Η περίπτωση της Ελίνας του Βελβετ με προβλημάτισε.
Πρόκειται για μια όμορφη και εκ πρώτης όψεως μαζεμένη κοπέλα, η οποία όμως τελικά διαθέτει ερωτισμό. Φυσικά, κάνει μασάζ καλύτερο από την μέση γυναίκα που θα γνωρίσεις (η οποία δεν έχει ασχοληθεί) το οποίο σε κάποιες στιγμές εκπλήσσει ευχάριστα. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν νομίζω πως έχει εκπαιδευτεί πέραν της πρακτικής εξάσκησης έχει κάνει επί του έργου.
Προχωράει σε φραπέ, στον οποίο έχει μεγαλύτερη έφεση από ότι στο μασάζ. Δεν έδωσε ποτέ τιμοκατάλογο, αλλά δεν την ρώτησα κιόλας. Της έδωσα όλες τις φορές ενα γενναίο bonus της τάξεως των 50-70 ευρώ (δεν μου λείπουν, για φραπέ όμως είναι ανοησία).
Ο προβληματισμός έρχεται από α) είναι λίγο πονηρή, το οποίο τριπλοτσέκαρα κάνοντας επί τούτου τον χαζό β) η ποιότητα των υπηρεσιών αντί να γίνει καλύτερη σε επόμενα ραντεβού, έγινε χειρότερη. Μέγα λάθος. Εικάζω πως έχει γλυκαθεί από το εύκολο χρήμα. Είναι κάτι περιστασιακο για εκείνη. Θεμιτό.
Τελική βαθμολογία, θα έδινα 7 στα 10. Με περιθώρια για 7.5, αν δουλέψουμε λίγο το θέμα της συμπεριφοράς. Και εις ανώτερα!
Προχωράμε στο φαινόμενο Osmose.
Τα αρνητικά σχόλια τύπου ξεπετα τα είδα αλλά δεν έδωσα βάση (κακώς). Ήμουν περίεργος. Κλείνω λοιπόν ραντεβού με μελαχρινή κοπελα από osmose στα 90' (πρώτο λάθος). Τον λόγο που δεν την ονοματιζω όποιος θέλει τον λέω σε PM. Η κοπέλα φτάνει 5 λεπτά νωρίτερα και είναι αρκετά όμορφη. Ντυμένη μάλλον πρόστυχα και δίχως διάθεση για μασάζ. Πήγε σε λάθος όροφο και με έκανε ρεζίλι σε έναν γείτονα ρωτώντας τον αν αυτός είναι που έκλεισε ραντεβού με κοπέλα (δεύτερο λάθος).
Λεφτά ζητάει με το καλημέρα και άκομψα. Ξεκαθαρίζει το πως λειτουργεί το γραφείο και ξεκινάμε. Να μην τα πολυλογω, κάνει τα πάντα ώστε να προχωρήσουμε σε full. Μασάζ βαριεστημενο με πολύ μπλα μπλα και συνεχείς νυξεις για μπριζόλα (τρίτο λάθος). Με τα πολλά, δέχομαι και ζητάει το bonus επιτόπου (+50€). Επίσης ενοχλητικό. Αγάπη μου γλυκιά, δε θα σε κλέψω.
Καταθέτω υστερα από ένα 30 λεπτό μαξ θεωρώντας πως θα συνεχίσει με μασάζ (τέταρτο λάθος). Εκεί όμως η συζήτηση νεκρώνει. Μου λέει θέλει να πάει για καφέ. Πρέπει να φύγει. Δεν ήθελα να ακούσω γκρίνια και πιρι πίρι. Εν ολίγοις έφυγε στα 40-50 λεπτά σύνολο από την στιγμή που μπήκε. Θυμίζω το ραντεβού ήταν στα 90. Αν είχα πιέσει να κάτσει ίσως καθόταν αλλά δεν είχα διάθεση. Οπότε 120 ευρώ σύνολο για ένα 30 λεπτό, έστω και ποιοτικό.
Τελική βαθμολογία θα έδινα ένα 4 στα 10. Τα περί ξεπετας δυστυχώς ισχύουν. Κρίμα γιατί η κοπέλα ήταν όμορφη.
Παραμένω καυλωμένος και με μάλλον άσχημη γεύση. Οπότε καπάκια κλείνω call girl Καταλίνα από golden diamond για να κάνω απευθείας συγκριση Osmose vs call girl. Εδώ ξεκινάει η επιστημονική έρευνα.
Χαλάλι τα λεφτά. Η γνώση είναι δύναμη και η ζωή μικρή.
Η Καταλίνα είναι διαστημική γκόμενα, αν και πλαστική από πάνω μέχρι κάτω. Σα κάτι ταξιδιαρες μονδελες του Instagram που αγαπούν το Dubai. Δεν μίλαγε γρι Ελληνικά. 4-5 λέξεις Αγγλικά. "Good baby? Good baby!" Αλλά στην ώρα της. Μέτρια συμμετοχή αλλά 2 rounds.
Δεν θα επεκταθω γιατί το νήμα αφορά το μασάζ.
Θα πω όμως πως για μπριζόλα συστήνω call girl απευθείας πάρα Osmose. Είναι το ίδιο πράγμα, απλά καλύτερο.
Τέλος, δυο λόγια για Diamonds (Ίριδα και Alice, μαζί). Πρόκειται για το πολικό αντίθετο του Osmose. Πάρα πολύ καλή συμμετοχή και υπηρεσίες. Με +60 καλαμάκι και απ'τις δύο, το οποίο έγινε με μεγάλη ζέση. Προσωπικά, πάλι προσέφερα αρκετά περισσότερα χρήματα, και προς τιμήν τους μου είπαν πως είναι πολλά, αλλά όπως είπα δεν μου λείπουν και επεμεινα. Δύο φορές ντουζ μαζί γυμνοί, δωρεάν.
Μου έδωσαν ένα κρασί δώρο, επειδή ήμουν νέος πελάτης. Το μασάζ σαν μασάζ ήταν τόσο καλό που έχανες την αίσθηση του χρόνου. Κατ' εμέ, η Ίριδα κάνει ελαφρώς καλυτερο μασάζ. Είχα νομίζω όμως καλύτερη χημεία με την Alice. Οπότε win-win, θα τις δω ξανά και τις δύο, και ξεχωριστά και μαζί.
Ενδεικτικά αναφέρω πώς έκανα στην Alice ένα κοπλιμέντο σε κάποια φάση (τύπου "είσαι πολύ όμορφη"). Αμέσως μου το ανταπέδωσε. Το λέω αυτό όχι για να πω πώς είμαι ομορφόπαιδο, εξάλλου δεν δίνουμε βάση σε κοπλιμέντα από γυναίκες τις οποίες γνωρίζουμε υπό συνθήκες πληρωμένου ραντεβού, αλλά για να τονίσω την ευγένεια και τον πελατοκεντρισμό του γραφείου. Γνώμονας είναι το να αισθανθείς όμορφα, όχι το να στα πάρουν. Και για αυτόν τον λόγο και στα παίρνουν.
Σαν τελική αξιολόγηση, θα δώσω στα κορίτσια τον ανώτατο βαθμό. 9 στα 10.
Κλείνοντας δύο σχόλια. Ένα προς τους συναγωνιστές και ένα προς τα γραφεία.
Πιστεύω πως οι συναγωνιστές που δεν θέλουν να ξοδευτούν καλό θα ήταν να ξεκαθαρίζουν τις τιμές εξαρχής. Όταν το αφήνεις για το τέλος, είσαι γλυκαμένος και δίνεις περισσότερα. Φωτεινό παράδειγμα είμαι εγώ.
Οπότε αν σας τσούζει, κανονίστε τα από πριν καλύτερα.
Ως προς τα γραφεία, θεωρώ εγκληματικό το ότι δεν έχουν "μελετήσει" ακόμα το σύστημα του Diamonds. Χάνετε πολλά χρήματα. Ο λόγος που παίρνουν καλύτερες κριτικές δεν είναι πώς έχουν καλύτερες θεραπεύτριες, αλλά πώς είναι καλύτεροι επιχειρηματίες.
Κάνει μπαμ από μακριά αυτό. Όποιος ξέρει, βλέπει. Βλέπει κινήσεις όπως το στάνταρ επίπεδο υπηρεσιών (κατόπιν εκπαίδευσης, σίγουρα), το κρασί δώρο και το μπάνιο μαζί με τον πελάτη. Το τελευταίο ίσως ακούγεται σαν αγγαρεία, αλλά ξανασκεφτείτε το. Καταρχάς εξασφαλίζει πώς ο πελάτης είναι καθαρός, σπάει τον πάγο, δίνει στην θεραπεύτρια εικόνα του πόσο άνετος (ή όχι) είναι έτσι ώστε να προσαρμόσει τις παροχές της, ξεκινάει δυναμικά την συνάντηση δίχως σπατάλη χρόνου... και ούτω καθεξής.
Κορίτσια τύπου Ελίνα (όμορφες, καλές, χρυσές, αλλά με αδυναμίες στην συμπεριφορά) θα μπορούσαν να εκτοξευτούν στο επόμενο επίπεδο αν μάθαιναν να δουλεύουν όπως στο Diamonds.
Φιλικά πάντα. Καλά να περνάτε!