Δεν μου βγάζει το προφίλ στο ινσταΡαντεβού μόνο μέσω instagram. Πάει σε ξενοδοχεία του κέντρου και στο Madison στην Κατεχάκη. 1 ώρα 60 ευρώ, 1 ώρα και 40 λεπτά στα 70 ευρώ. Κάνει φραπέ με συν 30. Από μασάζ κάνει καλό, επαγγελματικό. Είναι πρώην του Athens.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Ομοίως…. και γενικά εκφράζω απόψεις, έχω δεχθεί κριτική αλλά σχόλια τύπου «είσαι προμότορας» δεν έχω διαβάσει..Φίλε μου, κι εγώ νέο μέλος είμαι και λέω ελεύθερα την άποψή μου, ποτέ κανείς δεν με ενόχλησε
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.377
- Πόντοι
- 5.646
Άρα είναι άλλη.Εμένα απ' ότι μου είπε, πρώτη φορά έπιασε δουλειά στο Deluxe.
Εμένα το μυαλό πήγε σε μια ξανθιά.Που κάποτε δούλευε ως Χρύσπα στην Ομήρου...
Στυλιαρι αδύνατη ξανθιά.
Μάλλον καμία σχέση με αυτή που είναι τώρα στο deluxe.
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Και ο ορθογράφος δεν βρήκε κάτι άλλο να διορθώσει στο συγκεκριμένο post ή στο προηγούμενο? Μόνο εκείνη την πρόταση…. Απλά ρωτάω….όχι ζήτησα συγνώμη!! έγινε λάθος διόρθωση από τον ορθογράφο αλώστε είμαι παλιό μέλος εδώ και θέλω να πω την άποψη μου και μόνο τίποτα άλλο μου αρέσει να περνώ καλά όπως και σε όλοι σας για αυτό έγραψα την άποψη μου Για την Την Τεα και το Γραφείο της και θα συνεχίσω να γράφω ελεύθερα την άποψη μου γιατί είναι εντάξει σε όλα τους και χωρίς να προσβάλω κανέναν και να με προσβάλουν λοιπόν επειδή έχω καλέσει και άλλα γραφεία για μασάζ άλλη κοπέλα σου δείχνουν και άλλη έρχεται άλλη τιμή συμφωνείς και άλλη είναι και ξεκινάνε για εκείνο τόσο για το άλλο τόσο και καταλήγεις τελικά να έχεις πλήρωση και το ξενοδοχείο και επειδή είμαι κύριος πληρώνω και την υπηρεσία που δεν λαμβάνω και ξενερώνω για αυτό λοιπόν έγραψα για την Τεα και το γραφείο της αν εσύ λοιπόν η οποίος άλλο έχει κάτι καλύτερο και αληθινό γράψε!! Και κάτι ακόμα δεν μου αρέσει να με κρίνουν για αυτό και δεν κρίνω όπως εχετε δει αλώστε δεν έχω γράψει αρνητικά σχόλια για κανένα γραφείο και ας μην πέρασα καλά απλός τους αγνοώ Για κάτι όμως που είναι αληθινό και αντάξιο στις προδοσίες μου θα το πενεψω σας ευχαριστώ!!!!
zoe___athΔεν μου βγάζει το προφίλ στο ινστα
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Ποια είναι αυτά τα άλλα γραφεία δηλαδή; Να ξέρουμε και εμείς να αποφεύγουμε.λοιπόν επειδή έχω καλέσει και άλλα γραφεία για μασάζ άλλη κοπέλα σου δείχνουν και άλλη έρχεται άλλη τιμή συμφωνείς και άλλη είναι και ξεκινάνε για εκείνο τόσο για το άλλο τόσο και καταλήγεις τελικά να έχεις πλήρωση και το ξενοδοχείο και επειδή είμαι κύριος πληρώνω και την υπηρεσία που δεν λαμβάνω και ξενερώνω για αυτό λοιπόν έγραψα για την Τεα και το γραφείο της αν εσύ λοιπόν η οποίος άλλο έχει κάτι καλύτερο και αληθινό γράψε!! Και κάτι ακόμα δεν μου αρέσει να με κρίνουν για αυτό και δεν κρίνω όπως εχετε δει αλώστε δεν έχω γράψει αρνητικά σχόλια για κανένα γραφείο και ας μην πέρασα καλά απλός τους αγνοώ Για κάτι όμως που είναι αληθινό και αντάξιο στις προδοσίες μου θα το πενεψω σας ευχαριστώ!!!!
opeokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ Alpula μήπως αυτός ο κατάλογος είναι για μυημένους παλιούς πελάτες; Πριν κάποιο καιρό που ενδιαφέρθηκα δεν έλαβα κάτι αντίστοιχο. Παίζουν τέτοια πράγματα με το καλημέρα; Αν ναι, να αναθεωρήσω χαχαΑπλό χαλαρωτικό μασάζ ελαφριάς πίεσης σταδιακά μεσαία πίεση.
Περιλαμβάνει
Μπάνιο με τον πελάτη πίπες δάχτυλα, φετίχ στο μπάνιο.
Μασάζ στο κρεβάτι.
Πίπες δάχτυλα 69 πιασίματα toys όσα τελειώματα γουστάρει κ αντέχει.
Τιμές χαλαρωτικού
Ανάλογα την διάρκεια συνεδρίας.
60'/60€
90'/80€
120'/100€
Το έξτρα είναι μάξιμουμ έως 30€
Μπάνιο με τον πελάτη.
Τζακούζι μασάζ.
Μασάζ με όλο το σώμα γυμνό.
Barefoot ashiatsu massage
Foot ? job.
Γλυφωκολι.
Πίπες.
Φετίχ κ toys play.
Ξύλο , μπινελίκι, ελεύθερα πιασίματα.
Sguirting.
Roll play.
Δεσίματα.
Κεριά.
Deep throat
Όσες εκτόνωσης θέλεις.
Κόστος συνεδρίας ανά διάρκεια.
60'/80€
90'/100€
120'/120€
Το έξτρα έως 30€
αχ βρε κούρασες!
Αν έστελνες να σε ενημερώσει θα σου έστελνε αυτο το κατεβατό!
Δεν το κάνεις και το θες έτοιμο!
Πάρτο!
αλλο σαινι και αλλο σαιτα ????
Ποια είναι αυτά τα άλλα γραφεία δηλαδή; Να ξέρουμε και εμείς να αποφεύγουμε.
όπως είπα δεν κάνω αρνητικά σχόλια για κανέναν σε εμένα δεν άρεσαν δε άλλους μπορεί να αρέσουν αυτά είναι γούστα ας το βρει ο κάθε ένας μόνος του αν πετύχω άλλο εγγυημένο Γραφειο θα γράψω εδώ !!Ποια είναι αυτά τα άλλα γραφεία δηλαδή; Να ξέρουμε και εμείς να αποφεύγουμε.
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
αχ βρε..Τεα...Συγνώμη διόρθωση
Με αυτό τον τρόπο εκπαιδεύονταιι οι κοπέλες και προτεραιότητα πάντα είναι το μασάζ.
Πιθανόν να είναι και οι μόνες που ξέρουν μασάζ τελικά στην αγορά.
σ ευχαριστουμε για το...δελτιο τυπου
Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση κγράφω μόνο εγώ θετικά σχολεία για το Γραφειο δεν έχεις παρά να καλέσεις στο Γραφειο της και να ελέγξεις εγώ ήθελα και έκανα μια προβολή για το εξαιρετικό Γραφειο και συνεδρίες του μάλιστα σήμερα έκανα τρίωρη συνέδρια και ήταν σούπερ τώρα κανονίζω να κάνω για δυο συνεδρίες δίωρες μια πίσω από την άλλη ( σύνολο τετράωρο) κόστος κάνα 300 με ξενοδοχείο σουίτα έτσι μου αρεσει είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τις κοπέλες του γραφείου αυτό το τρίμηνο αργότερα δεν ξέρω μπορεί να θελήσω κάτι άλλο απλός γράφω την προσωπική μου εμπειρία και γούστο ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε !!!Και ο ορθογράφος δεν βρήκε κάτι άλλο να διορθώσει στο συγκεκριμένο post ή στο προηγούμενο? Μόνο εκείνη την πρόταση…. Απλά ρωτάω….
Δεν είμαι Η Τεα είμαι ένας πολύ καλός πελάτης της Τεας και στηριζω της υπηρεσίες της ευχαριστώ !!αχ βρε..Τεα...
σ ευχαριστουμε για το...δελτιο τυπου
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
σ ευχαριστουμε...diamonds massageΣε ευχαριστώ για την παρατήρηση κγράφω μόνο εγώ θετικά σχολεία για το Γραφειο δεν έχεις παρά να καλέσεις στο Γραφειο της και να ελέγξεις εγώ ήθελα και έκανα μια προβολή για το εξαιρετικό Γραφειο και συνεδρίες του μάλιστα σήμερα έκανα τρίωρη συνέδρια και ήταν σούπερ τώρα κανονίζω να κάνω για δυο συνεδρίες δίωρες μια πίσω από την άλλη ( σύνολο τετράωρο) κόστος κάνα 300 με ξενοδοχείο σουίτα έτσι μου αρεσει είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τις κοπέλες του γραφείου αυτό το τρίμηνο αργότερα δεν ξέρω μπορεί να θελήσω κάτι άλλο απλός γράφω την προσωπική μου εμπειρία και γούστο ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε !!!
Δεν είμαι Η Τεα είμαι ένας πολύ καλός πελάτης της Τεας και στηριζω της υπηρεσίες της ευχαριστώ !!
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
και 2 φορές "Η Τέα και το γραφείο της" μέσα στο κείμενοΚαι ο ορθογράφος δεν βρήκε κάτι άλλο να διορθώσει στο συγκεκριμένο post ή στο προηγούμενο? Μόνο εκείνη την πρόταση…. Απλά ρωτάω….
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Ξεκόλα με το "γραφείο της" βαρέθηκα να το διαβάζωΣε ευχαριστώ για την παρατήρηση κγράφω μόνο εγώ θετικά σχολεία για το Γραφειο δεν έχεις παρά να καλέσεις στο Γραφειο της και να ελέγξεις εγώ ήθελα και έκανα μια προβολή για το εξαιρετικό Γραφειο και συνεδρίες του μάλιστα σήμερα έκανα τρίωρη συνέδρια και ήταν σούπερ τώρα κανονίζω να κάνω για δυο συνεδρίες δίωρες μια πίσω από την άλλη ( σύνολο τετράωρο) κόστος κάνα 300 με ξενοδοχείο σουίτα έτσι μου αρεσει είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τις κοπέλες του γραφείου αυτό το τρίμηνο αργότερα δεν ξέρω μπορεί να θελήσω κάτι άλλο απλός γράφω την προσωπική μου εμπειρία και γούστο ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε !!!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Ξυδάκι !Ξεκόλα με το "γραφείο της" βαρέθηκα να το διαβάζω
α γεια σου κοίτα τον εαυτό σου και μετα το netflix φτιάξε κανα 2 ακομα λογαριαμους να εχεις να εκφράζεις την φιλοσοφία σου ,τους κωδικους μην μπερδεύεις εναν για ολους ????
μπράβο ρε μεγαλε που δίνης τα 300 εγώ με 40 εβρο με αυτές της αδέσποτες έρχονται σπιτι κάθονται να πιούμε κανε ουζάκι και την περναω μια χαρα δεν σε καταλαβαίνωΞεκόλα με το "γραφείο της" βαρέθηκα να το διαβάζω
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Για μασάζ σεξ αυτή είναι δύναμη, έχει κάποιες παραξενιές αλλά έρχεται σχετικά γρήγορα και εκτελεί πρόγραμμα κατ οίκον.
6906145840 ΡΩΣΊΔΑ μασάζ χαλαρωτικό, .Sex. .
6906145840 σας κάνω ειδική άσκηση με μασάζ Προσέχω πιλάτες μου και καθαριότητα. Με λένε Ιννα είμαι Ρωσίδα με ύψος 170 στήθος 4 Πάρε με τηλ. Από 10 μέχρι 22 δεν έχω δικό μου χώρο.
kanesex.com
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Η κοπέλα λέγεται ιννα είναι Ρωσίδα στιλ τσιμπουκι κανόνι, δεν είναι και πολύ του λαδιού αλλά είμαι σίγουρος ότι άμα θέλετε μασάζ θα σας κάνει, εγώ απλά την πηδηξα δύο μισαωρα... Κριτική μόλις μας ζητήσει η Μαρία, δλδ ο αντμιν εδώ, οκ πλάκα κάνω....!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις