Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Καλησπέρα όχι δεν ξεκινησα στις 7 σεπτεμβρη εχω ξεκινηση απο τον ιουνιο με τα κοριτσια και παντα περνω φουλ προγραμμα και διωρο !!
Μια χαρά και πολύ καλά κάνεις με το χρονικό όριο των συναντήσεων και το φουλ προγραμμα ! Οι δυο ώρες είναι ότι καλύτερο για να απολαύσεις τις υπηρεσίες των κοριτσιών , η μια ωρα ποτέ δεν είναι αρκετή για να γνωρίσεις και να γνωριστείς .
Όσο για το κόστος , αξίζει να επενδύσεις σε αυτό .

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.489
Πόντοι
2.306
Ραντεβού μόνο μέσω instagram. Πάει σε ξενοδοχεία του κέντρου και στο Madison στην Κατεχάκη. 1 ώρα 60 ευρώ, 1 ώρα και 40 λεπτά στα 70 ευρώ. Κάνει φραπέ με συν 30. Από μασάζ κάνει καλό, επαγγελματικό. Είναι πρώην του Athens.
Δεν μου βγάζει το προφίλ στο ινστα

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Φίλε μου, κι εγώ νέο μέλος είμαι και λέω ελεύθερα την άποψή μου, ποτέ κανείς δεν με ενόχλησε :hi:
Ομοίως…. και γενικά εκφράζω απόψεις, έχω δεχθεί κριτική αλλά σχόλια τύπου «είσαι προμότορας» δεν έχω διαβάσει..

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Εμένα απ' ότι μου είπε, πρώτη φορά έπιασε δουλειά στο Deluxe.
Άρα είναι άλλη.
Εμένα το μυαλό πήγε σε μια ξανθιά.Που κάποτε δούλευε ως Χρύσπα στην Ομήρου...
Στυλιαρι αδύνατη ξανθιά.
Μάλλον καμία σχέση με αυτή που είναι τώρα στο deluxe.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
όχι ζήτησα συγνώμη!! έγινε λάθος διόρθωση από τον ορθογράφο αλώστε είμαι παλιό μέλος εδώ και θέλω να πω την άποψη μου και μόνο τίποτα άλλο μου αρέσει να περνώ καλά όπως και σε όλοι σας για αυτό έγραψα την άποψη μου Για την Την Τεα και το Γραφείο της και θα συνεχίσω να γράφω ελεύθερα την άποψη μου γιατί είναι εντάξει σε όλα τους και χωρίς να προσβάλω κανέναν και να με προσβάλουν λοιπόν επειδή έχω καλέσει και άλλα γραφεία για μασάζ άλλη κοπέλα σου δείχνουν και άλλη έρχεται άλλη τιμή συμφωνείς και άλλη είναι και ξεκινάνε για εκείνο τόσο για το άλλο τόσο και καταλήγεις τελικά να έχεις πλήρωση και το ξενοδοχείο και επειδή είμαι κύριος πληρώνω και την υπηρεσία που δεν λαμβάνω και ξενερώνω για αυτό λοιπόν έγραψα για την Τεα και το γραφείο της αν εσύ λοιπόν η οποίος άλλο έχει κάτι καλύτερο και αληθινό γράψε!! Και κάτι ακόμα δεν μου αρέσει να με κρίνουν για αυτό και δεν κρίνω όπως εχετε δει αλώστε δεν έχω γράψει αρνητικά σχόλια για κανένα γραφείο και ας μην πέρασα καλά απλός τους αγνοώ Για κάτι όμως που είναι αληθινό και αντάξιο στις προδοσίες μου θα το πενεψω σας ευχαριστώ!!!!
Και ο ορθογράφος δεν βρήκε κάτι άλλο να διορθώσει στο συγκεκριμένο post ή στο προηγούμενο? Μόνο εκείνη την πρόταση…. Απλά ρωτάω….

• Like
Αντιδράσεις: gasper
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
λοιπόν επειδή έχω καλέσει και άλλα γραφεία για μασάζ άλλη κοπέλα σου δείχνουν και άλλη έρχεται άλλη τιμή συμφωνείς και άλλη είναι και ξεκινάνε για εκείνο τόσο για το άλλο τόσο και καταλήγεις τελικά να έχεις πλήρωση και το ξενοδοχείο και επειδή είμαι κύριος πληρώνω και την υπηρεσία που δεν λαμβάνω και ξενερώνω για αυτό λοιπόν έγραψα για την Τεα και το γραφείο της αν εσύ λοιπόν η οποίος άλλο έχει κάτι καλύτερο και αληθινό γράψε!! Και κάτι ακόμα δεν μου αρέσει να με κρίνουν για αυτό και δεν κρίνω όπως εχετε δει αλώστε δεν έχω γράψει αρνητικά σχόλια για κανένα γραφείο και ας μην πέρασα καλά απλός τους αγνοώ Για κάτι όμως που είναι αληθινό και αντάξιο στις προδοσίες μου θα το πενεψω σας ευχαριστώ!!!!
Ποια είναι αυτά τα άλλα γραφεία δηλαδή; Να ξέρουμε και εμείς να αποφεύγουμε.:sunglasses:

opeokratoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
152
Πόντοι
0
Απλό χαλαρωτικό μασάζ ελαφριάς πίεσης σταδιακά μεσαία πίεση.
Περιλαμβάνει
Μπάνιο με τον πελάτη πίπες δάχτυλα, φετίχ στο μπάνιο.
Μασάζ στο κρεβάτι.
Πίπες δάχτυλα 69 πιασίματα toys όσα τελειώματα γουστάρει κ αντέχει.
Τιμές χαλαρωτικού
Ανάλογα την διάρκεια συνεδρίας.
60'/60€
90'/80€
120'/100€
Το έξτρα είναι μάξιμουμ έως 30€

Body to body massage and shower with the client and barefoot ashiatsu massage therapy.
Περιλαμβάνει
Μπάνιο με τον πελάτη.
Τζακούζι μασάζ.
Μασάζ με όλο το σώμα γυμνό.
Barefoot ashiatsu massage
Foot ? job.
Γλυφωκολι.
Πίπες.
Φετίχ κ toys play.
Ξύλο , μπινελίκι, ελεύθερα πιασίματα.
Sguirting.
Roll play.
Δεσίματα.
Κεριά.
Deep throat
Όσες εκτόνωσης θέλεις.
Κόστος συνεδρίας ανά διάρκεια.
60'/80€
90'/100€
120'/120€
Το έξτρα έως 30€

αχ βρε κούρασες!
Αν έστελνες να σε ενημερώσει θα σου έστελνε αυτο το κατεβατό!
Δεν το κάνεις και το θες έτοιμο!
Πάρτο!
Αδερφέ Alpula μήπως αυτός ο κατάλογος είναι για μυημένους παλιούς πελάτες; Πριν κάποιο καιρό που ενδιαφέρθηκα δεν έλαβα κάτι αντίστοιχο. Παίζουν τέτοια πράγματα με το καλημέρα; Αν ναι, να αναθεωρήσω χαχα

chrikri

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2018
Like
65
Πόντοι
0
αλλο σαινι και αλλο σαιτα ????
Ποια είναι αυτά τα άλλα γραφεία δηλαδή; Να ξέρουμε και εμείς να αποφεύγουμε.:sunglasses:
όπως είπα δεν κάνω αρνητικά σχόλια για κανέναν σε εμένα δεν άρεσαν δε άλλους μπορεί να αρέσουν αυτά είναι γούστα ας το βρει ο κάθε ένας μόνος του αν πετύχω άλλο εγγυημένο Γραφειο θα γράψω εδώ !!

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Συγνώμη διόρθωση
Με αυτό τον τρόπο εκπαιδεύονταιι οι κοπέλες και προτεραιότητα πάντα είναι το μασάζ.
Πιθανόν να είναι και οι μόνες που ξέρουν μασάζ τελικά στην αγορά.
αχ βρε..Τεα...
σ ευχαριστουμε για το...δελτιο τυπου

chrikri

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2018
Like
65
Πόντοι
0
Και ο ορθογράφος δεν βρήκε κάτι άλλο να διορθώσει στο συγκεκριμένο post ή στο προηγούμενο? Μόνο εκείνη την πρόταση…. Απλά ρωτάω….
Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση κγράφω μόνο εγώ θετικά σχολεία για το Γραφειο δεν έχεις παρά να καλέσεις στο Γραφειο της και να ελέγξεις εγώ ήθελα και έκανα μια προβολή για το εξαιρετικό Γραφειο και συνεδρίες του μάλιστα σήμερα έκανα τρίωρη συνέδρια και ήταν σούπερ τώρα κανονίζω να κάνω για δυο συνεδρίες δίωρες μια πίσω από την άλλη ( σύνολο τετράωρο) κόστος κάνα 300 με ξενοδοχείο σουίτα έτσι μου αρεσει είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τις κοπέλες του γραφείου αυτό το τρίμηνο αργότερα δεν ξέρω μπορεί να θελήσω κάτι άλλο απλός γράφω την προσωπική μου εμπειρία και γούστο ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε !!!
αχ βρε..Τεα...
σ ευχαριστουμε για το...δελτιο τυπου
Δεν είμαι Η Τεα είμαι ένας πολύ καλός πελάτης της Τεας και στηριζω της υπηρεσίες της ευχαριστώ !!

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση κγράφω μόνο εγώ θετικά σχολεία για το Γραφειο δεν έχεις παρά να καλέσεις στο Γραφειο της και να ελέγξεις εγώ ήθελα και έκανα μια προβολή για το εξαιρετικό Γραφειο και συνεδρίες του μάλιστα σήμερα έκανα τρίωρη συνέδρια και ήταν σούπερ τώρα κανονίζω να κάνω για δυο συνεδρίες δίωρες μια πίσω από την άλλη ( σύνολο τετράωρο) κόστος κάνα 300 με ξενοδοχείο σουίτα έτσι μου αρεσει είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τις κοπέλες του γραφείου αυτό το τρίμηνο αργότερα δεν ξέρω μπορεί να θελήσω κάτι άλλο απλός γράφω την προσωπική μου εμπειρία και γούστο ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε !!!

Δεν είμαι Η Τεα είμαι ένας πολύ καλός πελάτης της Τεας και στηριζω της υπηρεσίες της ευχαριστώ !!
σ ευχαριστουμε...diamonds massage

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
και 2 φορές "Η Τέα και το γραφείο της" μέσα στο κείμενο :cheesy::cheesy:

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Ξεκόλα με το "γραφείο της" βαρέθηκα να το διαβάζω

nilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2021
Like
19
Πόντοι
0
α γεια σου κοίτα τον εαυτό σου και μετα το netflix φτιάξε κανα 2 ακομα λογαριαμους να εχεις να εκφράζεις την φιλοσοφία σου ,τους κωδικους μην μπερδεύεις εναν για ολους ????

Ξεκόλα με το "γραφείο της" βαρέθηκα να το διαβάζω
μπράβο ρε μεγαλε που δίνης τα 300 εγώ με 40 εβρο με αυτές της αδέσποτες έρχονται σπιτι κάθονται να πιούμε κανε ουζάκι και την περναω μια χαρα δεν σε καταλαβαίνω

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Για μασάζ σεξ αυτή είναι δύναμη, έχει κάποιες παραξενιές αλλά έρχεται σχετικά γρήγορα και εκτελεί πρόγραμμα κατ οίκον.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
50 ευρώ μισή ώρα και 80 ολόκληρη, όπως Αμερική!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αυτη και στον κατάλογο να βάλουμε αν γίνεται, οι φώτο απέχουν αλλά οκ...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μαρία ξέρω ότι θες να διαβάσεις τις περιπέτειες μου, αλλά βαριέμαι ακόμα να γράψω εγκύκλιο δλδ εγκυκλοπαιδια, ίσως αργότερα που θα αράξουμε στο κότερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom