koutsoubilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γνώμη για κατερινα από velvet?
το έγραψα πιο πάνω, εχω βάλει και φωτο και σε λίγο και κριτική!Μόλις μου έστειλε φώτο και υπάρχει η ίριδα στο μενου
ο gravity αυτοεξορίστηκε!δεν θυμαμαι το νικ του αλλα σχετικα νεο μελος εκανε συχνα ενημερωση,δεν ειχε δειξει προτιμηση σε συγκεκριμενο γραφειο....τι εγινε τον μπαναρατε?
Αργυρω 2 φορες προσπαθησα... δεν καταφερα κατι. Ωραίο τυπακι αν και για δεν μου φαινεται.Ρε παιδες να ρωτησω κατι ηρεμα… εχω αφησει προ κοβιντ κριτικες δημοσια για πανω απο 20 κορασιδες απο ολα τα γραφεια. Εχω ρωτησει προσφατως αν υπαρχουν πληροφοριες για Αργυρω απο τζοι και Ζωη απο senses. Σιγη ιχθυος… παρολα αυτα καθε φορα που απευθυνομαι στα γραφεια για να τις δοκιμασω ειναι κλεισμενες απο την προηγουμενη μερα!! Δεν μπορει να μην ξερει κανεις τι παιζει με δαυτες… μην τις κρατατε για την παρτη σας τις πληροφοριες μωρε… περιμενω εκ νεου ενημερωση! Ευχαριστω!
Ομορφη πετιτ κοπέλιτσα με εντυπωσιακό μάτι στα συν ,λίγο μετρια ελληνικά μπουζουκι συνεννοηση, αδιαφορο μασαζ φραπε καλό.Αν βελτιωσει επικοινωνία δεν κακό.Γνώμη για κατερινα από velvet?
Ναι δουλεύει ,πάντα μου την στέλνει και πρόσφατα μάλιστα,αυτή που αγνοείται είναι η φίλη της η Βαλέρια.Καλησπέρα. Η ινεσα δουλεύει ακόμα? Όσες φορές ρώτησα ποιες διάθεσημες δεν ήταν μέσα. Ευχαριστω
Μήπως για τα δυο κορίτσια που περιμένεις κάποια απάντηση από μέλη παρά το γεγονός ότι είναι συνεχώς κλεισμένες να κάνουν παιχνίδι με άτομα εκτός bourdela ?Ρε παιδες να ρωτησω κατι ηρεμα… εχω αφησει προ κοβιντ κριτικες δημοσια για πανω απο 20 κορασιδες απο ολα τα γραφεια. Εχω ρωτησει προσφατως αν υπαρχουν πληροφοριες για Αργυρω απο τζοι και Ζωη απο senses. Σιγη ιχθυος… παρολα αυτα καθε φορα που απευθυνομαι στα γραφεια για να τις δοκιμασω ειναι κλεισμενες απο την προηγουμενη μερα!! Δεν μπορει να μην ξερει κανεις τι παιζει με δαυτες… μην τις κρατατε για την παρτη σας τις πληροφοριες μωρε… περιμενω εκ νεου ενημερωση! Ευχαριστω!
Συναγωνιστή μακριά από Ζωή, μασάζ ανύπαρκτο , extra μηδέν... Μόνο γλυκό προσωπάκιΡε παιδες να ρωτησω κατι ηρεμα… εχω αφησει προ κοβιντ κριτικες δημοσια για πανω απο 20 κορασιδες απο ολα τα γραφεια. Εχω ρωτησει προσφατως αν υπαρχουν πληροφοριες για Αργυρω απο τζοι και Ζωη απο senses. Σιγη ιχθυος… παρολα αυτα καθε φορα που απευθυνομαι στα γραφεια για να τις δοκιμασω ειναι κλεισμενες απο την προηγουμενη μερα!! Δεν μπορει να μην ξερει κανεις τι παιζει με δαυτες… μην τις κρατατε για την παρτη σας τις πληροφοριες μωρε… περιμενω εκ νεου ενημερωση! Ευχαριστω!
Ευχαριστω πολυ!Συναγωνιστή μακριά από Ζωή, μασάζ ανύπαρκτο , extra μηδέν... Μόνο γλυκό προσωπάκι
Ινεσα από lux σωστά; Όπως και η Βαλέρια που ήταν εκεί το περασμένο χειμώνα είχα κάνει δύο φορές...Ναι δουλεύει ,πάντα μου την στέλνει και πρόσφατα μάλιστα,αυτή που αγνοείται είναι η φίλη της η Βαλέρια.
Καλα ξηγηθηκες εκου εκει +50 για χερι ουστδοκιμαστηκε με επιτυχια και η μπελα απο youneedme. Κανει αποκλειστικα b2b, το οποιο κατεχει πολυ περισσοτερο απο οτι αλλες που το πουλαν σαν «γεφυρα» για να τσιμπησουν κανα εξτρα.
Στα συν: η εμφανιση της. Πιπινι γαλακτος με μικρο στηθος αλλα υπεροχο κωλο τον οποιο τριβει επανω σου και τον μοστραρει επιδεικτικα. Η συναντηση γινεται με μαγιο.
Στα μειον: το κοστος ειμαι ηδη τσιμπημενο στα 90 η ωρα και αφου σε εχει κανει πυρκαυλο ζηταει εξτρα 50 να σε τελειωσει με χερι αποκλειστικα. Δεν συζηταει στομα δυστυχως οποτε απεφυγα το τζαμπα 50 ευρω.
ωραια εμπειρια για μια φορα. Καλη συνεχεια
Τυπε τα εξτρα κλασικά 15 χέρι, 30 στόμα; (τόσο δηλαδή που θα έπρεπε να είναι τα εξτρα παντού, το πολύ!)ναι, κάνει πίπα,body to body,αφήνει δάχτυλα,όλα εκτός sex
πολύ καλύτερη απο την παλια "ίριδα"