Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Να είσαι καλά ρε @olddog ...αυτο δε το είχα σκεφτεί. Όντως ανεβηκε στο κρεβάτι με τα τακούνια ,σε κάποια φάση χοροπηδαγε και στο στρώμα..οπότε μάλλον έχετε δίκιο!
Γιατί χοροπηδαγε ρε μαν? Τι της έκανες??

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Αν και νέος τα πιάνεις στον αέρα χαχα

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Ρε bro... Παντού promotion βλέπεις,και πριν λίγο καιρό στον gravity τα ίδια έλεγες... Τώρα ησυχάσατε που δεν υπάρχει? Τον εξαφανισατε... Τώρα υπάρχουν άλλοι? Έλεος σήμερα... Όλη μέρα συζήτηση για ένα ανυπαρκτο πρόσωπο. Δεν υπάρχει Νίκη στο Joy. Τσέκαρε το!!! Ο άλλος την έβαλε και στην Αεροπορία... Φιλε @Alexandros_K πόσο καιρό έχεις να ζητήσεις κοπέλα από Joy? Ούτε και εσύ ξέρεις τι σου γίνεται....Μας τρελανατε όλο το απόγευμα με τις μεζουρες... Είναι δεν είναι.. Κάπου stop!

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ MASSAGE

Δευτέρα έως Σάββατο

14:00 - 01:00

Κυριακή
15:00 - 01:00

ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ 26 ΕΤΩΝ ΣΤΟ VIP MASSAGE

698 0 280 270

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Για DM massage γνωρίζει κανείς τπτ?
Νανσυ που ειδα ωραια κοπελα και πολυ ευχαριστη.
Καλο μασαζ χωρις πετσετα αλλα μεχρι εκει.
Ελενη προχωραει μεχρι φουλ αλλα οχι τιποτα το τρομερο.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Απαράδεκτη περιγραφή... Δε σου άρεσε, ένιωσες ότι σε κοροϊδέψαν? Καλά έκανες και την έδιωξες...Εκφρασεις τύπου πατσαβούρα δημόσια, δε νομίζω ότι αξίζουν σε καμία.
αν θελουν να σε κοροιδεψουν με τις φωτο που στελνουν,μια χαρα ειναι η εκφραση πατσαβουρα.... :wink:

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Νανσυ που ειδα ωραια κοπελα και πολυ ευχαριστη.
Καλο μασαζ χωρις πετσετα αλλα μεχρι εκει.
Ελενη προχωραει μεχρι φουλ αλλα οχι τιποτα το τρομερο.
Ποσο συν παει φουλ μυστη μ;

Rebel Romeo 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
432
Πόντοι
21
Εχεις δικιο φιλαρακι...sorry
απλα εν βρασμο ψυχης
φρικαρα...

εχω μπριζολιασει 3-4 ωραια μωρα απο βιπ
αριαδνη , χρυση , ελενα , μαριλια

ειμαι πελατης και τα ακουμπαω καλα , δεν λεω οχι στο εξτρα μαρουλι που ζητανε...
κ οπως λεμε τα καλα πρεπει να λεμε κ τα ασχημα να διορθωνται τα πρακτορεια με τις λαδοκορες
και να μην βαρανε αλυπητα κ να ειιναι τιμια με τις φωτο και με τις πληροφοριες που δινουν στο viber
Χρειαζομαι επειγοντως παικτες ενα κσλο μασαζ μεση σπιτι και με καλο σεξ. Επειδη δεν εχω καμια εμπειρια απο κατεικον μασαζ αλλα καταλαβαινω οτι τα κοριτσια του vip που αναφερονται απανω φτανουν μεχρι τελος ποια θα προτεινατε για gfe σεξακι μετα απο μασαζ ???

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Χρειαζομαι επειγοντως παικτες ενα κσλο μασαζ μεση σπιτι και με καλο σεξ. Επειδη δεν εχω καμια εμπειρια απο κατεικον μασαζ αλλα καταλαβαινω οτι τα κοριτσια του vip που αναφερονται απανω φτανουν μεχρι τελος ποια θα προτεινατε για gfe σεξακι μετα απο μασαζ ???
Χρυσή... Καλό μασάζ, καλό σεξ!!! Για σεξ μόνο μπορείς να δεις και osmose (Μαριάννα δύναμη μεγάλη και κουκλαρα) Αν διαλέξεις κάτι άλλο περιμένουμε ενημέρωση...

Rebel Romeo 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
432
Πόντοι
21
Χρυσή... Καλό μασάζ, καλό σεξ!!! Για σεξ μόνο μπορείς να δεις και osmose (Μαριάννα δύναμη μεγάλη και κουκλαρα) Αν διαλέξεις κάτι άλλο περιμένουμε ενημέρωση...
Για μαριαννα , ποσο παει 90 λεπτα με φουλ σεξ? Παιζει 2 πιστολιες? Φιλακια δινει ?

Spyroslibe10

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Θες και δύο πιστολιες με αυτή τη μέση? Ωραίος... Επίσης έχει αναφερθεί πολλές φορές και από πολλούς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε το οικονομικό, ούτε το πρόγραμμα της κοπέλας με τον εκάστοτε πελάτη... Διαπραγμάτευση... Φιλάκια δινει, αλλά έχω κάνει μαζί της και τρεις φορές, τι να σου πω...
Για μαριαννα , ποσο παει 90 λεπτα με φουλ σεξ? Παιζει 2 πιστολιες? Φιλακια δινει ?

Rebel Romeo 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
432
Πόντοι
21
Θες και δύο πιστολιες με αυτή τη μέση? Ωραίος... Επίσης έχει αναφερθεί πολλές φορές και από πολλούς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε το οικονομικό, ούτε το πρόγραμμα της κοπέλας με τον εκάστοτε πελάτη... Διαπραγμάτευση... Φιλάκια δινει, αλλά έχω κάνει μαζί της και τρεις φορές, τι να σου πω...
Ελα ντε υψηλες προσδοκιες εχω παλι με χαλια μεση και παππους . Γαμησε τα. Παντως φενεται πολυ δυνατη και θα ενημερωσω παικτες

Rebel Romeo 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
432
Πόντοι
21
Η αριαδνη του vip το παει τερμα?? Μου εστειλε φωτο τπ vip καιωφεβεται πολυ ωραιο μωρο... καλο σωμα? Ματσα μουτσα δινει ?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ρε bro... Παντού promotion βλέπεις,και πριν λίγο καιρό στον gravity τα ίδια έλεγες... Τώρα ησυχάσατε που δεν υπάρχει? Τον εξαφανισατε... Τώρα υπάρχουν άλλοι? Έλεος σήμερα... Όλη μέρα συζήτηση για ένα ανυπαρκτο πρόσωπο. Δεν υπάρχει Νίκη στο Joy. Τσέκαρε το!!! Ο άλλος την έβαλε και στην Αεροπορία... Φιλε @Alexandros_K πόσο καιρό έχεις να ζητήσεις κοπέλα από Joy? Ούτε και εσύ ξέρεις τι σου γίνεται....Μας τρελανατε όλο το απόγευμα με τις μεζουρες... Είναι δεν είναι.. Κάπου stop!
μια χαρά όλα για το πρώτο σκέλος μιας τον ξεσκεπασαμε!
Ναι είμαστε χαρούμενοι, τουλάχιστον όσοι γνωρίζουμε και 5 πράγματα εδώ μέσα.
Όσο για τα υπόλοιπα φυντάνια "φεύγουν" χωρίς κρότο, έννοια σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom