You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)
Μαλλον promotionΓιατί χοροπηδαγε ρε μαν? Τι της έκανες??
Alexandros_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 288
- Πόντοι
- 20
Και μαζί με εμένα που τις κάνω promotion συμμετέχουν και άλλοι πόσοι.... Άρα φίλε μου πέτυχα το σκοπό μου...Καλή συνέχεια σε όλη την παρέα!!!Μαλλον promotion
Spyroslibe10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Ρε bro... Παντού promotion βλέπεις,και πριν λίγο καιρό στον gravity τα ίδια έλεγες... Τώρα ησυχάσατε που δεν υπάρχει? Τον εξαφανισατε... Τώρα υπάρχουν άλλοι? Έλεος σήμερα... Όλη μέρα συζήτηση για ένα ανυπαρκτο πρόσωπο. Δεν υπάρχει Νίκη στο Joy. Τσέκαρε το!!! Ο άλλος την έβαλε και στην Αεροπορία... Φιλε @Alexandros_K πόσο καιρό έχεις να ζητήσεις κοπέλα από Joy? Ούτε και εσύ ξέρεις τι σου γίνεται....Μας τρελανατε όλο το απόγευμα με τις μεζουρες... Είναι δεν είναι.. Κάπου stop!Μαλλον promotion
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ MASSAGE
Δευτέρα έως Σάββατο
14:00 - 01:00
Κυριακή
15:00 - 01:00
ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 26 ΕΤΩΝ ΣΤΟ VIP MASSAGE
698 0 280 270
Δευτέρα έως Σάββατο
14:00 - 01:00
Κυριακή
15:00 - 01:00
ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 26 ΕΤΩΝ ΣΤΟ VIP MASSAGE
698 0 280 270
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Νανσυ που ειδα ωραια κοπελα και πολυ ευχαριστη.Για DM massage γνωρίζει κανείς τπτ?
Καλο μασαζ χωρις πετσετα αλλα μεχρι εκει.
Ελενη προχωραει μεχρι φουλ αλλα οχι τιποτα το τρομερο.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αν θελουν να σε κοροιδεψουν με τις φωτο που στελνουν,μια χαρα ειναι η εκφραση πατσαβουρα....Απαράδεκτη περιγραφή... Δε σου άρεσε, ένιωσες ότι σε κοροϊδέψαν? Καλά έκανες και την έδιωξες...Εκφρασεις τύπου πατσαβούρα δημόσια, δε νομίζω ότι αξίζουν σε καμία.
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Ποσο συν παει φουλ μυστη μ;Νανσυ που ειδα ωραια κοπελα και πολυ ευχαριστη.
Καλο μασαζ χωρις πετσετα αλλα μεχρι εκει.
Ελενη προχωραει μεχρι φουλ αλλα οχι τιποτα το τρομερο.
Rebel Romeo 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Χρειαζομαι επειγοντως παικτες ενα κσλο μασαζ μεση σπιτι και με καλο σεξ. Επειδη δεν εχω καμια εμπειρια απο κατεικον μασαζ αλλα καταλαβαινω οτι τα κοριτσια του vip που αναφερονται απανω φτανουν μεχρι τελος ποια θα προτεινατε για gfe σεξακι μετα απο μασαζ ???Εχεις δικιο φιλαρακι...sorry
απλα εν βρασμο ψυχης
φρικαρα...
εχω μπριζολιασει 3-4 ωραια μωρα απο βιπ
αριαδνη , χρυση , ελενα , μαριλια
ειμαι πελατης και τα ακουμπαω καλα , δεν λεω οχι στο εξτρα μαρουλι που ζητανε...
κ οπως λεμε τα καλα πρεπει να λεμε κ τα ασχημα να διορθωνται τα πρακτορεια με τις λαδοκορες
και να μην βαρανε αλυπητα κ να ειιναι τιμια με τις φωτο και με τις πληροφοριες που δινουν στο viber
Spyroslibe10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Χρυσή... Καλό μασάζ, καλό σεξ!!! Για σεξ μόνο μπορείς να δεις και osmose (Μαριάννα δύναμη μεγάλη και κουκλαρα) Αν διαλέξεις κάτι άλλο περιμένουμε ενημέρωση...Χρειαζομαι επειγοντως παικτες ενα κσλο μασαζ μεση σπιτι και με καλο σεξ. Επειδη δεν εχω καμια εμπειρια απο κατεικον μασαζ αλλα καταλαβαινω οτι τα κοριτσια του vip που αναφερονται απανω φτανουν μεχρι τελος ποια θα προτεινατε για gfe σεξακι μετα απο μασαζ ???
Rebel Romeo 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Για μαριαννα , ποσο παει 90 λεπτα με φουλ σεξ? Παιζει 2 πιστολιες? Φιλακια δινει ?Χρυσή... Καλό μασάζ, καλό σεξ!!! Για σεξ μόνο μπορείς να δεις και osmose (Μαριάννα δύναμη μεγάλη και κουκλαρα) Αν διαλέξεις κάτι άλλο περιμένουμε ενημέρωση...
Spyroslibe10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Θες και δύο πιστολιες με αυτή τη μέση? Ωραίος... Επίσης έχει αναφερθεί πολλές φορές και από πολλούς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε το οικονομικό, ούτε το πρόγραμμα της κοπέλας με τον εκάστοτε πελάτη... Διαπραγμάτευση... Φιλάκια δινει, αλλά έχω κάνει μαζί της και τρεις φορές, τι να σου πω...
Για μαριαννα , ποσο παει 90 λεπτα με φουλ σεξ? Παιζει 2 πιστολιες? Φιλακια δινει ?
Rebel Romeo 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Ελα ντε υψηλες προσδοκιες εχω παλι με χαλια μεση και παππους . Γαμησε τα. Παντως φενεται πολυ δυνατη και θα ενημερωσω παικτεςΘες και δύο πιστολιες με αυτή τη μέση? Ωραίος... Επίσης έχει αναφερθεί πολλές φορές και από πολλούς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε το οικονομικό, ούτε το πρόγραμμα της κοπέλας με τον εκάστοτε πελάτη... Διαπραγμάτευση... Φιλάκια δινει, αλλά έχω κάνει μαζί της και τρεις φορές, τι να σου πω...
Rebel Romeo 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Η αριαδνη του vip το παει τερμα?? Μου εστειλε φωτο τπ vip καιωφεβεται πολυ ωραιο μωρο... καλο σωμα? Ματσα μουτσα δινει ?
Rebel Romeo 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Οι ζωχοι ειναι φρεσκοι εγω ειμαι μαλλον προς το γαιδουραγκαθονΣαν τους ζωχούς μετά από βροχή ξεφυτρώνουν!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
μια χαρά όλα για το πρώτο σκέλος μιας τον ξεσκεπασαμε!Ρε bro... Παντού promotion βλέπεις,και πριν λίγο καιρό στον gravity τα ίδια έλεγες... Τώρα ησυχάσατε που δεν υπάρχει? Τον εξαφανισατε... Τώρα υπάρχουν άλλοι? Έλεος σήμερα... Όλη μέρα συζήτηση για ένα ανυπαρκτο πρόσωπο. Δεν υπάρχει Νίκη στο Joy. Τσέκαρε το!!! Ο άλλος την έβαλε και στην Αεροπορία... Φιλε @Alexandros_K πόσο καιρό έχεις να ζητήσεις κοπέλα από Joy? Ούτε και εσύ ξέρεις τι σου γίνεται....Μας τρελανατε όλο το απόγευμα με τις μεζουρες... Είναι δεν είναι.. Κάπου stop!
Ναι είμαστε χαρούμενοι, τουλάχιστον όσοι γνωρίζουμε και 5 πράγματα εδώ μέσα.
Όσο για τα υπόλοιπα φυντάνια "φεύγουν" χωρίς κρότο, έννοια σου!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις