Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (8 μέλη και 42 επισκέπτες)

kritikosreth

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2018
Like
66
Πόντοι
0
Μάγκες ποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του για το diamonds massage με μια ΤΕΑ μια ΛΥΔΙΑ και μια ΙΡΙΔΑ ?
Θα μας έρθουν λένε στο ηρακλειο Κρήτης
Αξίζουν ;

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Μάγκες ποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του για το diamonds massage με μια ΤΕΑ μια ΛΥΔΙΑ και μια ΙΡΙΔΑ ?
Αξίζουν ;
Εγώ με Ίριδα. Ομορφούλα, αδύνατη, μικροκαμωμένη, πολύ καλό body to body. +30 πίπα θυμάμαι.

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Αξίζουν ;
Θα περάσετε καλά... Έχουν δυνατό πρόγραμμα τα κορίτσια. Δεν είναι τοπ εμφανισιακά αλλά δε πειράζει, κερδίζουν σε άλλα σημεία. Το τελευταίο βέβαια σήμερα μας σοκαρε λίγο... Sexy dance λέει????? Κορίτσια το sexy dance προϋποθέτει και κορμιά θανατηφόρα...τι να πω, δε θα συνεχίσω άλλο γιατί είμαι και εγγραφή Μαρτίου και θα πέσουν να με φάνε.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.067
Πόντοι
1.796
Θα περάσετε καλά... Έχουν δυνατό πρόγραμμα τα κορίτσια. Δεν είναι τοπ εμφανισιακά αλλά δε πειράζει, κερδίζουν σε άλλα σημεία. Το τελευταίο βέβαια σήμερα μας σοκαρε λίγο... Sexy dance λέει????? Κορίτσια το sexy dance προϋποθέτει και κορμιά θανατηφόρα...τι να πω, δε θα συνεχίσω άλλο γιατί είμαι και εγγραφή Μαρτίου και θα πέσουν να με φάνε.

Δίκιο έχεις παίκτη, αλλά το sexy dance που το γράφει;

Αν είναι να ξεκινήσω κι εγώ να προσφέρω αυτή την υπηρεσία

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλησπερα παικτες! Να ρωτησω κατι! Εχουν ερθει δυο καινουριες στο crystal / empire. Στελλα και Αφροδιτη. Ειναι συνεχεια κλεισμενες! Εχει παρει κανεις; Φαινονται αξιολογα!

Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Κριτικές
6
Like
34
Πόντοι
1
Ακόμα μια επιτυχημένη συνεδρία με Ιριδα.
Το κορίτσι ξέρει τι κάνει και πως το κάνει. Ήρεμη δύναμη. Προσπαθεί καθόλη την διάρκεια της συνεδρίας να σε κάνει να περάσεις όπως ακριβώς λέει και το πρόγραμμα τους. Περιποίηση Γκείσας !!!!!
Κατάφερα μετά από μια δύσκολη μέρα να ηρεμήσω στο μπάνιο μαζί της και να απολαύσω το μασάζ. Φυσικά και το 2ο μέρος ήταν πολύ καλό και Αναζωογονητικό.
Δεν ξέρω τι λέτε για εμφάνιση κλπ κλπ παραπάνω, εγώ ξέρω πως ήρθε ένα όμορφο πλάσμα που με κέρδισε αμέσως και έβγαλε μια απίστευτή θυληκότητα που σίγουρα με κέρδισε.

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Αξίζουν ;
Εχουν γραφτεί πολλά για όλες αυτές,αναζήτησε πληροφορίες σε προηγούμενα σχόλια..

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Παλιότερα πολύ καλό μασάζ... Τώρα πια, όχι από όλες,εχει μπασταρδεψει και αυτό... Κάποιες σερβίρουν και φραπεδάκι, τέχνη που μάθανε από αλλά γραφεία στα οποία υπήρξαν.
Αδελφε..αυτη η αλεξανδρα απο αθενς μασαζ..προσφερει τπτ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει με το παραπάνω!!! εδινε και μπριζόλα αλλά ζήταγε τρελά νούμερα οπότε μόνο φραπέ....
Η αλεξανδρα απο αθε νς μασαζ προσφερει κατι παραπανω?

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Η Αγγελική ήταν στο your πριν … μετρια πράγματα .
Αν πήγαινα τώρα θα έπαιρνα Χριστίνα που ήταν στο joy .
Η Χριστίνα είναι κορμάρα .
Και οι 2 αυτές τώρα Athens.
Η αλεξανδρα απο αθενς αδελφε ..προαφερει τπτ?

Giamaris12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα σε ολους...
στη χρυση ευκαιρια στα μασαζ υπαρχουν καποιες αγγελιες για μασαζ κατ οικον. εχει δοκιμασει ποτε κανενας κατι τετοιο; παιζει τιποτα η μονο μασαζ και μαπα το καρπουζι; οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.........αντε και καλα γαμησια!! :)))
Πως μπορώ να μιλήσω σε πμ μαζί σου

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Αξίζουν ;
Βεβαίως και αξίζουν ειδικά στις υπηρεσίες τους που είναι ειδικές με πολύ ερωτισμό και δύναμη !!Όπως έγραψε μέλος για την εμφάνιση αυτή είναι σχετική όπως το βλέπει ο κάθε ένας από εμάς ...σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και η αίσθηση που έχεις στο τέλος της συνεδρίας όταν αποχαιρετάς το κορίτσι

Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
17
Πόντοι
0
Καταδρομική με δεσποινα απο βιπ

αλλη γυναικα στη φωτοσοπια αλλη οταν ανοιξα τη πορτα - ΦΟΛΑ

κοντο χοντρη πατσαβουρεξ γκομενα

της εδωσα 20 ευρωπουλα και το μπουλο πισω , συστημενη πισω πακετο
και ενημερωσα και το γραφειο στο viber γραπτως να εχει γνωση η μαστορισα....

οχι θα την χαρισω λεω απο μεσα μου μας δουλευουν ψιλο γαζι

προσοχη στα φωτοσοπια μαγκες μας δουλευουν ,

μακρια απο δεσποινα βιπ κοντο χοντρη πατσαβουρεξ

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Ραφαέλα βιπ :

Η κοπελίτσα ειναι ευχάριστη πολη ωραίο σώμα με Τάτου κ πιτσιρικά , φτάνει φουλ με συν 30 η συν 40

Καρολίνα απο μασαζακι μου :

η κοπελα ειναι στα δεν στης φωτο αρκετά νεότερη σ σχεση απο κοντα , εκανε μονο μασαζ , ρουχα δεν βγάζει με τπτ ουτε καν την μπλούζα της και στο τελος απλα μ ειπε οτι το μονο που κανει εκτόνωση με το χέρι με συν 40 και λεω οχι το χεράκι μ ειναι ποιο οικονομικό πηρε το 60ευρο κ έφυγε

Αλεξάνδρα απο βελβετ :

Η κοπελα πολη ομορφη με πλούσιο στήθος αλλά η κοπελα δεν ειναι σαν τις αλες ειναι γ ν σ κανει μασαζ και όντος εκανε κανονικό μασαζ γ 60λεπτα τίμια , μασαζ μ εκανε με πετσέτα , Ενοειτε προσπάθησα γ εχτρα λεφτά αλλά μ ξεκαθάρισε παρά πολη ευγενικά οτι έρχεται μονο γ μασαζ αφου γ ν καταλάβετε ουτε τ παπούτσια τις δεν ειχε βγάλει και επίσης ευχάριστη παρουσία και πολη καλο σοσιαλ

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Ραφαέλα βιπ :

Η κοπελίτσα ειναι ευχάριστη πολη ωραίο σώμα με Τάτου κ πιτσιρικά , φτάνει φουλ με συν 30 η συν 40

Καρολίνα απο μασαζακι μου :

η κοπελα ειναι στα δεν στης φωτο αρκετά νεότερη σ σχεση απο κοντα , εκανε μονο μασαζ , ρουχα δεν βγάζει με τπτ ουτε καν την μπλούζα της και στο τελος απλα μ ειπε οτι το μονο που κανει εκτόνωση με το χέρι με συν 40 και λεω οχι το χεράκι μ ειναι ποιο οικονομικό πηρε το 60ευρο κ έφυγε

Αλεξάνδρα απο βελβετ :

Η κοπελα πολη ομορφη με πλούσιο στήθος αλλά η κοπελα δεν ειναι σαν τις αλες ειναι γ ν σ κανει μασαζ και όντος εκανε κανονικό μασαζ γ 60λεπτα τίμια , μασαζ μ εκανε με πετσέτα , Ενοειτε προσπάθησα γ εχτρα λεφτά αλλά μ ξεκαθάρισε παρά πολη ευγενικά οτι έρχεται μονο γ μασαζ αφου γ ν καταλάβετε ουτε τ παπούτσια τις δεν ειχε βγάλει και επίσης ευχάριστη παρουσία και πολη καλο σοσιαλ
Ωραία ενημέρωση φίλος... Γνωρίζουμε μήπως τίποτα για Έφη από Osmose? Φαίνεται καλό... ειναι άραγε?

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Καταδρομική με δεσποινα απο βιπ

αλλη γυναικα στη φωτοσοπια αλλη οταν ανοιξα τη πορτα - ΦΟΛΑ

κοντο χοντρη πατσαβουρεξ γκομενα

της εδωσα 20 ευρωπουλα και το μπουλο πισω , συστημενη πισω πακετο
και ενημερωσα και το γραφειο στο viber γραπτως να εχει γνωση η μαστορισα....

οχι θα την χαρισω λεω απο μεσα μου μας δουλευουν ψιλο γαζι

προσοχη στα φωτοσοπια μαγκες μας δουλευουν ,

μακρια απο δεσποινα βιπ κοντο χοντρη πατσαβουρεξ
Απαράδεκτη περιγραφή... Δε σου άρεσε, ένιωσες ότι σε κοροϊδέψαν? Καλά έκανες και την έδιωξες...Εκφρασεις τύπου πατσαβούρα δημόσια, δε νομίζω ότι αξίζουν σε καμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom