sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Σπάνια έχω δει να γράφονται τα "τρελό μωρό", "θέα", "μουναρα" κλπ., ίσως κι επειδή δεν υπάρχουν, κι αν υπάρχουν οι πιθανότητες να κάνουν εξτρά είναι λίγες.
Για μένα παντως δεν είναι αυτό το νόημα στα μασάζ. Αρκεί ένα αποδεκτό από άποψη εμφάνισης κορίτσι και είμαι κομπλέ. Αν ήθελα μουναρα, θα έκλεινα κορίτσι από το glamour.
Ντάξει δεν λέμε για μουνάρα. Αποδεκτο ή φυσιολογικό. Μου έχουν έρθει κορίτσια για τα οποία άκουσα κάλεσε κριτικές και λέω δεν ειναι δυνατόν, δλδ.... τουλάχιστον να σου κάνει ένα κλικ.. από υπηρεσίες , φραπέ ή καλαμάκι και είμαι κομπλέ.... Αλλα το πάθημα, μάθημα. Οταν βλέπω κριτικές για το πόσο γαμάτος είναι ο τύπος και πόσο τρελά γούσταρε η γκόμενα.... χωρίς σοβαρή αναφορά στην εμφανιση.. άκυρο?. Δλδ οταν διαβάζω «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έχει μεγάλο έυρος η πρόταση.. ?Σπάνια έχω δει να γράφονται τα "τρελό μωρό", "θέα", "μουναρα" κλπ., ίσως κι επειδή δεν υπάρχουν, κι αν υπάρχουν οι πιθανότητες να κάνουν εξτρά είναι λίγες.
Για μένα παντως δεν είναι αυτό το νόημα στα μασάζ. Αρκεί ένα αποδεκτό από άποψη εμφάνισης κορίτσι και είμαι κομπλέ. Αν ήθελα μουναρα, θα έκλεινα κορίτσι από το glamour.