The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
μαλλον σε μπλοκαρε....Πράγματι ,και εμένα δεν βγάζει ...μήπως αποχώρησε ?
..γιατι αραγε?????
μαλλον σε μπλοκαρε....Πράγματι ,και εμένα δεν βγάζει ...μήπως αποχώρησε ?
Έχει σταματήσει η Αφροδίτη. Τα deluxoειδη δεν ανανεώνουν σχεδόν ποτέ τις κοπέλες στα σάιτ τους...απο joy massage αφροδιτη προχωραει γνωριζει κανεις?
πμ
ευχαριστω
Γιατι; εξήγησε μας...δεν έχει και πολύ σχέση με το νήμα ή μου φαίνεται ;
γιατί παρόλη την διείσδυση γυναικών και γραφείων που δεν έχουν και πολύ σχέση με το μασάζ στο παρόν νήμα, το ζουμί -και η γοητεία για κάποιους- είναι ότι ερχόμενη η θεραπεύτρια μπορεί και να ''προχωρήσει'' σε περαιτέρω υπηρεσίες αλλά και να αρνηθεί επίσης,πράγμα που δεν συμβαίνει κατά κανόνα με τις εκδιδόμενες.Γιατι; εξήγησε μας...
το ψάχνουμε τύπε και δεν έχει βγει κάτι ακόμα.για chrirkri τι γνωμη εχεις?
Μόλις ξαναζήτησα κατάλογο, αλλά το από πάνω που αναφέρεις δε μου το έστειλαν πάντως… να πω όμως πως είμαι νέος πελάτης. Έκλεισα ραντεβού… για να δούμε…Απλό χαλαρωτικό μασάζ ελαφριάς πίεσης σταδιακά μεσαία πίεση.
Περιλαμβάνει
Μπάνιο με τον πελάτη πίπες δάχτυλα, φετίχ στο μπάνιο.
Μασάζ στο κρεβάτι.
Πίπες δάχτυλα 69 πιασίματα toys όσα τελειώματα γουστάρει κ αντέχει.
Τιμές χαλαρωτικού
Ανάλογα την διάρκεια συνεδρίας.
60'/60€
90'/80€
120'/100€
Το έξτρα είναι μάξιμουμ έως 30€
Μπάνιο με τον πελάτη.
Τζακούζι μασάζ.
Μασάζ με όλο το σώμα γυμνό.
Barefoot ashiatsu massage
Foot ? job.
Γλυφωκολι.
Πίπες.
Φετίχ κ toys play.
Ξύλο , μπινελίκι, ελεύθερα πιασίματα.
Sguirting.
Roll play.
Δεσίματα.
Κεριά.
Deep throat
Όσες εκτόνωσης θέλεις.
Κόστος συνεδρίας ανά διάρκεια.
60'/80€
90'/100€
120'/120€
Το έξτρα έως 30€
αχ βρε κούρασες!
Αν έστελνες να σε ενημερώσει θα σου έστελνε αυτο το κατεβατό!
Δεν το κάνεις και το θες έτοιμο!
Πάρτο!
Είσαι παλιός αγαπητέ απορώ χωρίς να έχω καμία επαφή με deluxe εδώ και χρόνια . Από παλιά λοιπόν θυμάμαι Άννα Μαρία που ήταν στο Athens και την έστελνε το deluxe στο viber . Νομίζω ότι ήταν γνωστή πεπονοφλουδα.Νέα καταδρομική με Αννα-Μαρία απο DELUX,ξέρω ότι έχει αναφερθεί στις ΔΕΝ αλλά με καλό μασάζ τουλάχιστον και βλέπουμε...αλλά δεν βλεπότανε τελικά,μάπα 4/10,σώμα 5/10 , το χειρότερο είναι ότι νομίζει ότι ξέρει απο μασάζ,ναι μεν κάνει δυνατό αλλά χωρίς ρυθμό και όταν φεύγει είσαι πιό πολύ πιασμένος,ομιλητική μεν αλλά ''άλλα ντ άλλων '' η συζήτηση,κουβαλάει και κρεβάτι η άμοιρη!!!
δεν την θυμάμαι στο Athens ,έλεγα ότι στην χειρότερη θα πάρω ένα καλό μασάζ+προσδοκία ότι στο τέλος κάτι θα μπορούσε να γίνει,αλλά πήρα τελικά τα αρχίδια μου!Είσαι παλιός αγαπητέ απορώ χωρίς να έχω καμία επαφή με deluxe εδώ και χρόνια . Από παλιά λοιπόν θυμάμαι Άννα Μαρία που ήταν στο Athens και την έστελνε το deluxe στο viber . Νομίζω ότι ήταν γνωστή πεπονοφλουδα.
Εκτός αν είναι άλλη .
Αυτη προχωραει ;zoe___ath
Επιστήμονα!!!γιατί παρόλη την διείσδυση γυναικών και γραφείων που δεν έχουν και πολύ σχέση με το μασάζ στο παρόν νήμα, το ζουμί -και η γοητεία για κάποιους- είναι ότι ερχόμενη η θεραπεύτρια μπορεί και να ''προχωρήσει'' σε περαιτέρω υπηρεσίες αλλά και να αρνηθεί επίσης,πράγμα που δεν συμβαίνει κατά κανόνα με τις εκδιδόμενες.
Ρε τυπε αυτή φαίνεται... κάπως και από την φωτογραφία, πώς την πάτησες έτσι;Νέα καταδρομική με Αννα-Μαρία απο DELUX,ξέρω ότι έχει αναφερθεί στις ΔΕΝ αλλά με καλό μασάζ τουλάχιστον και βλέπουμε...αλλά δεν βλεπότανε τελικά,μάπα 4/10,σώμα 5/10 , το χειρότερο είναι ότι νομίζει ότι ξέρει απο μασάζ,ναι μεν κάνει δυνατό αλλά χωρίς ρυθμό και όταν φεύγει είσαι πιό πολύ πιασμένος,ομιλητική μεν αλλά ''άλλα ντ άλλων '' η συζήτηση,κουβαλάει και κρεβάτι η άμοιρη!!!
Πηγαινε και ζήτα τα!Μόλις ξαναζήτησα κατάλογο, αλλά το από πάνω που αναφέρεις δε μου το έστειλαν πάντως… να πω όμως πως είμαι νέος πελάτης. Έκλεισα ραντεβού… για να δούμε…
Υπερβολές,αρρωστάκια πες καλύτερα οι του μασάζ κατ'οίκον!Επιστήμονα!!!
Ok…Πηγαινε και ζήτα τα!
Δεν τα έβγαλα απο το στομάχι μου!
Παντως εμενα μου ειπε οτι δε παει σε ξενοδοχειο στο χωρο μουΡαντεβού μόνο μέσω instagram. Πάει σε ξενοδοχεία του κέντρου και στο Madison στην Κατεχάκη. 1 ώρα 60 ευρώ, 1 ώρα και 40 λεπτά στα 70 ευρώ. Κάνει φραπέ με συν 30. Από μασάζ κάνει καλό, επαγγελματικό. Είναι πρώην του Athens.
με μπέρδεψες ρε συ!Παντως εμενα μου ειπε οτι δε παει σε ξενοδοχειο στο χωρο μου