gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
το....κωλοδαχτυλο εχει περασηναι ρε φίλε ήμαρτον δλδ οι τελευταίες 6-7 σελίδες μιλάνε για την Ζωή! δεν την είχα πάρει ποτέ κ ούτε την ξέρω αλλά οκ πάμε παρακάτω!
το....κωλοδαχτυλο εχει περασηναι ρε φίλε ήμαρτον δλδ οι τελευταίες 6-7 σελίδες μιλάνε για την Ζωή! δεν την είχα πάρει ποτέ κ ούτε την ξέρω αλλά οκ πάμε παρακάτω!
Η ιδια ως Μαρινα στο Αρτ?Ναι παίκτη, τα χει γυρίσει ΟΛΑ, χωρίς υπερβολή
Σου 'κανε like και το lavitamassage, αν σου κάνει κι η κυρά Χρύσα θα τα 'χουμε δει όλαΚαι κάπου εδώ φτάσαμε να μην υπάρχει το μασάζ κατ οίκον που “ορισμένοι” γνωρίσαμε και αγαπήσαμε! Με όλους τους αγαπούληδες και τους σαβουρογάμηδες ήταν θέμα χρόνου. Εκείνοι που γνωρίζουν… εύκολα το αντιλαμβάνονται αυτό που λέω, και από τις συζητήσεις εδώ μέσα, που οδηγούσε όλο αυτό. Συνεχίστε να πληρώνεται τα site μπουρδέλα με call girls και τις αντικειμενικά σαύρες όλων των ηλικιών.. λογικό είναι.. όταν οι πολλοί είναι ευχαριστημένοι με την σαπίλα τότε δώστε σαπίλα στο λαό.
καιρο τωραμ'αρεσει που η γιαγια εδω παραπανω,βαζει και φωτογραφιες και καλα δειτε τι χανετε. κατα διαολου παει αυτο το νημα να πουμε.
μ'αρεσει που η γιαγια εδω παραπανω,βαζει και φωτογραφιες και καλα δειτε τι χανετε.
Ναι αδερφέΗ ιδια ως Μαρινα στο Αρτ?
Μάθαμε τίποτα;Eleni Bountopoulou♥️ (@eleni_reflex) • Instagram photos and videos
1,961 Followers, 808 Following, 261 Posts - See Instagram photos and videos from Eleni Bountopoulou♥️ (@eleni_reflex)instagram.com
Είδα αυτήν εδώ που λέει κάνει μασάζ σε σπίτι ξρ κάνεις τπτ.?
μου την εστειλε σημερα η Χρυσα την Ισμηνη fyiΗ ισμηνη πρεπει να εχει σταματησει καθως δεν την εμφανιζει στο ροστερ πλεον. Τελευταια φορα που τη συναντησα τον Γεναρη μου ειχε πει οτι θα αποχωρουσε συντομα
μπορεις να πεις 2 λογια για την Ελενα?Ελενα απο ViP που ειχα δει στο παρελθον ηταν χοντρουλα.
Μηπως λες για καποια αλλη?
Δεν θυμάμαι και πολλά γιατί έχει περάσει καιρός.μπορεις να πεις 2 λογια για την Ελενα?
φιλε μου το μασαζ ειναι ακριβο σπορ ....τις φολες ολοι τις κραζουμε αλλα αμα πετυχεις κανα διαμαντι δυσκολα το δινειςκαλησπερα. Εδω και καιρο διαβαζω αυτο το νημα, εχω δει 100αδες σελιδες θα τολμήσω να πω, μια απορία εχω. 'Η ειστε καποιοι υπερβολικοι ή οντως ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα. Τοσες σελιδες δεν βρηκα καποια κοπελα η οποια να "αξιζει". Πολλά παράπονα ακομα και για εκεινες που προτείνουν οι περισσότεροι. Με ολο το θάρρος . Ευχαριστώ