραπλανητική για το σήμερα,πιό κοντά η σημερινή του joy με μιά άχαρη βερμούδα. Πρόσωπο 7 ,σώμα 6 έχει τα κιλάκια της ,7+ μασάζ , το παίζει μεγαλομπεμπέκα ενώ μπορεί και να πλησιάζει τα 40. Σερβίρει καφεδάκι και από την δεύτερη φορά δείχνει και τα μεγαλοβυζάκια της ,αφήνει να τα χαιδέψουνε μαζί με φιλάκια. Θα την ξαναπάρω για ένα και μοναδικό λόγο,είναι από τις λίγες που περνάει όμορφα από τον α' γύρο στον β' , οι περισσότερες και κυρίως οι πιό εμφανίσημες γυρνάνε κουμπί και σου το λένε κιόλας,ότι πιό ξενέρωτο,αυτό δεν το κάνει η συγκεκριμένη πάντως!

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
295
Πόντοι
20
Zωή ,τώρα velvet ,πριν στο joy για καιρό ώς Νίκη .Mιά φωτό της απο παλαιότερα στο joy με μίνι μπαίνοντας σε είσοδο κτιρίου - 9+ στα σίγουρα- τελείως παραπλανητική για το σήμερα,πιό κοντά η σημερινή του joy με μιά άχαρη βερμούδα. Πρόσωπο 7 ,σώμα 6 έχει τα κιλάκια της ,7+ μασάζ , το παίζει μεγαλομπεμπέκα ενώ μπορεί και να πλησιάζει τα 40. Σερβίρει καφεδάκι και από την δεύτερη φορά δείχνει και τα μεγαλοβυζάκια της ,αφήνει να τα χαιδέψουνε μαζί με φιλάκια. Θα την ξαναπάρω για ένα και μοναδικό λόγο,είναι από τις λίγες που περνάει όμορφα από τον α' γύρο στον β' , οι περισσότερες και κυρίως οι πιό εμφανίσημες γυρνάνε κουμπί και σου το λένε κιόλας,ότι πιό ξενέρωτο,αυτό δεν το κάνει η συγκεκριμένη πάντως!
Φιλε,επειδη την συγκεκριμενη την εχω παρει αρκετες φορες και προσφατα,θεωρω οτι στα κιλα ειναι πιο κατω της φωτογραφιας του κτιριου που αναφερεις.Skinny δεν ειναι σιγουρα αλλά το κορμι της ειναι πολυ καλο.....Ποσο εφτασε το κοστος για τα extra;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom