kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.836
- Πόντοι
- 456
με ενδιαφερει κι εμενα αυτη η πληροφοριαΗ Αντζελίνα δεν ειναι πια στο Osmose ...
Την έχει εντοπίσει κανένας συναγωνιστής σε κανένα ευαγές ίδρυμα ...;
με ενδιαφερει κι εμενα αυτη η πληροφοριαΗ Αντζελίνα δεν ειναι πια στο Osmose ...
Την έχει εντοπίσει κανένας συναγωνιστής σε κανένα ευαγές ίδρυμα ...;
Και εγώ όταν πίνω το βράδυ και γίνομαι φέσι την άλλη μέρα είμαι καλά… αυτή όμως παραμένει η ίδια… γκέγκε;;;Συμφωνώ , αλλά να δεχτούμε ότι αρκετές αλλάζουν από καιρό σε καιρό !
Και στην Λαγουμιτζή έγραψαν ότι ένα κορίτσι έκανε και πρωκτικό και ξαφνικά το έβγαλε από το προγραμμα της
Οφείλω να ζητήσω μια συγγνώμη απο τον τύπο!ραντεβου μεσα στην βδομαδα για μασαζ επιλογη diamonds massage πολυ καλη επικοινωνια μεσω viper ..η κοπελα που επελεξα ηταν η Ιριδα μελαχρινη υψος 160 κορμι πολυ petite ..συναντηση σε γνωστο ξενοδοχειο 1-30 ωρα συναντηση 100ευρο κοστος ...γνωριμια με την μικρη σε ηλικια κοπελα και γδυσιμο και οι δυο ,ξεκιναμε με γκεισα εμπειρια που ειναι μπανιο με την κοπελα σε πλενει παντου σε σκουπιζει μετα ξαπλωμα φοραει στρινγκ και αρχιζει το body to body .. πολυ καλο μασαζ σε ολο το σωμα με το κορμι της κοπελας αισθησιακο και δυνατο ..περασε πολυ ευχαριστα η ωρα ....η κοπελα προσφερει φραπε με καλαμακι με εξτρα χρεωση...
και εγώ που νόμιζα ότι ήξερες....Η Ξένια είναι η στεγνή, άκολη, άβυζη πρώην Μαρία του πριβέ;
Ήρεμα ρωτάω
ποιος γίνεται γραφικός!Έμαθα ότι δίνει τις τρύπες τις για ενα κατοστάρικο.
και γω το άκουσα μόλις στο περίπτερο της γειτονιάς,είχα πάει για
Εσύ, απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.
Το ότι εξακολουθεί να είναι ξυνή ισχύει ακόμα.
Για το κατοστάρικο την πήρε έμπιστος φίλος που του αρέσουν οι στεγνές.
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.
Τώρα τι άλλο δεν καταλαβαίνεις δεν ξέρω.
Δεν σε καταλαβαίνω και δεν θέλω να ασχοληθώ με τα ψυχολογικά σου.σου απάντησε κατάλληλα ο @aggel2004
Μου το είπε φίλος, που την πήρε ο ξάδελφος και πάει λέγοντας!
Αερολογίες του κώλου.!
Επίσης προσπάθησα να βρω κάπου μια κριτική σου για την συγκεκριμένη αλλά δεν βρήκα πουθενα,αλλά ως δια μαγείας εσύ και μερικοί λες σας χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα με την συγκεκριμένη!
Τώρα μας γράφεις ότι είναι ξινή αλλά δεν υπάρχει πουθενά κριτική σου ρε τύπε!
Τώρα έτρεξες να μας ενημερώσεις!
Σαν γκόμενα κάνεις ρε πάιδι μου.....
μπλα μπλα μπλα!Δεν σε καταλαβαίνω και δεν θέλω να ασχοληθώ με τα ψυχολογικά σου.
Αν δεν σου αρέσει η πληροφορία που έγραψα, πέτα την στα σκουπίδια.
Αν πάλι θεωρείς ότι κάνω προμο, απλά στα παπάρια μου.
Αν θεωρείς ότι κάνω σαν γκόμενα, δες πως κάνεις εσύ.
Γενικά, και ευγενικά, δεν σε έχω βάλει στρατηγό στα ..... ξέρεις που.
Φίλε η δικιά μου εμπειρία είναι εντελώς αντίθετη ,πολύ προσγειωμένη κοπέλα , λιγομίλητη και κάνει μια χαρά πρόγραμμα.Αυτη η Μαρία του prive είναι μια που την έχει δει θεό γκομενα , μιλαει κ ζαλίζει αρχιδια για το πόσοι της τη πέφτουνε και δίνει πληροφορίες για το το της ζητάνε οι πελατες . Και δε κανει κ τίποτα παραπάνω . Σαχλοκουδουνο κ γυρολόγος πρακτορείων .
Ποιά είναι η κυρία?
Ωπ ...! Τι έχουμε εδω;;
μάλιστα!.Αυτη ειναι τωρα στό diamond?
Γνωστή φάτσα
Για στεγνή αναφέρθηκε αλλα ο πατος, πάτος... Επίσης ωραια και περιποιημένα άκρα... Ότι πρέπει για edging handjob (για τους λατρεις)...
στο prive ήταν πιο στεγνή!Για στεγνή αναφέρθηκε αλλα ο πατος, πάτος... Επίσης ωραια και περιποιημένα άκρα... Ότι πρέπει για edging handjob (για τους λατρεις)...
Ισως δοκιμαστει όταν επιστρέψω Ελλαδα!