aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
απο την δική μου εμπειρία δεν το ζητάει πάνω στη φάση,ούτε μετά ,εγώ αφήνω +20Ποσο πηγε το μαλλι
απο την δική μου εμπειρία δεν το ζητάει πάνω στη φάση,ούτε μετά ,εγώ αφήνω +20Ποσο πηγε το μαλλι
Η ισμηνη πρεπει να εχει σταματησει καθως δεν την εμφανιζει στο ροστερ πλεον. Τελευταια φορα που τη συναντησα τον Γεναρη μου ειχε πει οτι θα αποχωρουσε συντομαμαγκες η ισμηνη απο vip , εχει σταματησει η εχει παρει μεταγραφη? εχεις κανεις ιδέα?
Η μιλανα αν κανεις καποια συνεχομενα ραντεβου κανει παραπανω πραγματα φορα με τη φορα. Δεν εχει φτασει σε καλαμακι με εμενα αλλα γενικα καθε φορα το παει και ενα βημα πιο περα και απο αποψη αισθησιακου μασαζ αλλα και απο αποψη ρουχων . Στο τελευταιο ραντεβου με εμενα εβγαλε το σουτιεν στο τελος που απο οτι εχω καταλαβει σπανια το κανει. Οποτε δε μου φαινεται παραλογο να το κανει και το καλαμακι αλλα σιγουρα μετα απο καποια σειρα ραντεβου εκτος αν ο συναδελφος ηταν ο τυχερος και το καταφερε με τη πρωτηΠόσο ετεροχρονισμένα ; Γιατί από το Νοέμβριο του 21 και μετά τουλάχιστον όσοι έχουν σχολιάσει δημοσίως εδώ, έχουν πάρει μόνο μασάζ...
Φίλε μου @xoxoxo123 εγώ μπορεί να είμαι νέος χρήστης αλλά δε μπήκα στοχευμενα να ρωτήσω για καμιά κοπέλα συγκεκριμένη. Έχω καταθέσει και δυο τρεις εμπειρίες από κορίτσια που δοκίμασα (και όχι από δοκιμές άλλων, όπως κάνετε πολλοί εδώ μέσα...)Δε θέλω να ανατρέξω σε αναρτήσεις σου που μάλλον για xaxaxa είναι και ας είσαι παλιό μέλος. Τώρα.... υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε ενόχλησε το περιεχόμενο των ερωτήσεων και όχι τόσο το γεγονός ότι είμαστε καινούργιοι στο bou.... Όπως και να έχει Περαστικά σου!!!ρωταει ο τυπος με εγγραφη 6/3/22
και απανταει ο τυπος με εγγραφη 11/3/22
αθανατο bou
Φίλε μου @xoxoxo123 εγώ μπορεί να είμαι νέος χρήστης αλλά δε μπήκα στοχευμενα να ρωτήσω για καμιά κοπέλα συγκεκριμένη. Έχω καταθέσει και δυο τρεις εμπειρίες από κορίτσια που δοκίμασα (και όχι από δοκιμές άλλων, όπως κάνετε πολλοί εδώ μέσα...)Δε θέλω να ανατρέξω σε αναρτήσεις σου που μάλλον για xaxaxa είναι και ας είσαι παλιό μέλος. Τώρα.... υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε ενόχλησε το περιεχόμενο των ερωτήσεων και όχι τόσο το γεγονός ότι είμαστε καινούργιοι στο bou.... Όπως και να έχει Περαστικά σου!!!
Υ. Γ δοκίμασε Ζωή (Velvet) θα σε στρώσει, τρομερό ταλέντο στα χέρια , σε αδειάζει για πλάκα!!!
2 μήνες περίπου.Πόσο ετεροχρονισμένα ; Γιατί από το Νοέμβριο του 21 και μετά τουλάχιστον όσοι έχουν σχολιάσει δημοσίως εδώ, έχουν πάρει μόνο μασάζ...
100 φίλοςΠοσο πηγε το μαλλι
Να προσθέσω ότι δεν μου ζήτησε δεν μιλήσαμε για χρήματα, της τα έδωσα εγώ.100 φίλος
Έχεις δίκιο, δεν το έγραψα ήταν το δεύτερο ραντεβού. Από το πρώτο όμως ήταν άνετη.Η μιλανα αν κανεις καποια συνεχομενα ραντεβου κανει παραπανω πραγματα φορα με τη φορα. Δεν εχει φτασει σε καλαμακι με εμενα αλλα γενικα καθε φορα το παει και ενα βημα πιο περα και απο αποψη αισθησιακου μασαζ αλλα και απο αποψη ρουχων . Στο τελευταιο ραντεβου με εμενα εβγαλε το σουτιεν στο τελος που απο οτι εχω καταλαβει σπανια το κανει. Οποτε δε μου φαινεται παραλογο να το κανει και το καλαμακι αλλα σιγουρα μετα απο καποια σειρα ραντεβου εκτος αν ο συναδελφος ηταν ο τυχερος και το καταφερε με τη πρωτη
Βρε παιδιά πάτε καλά ; οκ κάποιοι προμότορες -όνομα και μη χωριό- καταλαβαίνω να το παίζουνε large, αλλά εσένα δεν σε κόβω για τέτοιο!100 φίλος
Βρε παιδιά πάτε καλά ; οκ κάποιοι προμότορες -όνομα και μη χωριό- καταλαβαίνω να το παίζουνε large, αλλά εσένα δεν σε κόβω για τέτοιο!
Βρε παιδιά πάτε καλά ; οκ κάποιοι προμότορες -όνομα και μη χωριό- καταλαβαίνω να το παίζουνε large, αλλά εσένα δεν σε κόβω για τέτοιο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα εδωσα, πάει.Βρε παιδιά πάτε καλά ; οκ κάποιοι προμότορες -όνομα και μη χωριό- καταλαβαίνω να το παίζουνε large, αλλά εσένα δεν σε κόβω για τέτοιο!
Όπως τα έχουν πει άλλοι συναγωνιστές παλιότερα. Εξαιρετική κοπέλα, εξαιρετικό μασάζ. Δεν αναφέρεται καθόλου σε χρήματα. Νομίζω ότι το γουστάρει πολύ αυτό που κάνει και φαίνεται. Για πρώτη φορά φραπέ με καλαμάκι ( δεν αποπειράθηκα και για παραπάνω). + 30 έδωσα από μόνος μουΠρος αποκατάσταση, μου απάντησαν έστω και αργά και με εξυπηρέτησαν. Κλείστηκε ραντεβού στις ώρες που μπορούσα. Θα αναφέρω λεπτομέρειες μετά ...