alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
δεν έχεις εμπεριία δηλαδή εσύ?Έμαθα ότι δίνει τις τρύπες τις για ενα κατοστάρικο.
δεν έχεις εμπεριία δηλαδή εσύ?Έμαθα ότι δίνει τις τρύπες τις για ενα κατοστάρικο.
και γω το άκουσα μόλις στο περίπτερο της γειτονιάς,είχα πάει για τσιγάρα.Έμαθα ότι δίνει τις τρύπες τις για ενα κατοστάρικο.
αφού την ξέρει μωρέ!και γω το άκουσα μόλις στο περίπτερο της γειτονιάς,είχα πάει για τσιγάρα.
Ούτε με δυο κιλά κρεμμύδια δεν έμπαινα στις τρύπες τιςΈμαθα ότι δίνει τις τρύπες τις για ενα κατοστάρικο.
Από τις τρύπες της όχιδεν έχεις εμπεριία δηλαδή εσύ?
Μπορεί να κάνεις καλή δουλειά στο ξεσκαρτάρισμα, αλλά ώρες ώρες γίνεσαι γραφικός.αφού την ξέρει μωρέ!
Απορώ τι ρωτάει
Μπράβο σου.και γω το άκουσα μόλις στο περίπτερο της γειτονιάς,είχα πάει για τσιγάρα.
Δεν είναι η ίδια τελικά. Είδα φωτό από deluxe. Είμαι σίγουρος .τελευταίες μέρες στέλνει στο Viber το delux μιά ωραία παρουσία με το όνομα Λόλα ,θυμάμαι κάποια με τέτοιο όνομα στο osmose και το σκέφτομαι αν θα δοκιμάσω ,ξέρουμε κάτι παραπάνω ;
Μέχρι να βαρεθείς στις υποσχέσεις για επόμενη φορά κ να μη τη ξαναπαρεις . Πουθενά Δηκαδη .Φίλε μεχρι που φτανει η Hermès Χριστίνα ;
Έχουν αναφερθεί μερικές πληροφορίες SSGT !Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πληροφορίες για το γραφείο Hermes massage φαίνονται αξιόλογα τεμαχια
Μήπως οι υπηρεσίες και συμπεριφορες αλλάζουν όταν οι θεραπευτριες αλλάζουν γραφεία και προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα ?ναι αυτή ήταν και έχω την ίδια άποψη με εσένα!
Η κριτική του τύπου πιο πάνω συνεχίζει και βρωμάει ακόμα πιο πολύ
Επιβεβαιώνεται ότι όλες οι κοπέλες δεν γίνεται να αρέσουν και να φτιάχνουν όλους το ίδιο !Δεν ξέρω.. όντως;; Πάντως εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η συγκεκριμένη . Ξένια ή Ίριδα ή Μαρία ή εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες…
Ναι ρε φίλε αλλά κάποια γούστα πρέπει να αναφέρονται γιατί καίγεται κόσμος και χαλάει άσκοπα χρήματα..Επιβεβαιώνεται ότι όλες οι κοπέλες δεν γίνεται να αρέσουν και να φτιάχνουν όλους το ίδιο !
Τότε θα ζούσαμε σε ιδανικό χώρο και χώρα
Συμφωνώ , αλλά να δεχτούμε ότι αρκετές αλλάζουν από καιρό σε καιρό !Ναι ρε φίλε αλλά κάποια γούστα πρέπει να αναφέρονται γιατί καίγεται κόσμος και χαλάει άσκοπα χρήματα..
Μήνυμα νωρίς το μεσημέρι στο deluxe (Viber)
Μου έστειλαν τις:
Χρύσαννα,η γνωστή σταθερή...
Αλίκη η μιλφ ξανθιά.
Ρουλα,η μελαχρινή
Μιλανα με αρκετές περιγραφές εδώ...
Άννα Μαρία μιλφ.
Χριστιάνα ξανθιά με κοντό μαλλί...
Και άλλες δύο τρεις παρουσίες που δεν είχαν όνομα και δεν ρώτησα...
Θα στείλω εκ νέου μήνυμα..
Α ρε γίγαντα !!!Μήνυμα νωρίς το μεσημέρι στο deluxe (Viber)
Μου έστειλαν τις:
Χρύσαννα,η γνωστή σταθερή...
Αλίκη η μιλφ ξανθιά.
Ρουλα,η μελαχρινή
Μιλανα με αρκετές περιγραφές εδώ...
Άννα Μαρία μιλφ.
Χριστιάνα ξανθιά με κοντό μαλλί...
Και άλλες δύο τρεις παρουσίες που δεν είχαν όνομα και δεν ρώτησα...
Θα στείλω εκ νέου μήνυμα...