Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Καρολίνα απο μασαζακι μου :

η κοπελα ειναι στα δεν στης φωτο αρκετά νεότερη σ σχεση απο κοντα , εκανε μονο μασαζ , ρουχα δεν βγάζει με τπτ ουτε καν την μπλούζα της και στο τελος απλα μ ειπε οτι το μονο που κανει εκτόνωση με το χέρι με συν 40 και λεω οχι το χεράκι μ ειναι ποιο οικονομικό πηρε το 60ευρο κ έφυγε

Ήταν στο joy πριν λίγο καιρό. Όντως από κοντά είναι πιο γεμάτη και μεγαλύτερη. Μου ζήτησε +60€ για φραπέ χωρίς μπλούζα. Δεν αγόρασα ούτε εγώ. Από μασάζ κάτω από την βάση.
Ωραία ενημέρωση φίλος... Γνωρίζουμε μήπως τίποτα για Έφη από Osmose? Φαίνεται καλό... ειναι άραγε?
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Προσπέρασε.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
τελειωσα με το diamondmassage και ριχνω μαυρο κιολας,ειναι η πολλοστη φορα που προσπαθω να κλεισω με Τεα και δεν μπορεσαν να με εξυπηρετησουν. εχω προσπαθησει στο συνολο 3 με 4 φορες αλλα ποτε ο Γιαννης δε μπορει ποτε ο κωλος του πονει.
το μαυρο που ριχνω ειναι καθαρα προσωπικη μου επιλογη και δεν σημαινει οτι παροτρυνω τα μελη να κανουν το ιδιο,ισα ισα να κανετε το αντιθετο.

Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
17
Πόντοι
0
Απαράδεκτη περιγραφή... Δε σου άρεσε, ένιωσες ότι σε κοροϊδέψαν? Καλά έκανες και την έδιωξες...Εκφρασεις τύπου πατσαβούρα δημόσια, δε νομίζω ότι αξίζουν σε καμία.
Εχεις δικιο φιλαρακι...sorry
απλα εν βρασμο ψυχης
φρικαρα...

εχω μπριζολιασει 3-4 ωραια μωρα απο βιπ
αριαδνη , χρυση , ελενα , μαριλια

ειμαι πελατης και τα ακουμπαω καλα , δεν λεω οχι στο εξτρα μαρουλι που ζητανε...
κ οπως λεμε τα καλα πρεπει να λεμε κ τα ασχημα να διορθωνται τα πρακτορεια με τις λαδοκορες
και να μην βαρανε αλυπητα κ να ειιναι τιμια με τις φωτο και με τις πληροφοριες που δινουν στο viber

Vasilis(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καταθέτω τις τελευταίες μου εμπειρίες προς τέρψιν του ακροατηρίου αλλά και γιατί η γνώση είναι δύναμη. Ύστερα από ένα διάλειμμα λόγω επαγγελματικών υποχρέωσεων, δοκίμασα ραντεβού με 2 κοπελες που δεν είχα δει στο παρελθόν, την Ζωή του Velvet και την Χρυσή του VIP (+ 1 bonus report στο τέλος για τους πιο χαβαλέδες του νήματος).

Θέλω να είμαι δίκαιος. Με καμία από τις 2 κοπέλες δεν πέρασα χάλια. Χάλια είχα περάσει όταν είχα κλείσει ραντεβού από Osmose και είχε έρθει μία και βάραγε κουδούνια σε γείτονες... και είχα αναγκαστεί να συναντήσω αμέσως μετά call girl για να μου φύγει η ξενέρα (έχω γράψει σχετικό post). Σίγουρα όμως δεν πέρασα το ίδιο καλά και με τις 2.

Στην κορυφή τοποθετώ εύκολα την Χρυσή. Δεν θα επεκταθώ γιατί έχουν γραφτεί πολλά: Κατ'εμέ, είναι το τέλειο ραντεβού. Πέρασα τόσο καλά που της έδωσα 30 ευρώ bonus παρότι το φουλ πρόγραμμα ήταν ήδη στα 120. Μου έδωσε την αίσθηση πώς της άρεσα πάρα πολύ (εδώ γελάμε, αλλά και ένα σωστό παραμύθι έχει την αξία του). Στα συν το ότι κάνει και πολύ καλό μασάζ. Έχει αυτό που λέμε "άγγιγμα." Είναι επίσης αρκετά όμορφη (σίγουρα πιο όμορφη από πολλές άλλες του χώρου). Ένιωσα πώς ενδιαφέρεται για το πως πέρνάω και ήταν και ευχάριστη στο social κομμάτι. Συνολικά η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ καλή, από τις πιο αξιόλογες στον χώρο του μασάζ. Συνολικά, δίνω τον ανωτατό μου βαθμό, 9 στα 10.

Μια σημαντικά λιγότερο καλή εμπειρία είχα με την Ζωή. Η κοπέλα απείχε πολύ από την φωτογραφία. Το αστείο του πράγματος είναι πώς όταν αυτό το επισημαίνεις σε κάποιο γραφείο, κάνουν τους κινέζους και σου την λένε κιόλας πώς είσαι υπερβολικός. Άλλη φορά θα τις παίρνω φωτογραφία με το κινητό για να έχω αποδεικτικά στοιχεία ("Μωρό μου - πες CHEEEESE"). Μου έκανε μασάζ με ρούχα, ανεβαίνοντας στο κρεβάτι φορώντας τζιν. Μέτριο μασάζ (όχι κακό, απλά μέτριο). Αριστοτεχνικός φραπές σκέτος στο κλείσιμο με (εμφανώς fake) λεκτική ενθάρρυνση. Στα αρνητικά το ότι πήγε κατευθείαν για κλιμάκωση, δεν έδωσε καθόλου διάρκεια, με αποτέλεσμα να μου φάει από τον χρόνο του ραντεβού και να φύγει νωρίτερα. Εδώ να σημειώσω πώς καταλήγω ότι τα 90' είναι ανοησία, αφού είναι αρκετές όσες φροντίζουν να σε ξεπετάξουν και να φύγουν νωρίτερα. Υπονοούμενα για περαιτέρω σε επόμενη συνάντηση, δεν βρίσκω όμως τον λόγο όταν υπάρχουν αστεράκια όπως η Χρυσή. Μωρό μου τσόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι. Αξιολογώ την εμπειρία με ένα 6 στα 10 και νομίζω είμαι γενναιόδωρος.

Πάμε τώρα στο χαβαλετζίδικο κομμάτι. Πρόσφατα γνώρισα μία κοπέλα μέσω tinder που έκανε μασάζ κατ οικον (χμμμ...). Στο πρώτο μας ραντεβού, η κοπέλα μου έλεγε διαρκώς περί φεμινισμού, χειραφέτησης, πώς της την σπάει να της την πέφτουν στην δουλειά της, πόσο γλοιώδεις είναι οι άντρες, και ούτε καθεξής. Ότι δεν θα έκανε ποτέ το οτιδήποτε με πελάτη. Εγώ τα αγνόησα και κάναμε σεξ. Ύστερα από μερικές μέρες, την ώρα που έκλεινα ραντεβού και έπαιρνα προτάσεις από διάφορα γραφεία, την είδα στο roster ενός εκ των γνωστών γραφείων - στο οποίο οι κοπέλες πάνε (καρα)τσεκαρισμένα μέχρι φουλ.

Εδώ το μάθημα είναι διπλό: Πρώτον μην δίνετε σημασία στις βλακείες που μας λένε εντός και εκτός των ραντεβού. Το χρήμα είναι γλυκό. Δεύτερον, ακόμη και οι λαδοκόρες έναν μαλάκα γαμπρό ψάχνουν στο tinder. :)

Adios. :alivedick:

Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Ενδιαφέρομαι επίσης

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Ενδιαφέρομαι επίσης
Ενδιαφέρεσαι επίσης γιατί? Δεν έχουμε καταλάβει, πως έχεις συνδέσει αυτές τις δύο αναρτήσεις σε ένα ερώτημα? Η Χρυσή του Vip είναι στο Vip και η Ζωή του Velvet είναι στο Velvet.Δεν δουλεύουν σαν ανεξάρτητες. Εκτός αν δεν υπάρχει ερώτημα και ήθελες απλά να μας θυμησεις κάτι...Για να σε βοηθήσουμε ρωτάω αδερφέ...

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Ενδιαφέρεσαι επίσης γιατί? Δεν έχουμε καταλάβει, πως έχεις συνδέσει αυτές τις δύο αναρτήσεις σε ένα ερώτημα? Η Χρυσή του Vip είναι στο Vip και η Ζωή του Velvet είναι στο Velvet.Δεν δουλεύουν σαν ανεξάρτητες. Εκτός αν δεν υπάρχει ερώτημα και ήθελες απλά να μας θυμησεις κάτι...Για να σε βοηθήσουμε ρωτάω αδερφέ...
Έλα τώρα.... Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια

opeokratoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
152
Πόντοι
0
Δύο λόγια για την συμπαθέσταση Αριάδνη από VIP μαζί με τον πρωινό μας καφέ!

Πρόκειται για μία νεαρή, χαριτωμένη και εμφανίσιμη κοπέλα (όσοι όμως κάνετε διθυραμβικά σχόλια ως προς την εμφάνιση της είστε υπερβολικοί). Επίσης, σε αντίθεση με όσα διάβασα, εγώ την είδα αγχωμένη στην αρχή. Ίσως η πιο αγχωμένη κοπέλα που έχω συναντήσει σε κατ' οίκον μασάζ, με κοίταζε καλά καλά για τουλάχιστον 5 λεπτά!

Στην πορεία και αφού ανταλλάξαμε δύο κουβέντες βέβαια χαλάρωσε, χωρίς ποτέ να γίνει αγενής ή χύμα και ενοχλητική. Το body to body της ήταν πολύ αισθησιακό. Δεν χαλάρωσα καθόλου, έγινα όμως turbo. Δεν έχει βρει ακόμη την χρυσή τομή μεταξύ αισθησιακού και χαλάρωσης. Για φουλ πρότεινε +80, δίχως πίεση.

Στο δεύτερο αυτό κομμάτι θα της δώσω (σχεδόν) άριστα. Άριστη συμμετοχή, δεκτική σε όλα. Άριστα όμως θα πάρει εφόσον 3-4 συνεδρίες αργότερα διατηρεί την ίδια ζέση και, για να δώσουμε και ένα σημείο προς βελτίωση, εφόσον καλμάρει λίγο τα fake επιφωνήματα κατά την πράξη. Για την ώρα υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά. :angel:

Στα συν το ότι μου έδωσε την εντύπωση πως είναι έξυπνη και συνειδητοποιημένη. Προσωπική μου εκτίμηση το ότι η παρουσία της στον χώρο έχει ημερομηνία λήξης.

Συνολικά, η υποκειμενική μου βαθμολογία: 8/10.

Έφυγε και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, κάτι καθόλου δεδομένο!

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα με υγεία

Να σας ενημερώσουμε για τις θεραπεύτριες

Μαρία

Ραφαέλα

Δέσποινα

Άναστασια

698 0 280 270

vip massage

Τελευταία τροποποίηση:

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Ραφαέλα βιπ :

Η κοπελίτσα ειναι ευχάριστη πολη ωραίο σώμα με Τάτου κ πιτσιρικά , φτάνει φουλ με συν 30 η συν 40

φιλε η κοπελα μπορει να ειναι ευχαριστη κλπ αλλα πολυ ωραιο σωμα δεν εχει (οπως γραφεις)... τουλαχιστον απο τις φωτο .... φαινεται οτι εχει αρκετά κιλάκια - αρκετά ...
δεν την εχω δει από κοντα απλα λεω τι βλεπω ......
και δεν λεω μπορει να ειναι του γουστου σου και σεβαστό ... απλα καλο θα ειναι να δινουμε πιο λεπτομερη περιγραφη τουλαχιστον στην εμφανιση ...
θενξ

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
φιλε η κοπελα μπορει να ειναι ευχαριστη κλπ αλλα πολυ ωραιο σωμα δεν εχει (οπως γραφεις)... τουλαχιστον απο τις φωτο .... φαινεται οτι εχει αρκετά κιλάκια - αρκετά ...
και δεν λεω μπορει να ειναι του γουστου σου και σεβαστό ... απλα καλο θα ειναι να δινουμε πιο λεπτομερη περιγραφη τουλαχιστον στην εμφανιση ...
θενξ
Όντος έχει κιλάκια λόγο γεννάς ..!

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
θενξ
Όπως την δικιά σου λεπτομερή περιγραφή πριν λίγο καιρό για τη Νίκη του Joy που είναι μετρίου αναστηματος.. Η Νίκη?? Πιθανότατα δεν την έχεις δει ποτέ από κοντά... και αυτήν!!!

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Όπως την δικιά σου λεπτομερή περιγραφή πριν λίγο καιρό για τη Νίκη του Joy που είναι μετρίου αναστηματος.. Η Νίκη?? Πιθανότατα δεν την έχεις δει ποτέ από κοντά... και αυτήν!!!
καλως τον, τον θιγμένο .... Δεν ξερω φιλε μου πως μετρας εσυ τους ανθρωπους αλλά ναι , η Νίκη είναι μετριου ... ουτε ψηλη ουτε ταπα ....
και επειδη σε πνιγει το δικιο και δεν διαβαζεις καλα αυτα που γραφω η κριτικη μου ηταν απολυτα θετικη .... προς την νικη, και στα ατομα που μου εγραψαν pm, εγω την συνεστησα ...

τωρα κατι ηθελες να πεις για να πιασεις τα 10 μηνυματα στο σαη ... οκ ... το καταλαβαινω ....

φταιω εγω τωρα να το πω ? ...... ρε που τα βρηκαμε αυτα τα φυντανια ? ......

Τελευταία τροποποίηση:

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
καλως τον, τον θιγμένο .... Δεν ξερω φιλε μου πως μετρας εσυ τους ανθρωπους αλλά ναι , η Νίκη είναι μετριου ... ουτε ψηλη ουτε ταπα ....
και επειδη σε πνιγει το δικιο και δεν διαβαζεις καλα αυτα που γραφω η κριτικη μου ηταν απολυτα θετικη .... προς την νικη, και στα ατομα που μου εγραψαν pm, εγω την συνεστησα ...

τωρα κατι ηθελες να πεις για να πιασεις τα 10 μηνυματα στο σαη ... οκ ... το καταλαβαινω ....

ρε που τα βρηκαμε αυτα τα φυντανια ? ......
Αααα ναι? Δεν ήξερα ότι μπαίνεις στην Αεροπορία με μέτριο ανάστημα... Σου ζητάω συγνώμη.... Μάλλον επηρεάστηκα από την παλιά της ενασχόληση. Δεν είμαι θιγμένος, προσπαθώ να είμαι δίκαιος με όλα τα κορίτσια και όλα τα γραφεία.

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Αααα ναι? Δεν ήξερα ότι μπαίνεις στην Αεροπορία με μέτριο ανάστημα... Σου ζητάω συγνώμη.... Μάλλον επηρεάστηκα από την παλιά της ενασχόληση. Δεν είμαι θιγμένος, προσπαθώ να είμαι δίκαιος με όλα τα κορίτσια και όλα τα γραφεία.

keep up the good work .... αν και δεν σε βλεπω και για να μακροημερεύεις εδω μεσα ....

(παντως οκ, αν πιστευεις οτι η Νικη είναι ψηλη καλως ... δεν σου χαλαω το χατηρι - ισως να κανει και για προεδρικη φρουρα ) ...

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
keep up the good work .... αν και δεν σε βλεπω και για να μακροημερεύεις εδω μεσα ....

(παντως οκ, αν πιστευεις οτι η Νικη είναι ψηλη καλως ... δεν σου χαλαω το χατηρι - ισως να κανει και για προεδρικη φρουρα ) ...
Σας αντιγράφω... και με μεγάλη επιτυχία απ ότι φαίνεται

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP MASSAGE 698 0 280 270

Για απομακρυσμένες περιοχές της αττικής υπάρχει έξτρα χρέωση + 10 Ευρώ !
Οι έξτρα χρεώσεις ξεκινάνε σε περιοχές μετά
την κηφισιά και μετά τη Γλυφάδα !

LATE NIGHT MASSAGE + 10 ΕΥΡΩ

ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ MASSAGE

Δευτέρα έως Σάββατο
14:00 - 01:00

Κυριακή
15:00 - 01:00

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Μέτριο ανάστημα. Εκτός αν δεν έβγαλε τα τακούνια όταν την είδες. Η περιγραφή του @xoxoxo123 είναι ακριβής.

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Μέτριο ανάστημα. Εκτός αν δεν έβγαλε τα τακούνια όταν την είδες. Η περιγραφή του @xoxoxo123 είναι ακριβής.
Να είσαι καλά ρε @olddog ...αυτο δε το είχα σκεφτεί. Όντως ανεβηκε στο κρεβάτι με τα τακούνια ,σε κάποια φάση χοροπηδαγε και στο στρώμα..οπότε μάλλον έχετε δίκιο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom