Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα! Θέλω να κανονίσω για μασάζ αύριο, έχω καιρό..έχετε καμιά καλή πρόταση που να έχει δεύτερο μέρος τουλάχιστον ως καλαμάκι?
Οτι πεις προμοτορα , αλωστε κ αλα μελη συμφωνησαν με μενα … μονο εσυ λες ποσο μουναρος ειναιΠροφανώς λατρεύεις τις γυναίκες με νευρική ανορεξία!!!
εχει και μια σμαραγδα η οποια ηταν οσμος παλιοτερα.Προφανώς λατρεύεις τις γυναίκες με νευρική ανορεξία!!!
για πες λεπτομεριεςΌταν δούλεψε πιο παλιά για κανα 4μηνο σε άλλο πρακτορείο ήταν πολύ πιο άνετη .
το νημα αυτο εχασε την αξια του απο τοτε που αρχισαν να γραφουν εδω για τα γραφεια.έχουν φύγει όλα τα σωστά μέλη από αυτό το νήμα και γράφουν στο 80% προμότορες και το γέλιο είναι ότι αλληλοδιαφημίζονται μόνοι τους χωρίς να ασχολείται κανένας σοβαρός άνθρωπος!
Αλλαξε κ ονομα απο μασαζ κατοικον εγινε σεξ μασαζ στο σπιτι.το νημα αυτο εχασε την αξια του απο τοτε που αρχισαν να γραφουν εδω για τα γραφεια.
τωρα απλα εγινε αλλος ενας τροπος διαφημισης.
Πιό ομορφη από ότι στη φωτό. Αυστηρά μασαζ χωρίς πετσέτα παρά γενναιόδωρη προσφορά για εξτρα... Ισως την επόμενη φορά το ξανασκεφτείΜια καινούρια Μαριάννα από Attica έχει δοκιμάσει κανείς?
Μυρίστηκαν μαρούλι και έγινε μπάχαλο εδώ μέσα!το νημα αυτο εχασε την αξια του απο τοτε που αρχισαν να γραφουν εδω για τα γραφεια.
τωρα απλα εγινε αλλος ενας τροπος διαφημισης.
Σου παραθέτω κριτική μου προ καιρού ''Απο τα νέα κορίτσια που έφερε το ντελούξ πρόσφατα,είπα να διαλέξω την Ολγα ,έντονα χαρακτησιστικά με γεμάτο αλλά συμμετρικό σώμα 6/10 , από μασάζ επίσης 6/10 ,κερνάει φραπεδάκι άνετα μαζί με χουφτώματα 7/10 +20, σαραντάρα+ σίγουρα!''Για Όλγα από Deluxe καποια γνωμη?
Αν το ξανασκεφτει και κανει ριξε συρμα...Πιό ομορφη από ότι στη φωτό. Αυστηρά μασαζ χωρίς πετσέτα παρά γενναιόδωρη προσφορά για εξτρα... Ισως την επόμενη φορά το ξανασκεφτεί
Βασικά κ εγώ έστειλα μην στο φσμπκ απλά πραγματα περι ωραρίου κ μου απάντησαν με αυτόματο μήνυμα να τους παρω τηλ στο βαιμπερ.. Κ δεν είναι μόνο αυτό.. Μετά από 2 ημέρες μου έστειλαν παλι στο μεσετζερ επικοινωνήστε μαζί μας στο βαιμπερ να σας ενημερώσουμε.. Μπλοκ με την μια.. Θα τρέμει εμένα το φιλοκαρδι μου για ένα μασάζ κ ενα καφε να καταστρέψω το σπίτι μου.. ; ΟΞΩ ΒΡΕΕΕΕ..Στην Τεα την παλευουν καθόλου ; εστειλα βιμπερ να ρωτησω ποιες κοπελες δουλευουν και να μ στειλουν φοτος κ για να παρεις μια απαντηση πρεπει πρωτα να απαντησεια ποτε θες ραντεβου,ποτε,ποση ωρα,που,ποσο την εχεις και δεν ξερω εγω τι αλλο...
Το ερώτημα τελικα ποιο ειναι? γιατι εχεις και ενα θεμα συντακτικου...Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση ειδικά αν το διαβάσουν 5-6 παλιοί εδώ μέσα ίσως να το σκεφτούν κ αν ει αι θετικοί να μπορούν να μας βοηθήσουν.
Εφόσον μασάζ στο σπίτι όσο κ να το προσπαθουμε η βγαίνει μουφα η κοπέλα.. Η μουφα η χημεία.. Η μουφα η τιμή.. Η μουφα η συνεννόηση.. Η μουφα το οικονομικό..
Μήπως να ρωτουσαμε σε συγκεκριμένα γραφεία μασάζ που ξέρουμε κ τις γυναίκες αλλά κ τις υπηρεσίες.. Χωρίς να τους νοικιαζουμε τον χώρο τους.. Περνώντας τα ίδια χρήματα η κοπέλες στο χέρι κ το ιδανικό θα ήταν η μοιρασιά να ήταν συμφέρουσα ως προς την κοπέλα σε σχέση με τις υπηρεσίες γραφείου.. Να εκλειναν μασαζάκι; τώρα θα μου πεις όταν κάνεις μασάζ μαζί της πρότεινε της το. Δε είναι το ίδιο παιδια. Μπορεί να φοβάται ότι εσυ εισαι ρουφιάνος κ να χάσει την δουλειά της..
Αυτό είχα να προτεινω θα μου αρέσε να ακουσω απόψεις. Θετικές αρνητικές η εναλλακτικές.