Καλημέρα συναγωνιστές! Ήταν παλιά στο massage sto spiti , και την είχα καλέσει 3 φορές, καλό μασάζ αλλά παρθεναγωγείο...Πολύ καλή εμφάνιση αλλά έρχεται με κρεβάτι μασάζ, κάνει χωρίς πετσέτα αλλά είναι ανένδοτη στο να προχωρήσει. Ούτε καν πλησιάζει στην περιοχή . Έχω κάνει μαζί της πέντε φορές.. και τπτ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (8 μέλη και 42 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Έχει κάποιος άποψη ή κάποια πληροφορία για Queen Massage που έχει μια σελίδα στο ΦΒ (https://www.facebook.com/Queen-Massage-114339007570248/)????
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Ζωη εχω σταμπαρει και εγω ,φαινεται ωραιο κοριτσιΚαλησπέρα συναγωνιστές, οποιος ξερει για την Λινα από massage your senses η οποία φαίνεται πολύ έκφυλη ή οποίος είναι ενημερωμένος ,γρηγορο πιστολι εχει δοκιμασει και ξέρει για την νεα του massage your senses την ζωη ας μου στειλει pm. Οτι χρειαζεται με ρωτάτε ξερω και εγώ για αρκετές
Η Ζωη από όσο ρώτησα, δεν κάνει τίποτα παραπάνω.Ζωη εχω σταμπαρει και εγω ,φαινεται ωραιο κοριτσι
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Ok κατανοητό, απλά προσπαθώ να δικαιολογήσω κριτικές του τύπου «θέα» «τρελό μωρό» κτλ κτλ. Έχω φάει τον «παπά» που λένε και απορώ και αυτό που έρχεται απέχει έτος φωτός σε σημείο που απορώ αν έχουν καλή όραση όσοι κάνουν Τις κριτικές... ?Κατά τη διάρκεια της καραντίνας υπήρχαν κάποια κομμάτια που μπορούσες να πεις ότι είναι αντικειμενικά όμορφες (αν και διαφωνώ με αυτόν τον όρο).
Από εκεί και ύστερα, και όσο πλησίαζε το καλοκαίρι, τα πράματα χειροτέρευαν!
Κι αν θες να έχουν όλο το πακέτο, δλδ ομορφιά, καλό μασάζ και εξτρά, ψάχνεις με κυάλια.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.791
- Πόντοι
- 41.813
ωχ ωχ ωχ αντε να δουμε τι θα δουμεΈρχεται και η ώρα για ξεσκαρτάρισμα!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σπάνια έχω δει να γράφονται τα "τρελό μωρό", "θέα", "μουναρα" κλπ., ίσως κι επειδή δεν υπάρχουν, κι αν υπάρχουν οι πιθανότητες να κάνουν εξτρά είναι λίγες.Ok κατανοητό, απλά προσπαθώ να δικαιολογήσω κριτικές του τύπου «θέα» «τρελό μωρό» κτλ κτλ. Έχω φάει τον «παπά» που λένε και απορώ και αυτό που έρχεται απέχει έτος φωτός σε σημείο που απορώ αν έχουν καλή όραση όσοι κάνουν Τις κριτικές... ?
Για μένα παντως δεν είναι αυτό το νόημα στα μασάζ. Αρκεί ένα αποδεκτό από άποψη εμφάνισης κορίτσι και είμαι κομπλέ. Αν ήθελα μουναρα, θα έκλεινα κορίτσι από το glamour.
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Σόρρυ, δικό μου λάθος, δεν διευκρίνισα πως αναφερόμουν γενικά και όχι μόνο στο μασάζ..Σπάνια έχω δει να γράφονται τα "τρελό μωρό", "θέα", "μουναρα" κλπ., ίσως κι επειδή δεν υπάρχουν, κι αν υπάρχουν οι πιθανότητες να κάνουν εξτρά είναι λίγες.
Για μένα παντως δεν είναι αυτό το νόημα στα μασάζ. Αρκεί ένα αποδεκτό από άποψη εμφάνισης κορίτσι και είμαι κομπλέ. Αν ήθελα μουναρα, θα έκλεινα κορίτσι από το glamour.
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Γενικά, ειδικά τον τελευταίο καιρό , έχει καλές περιπτώσεις. Το θέμα είναι με το μασάζ τι γίνεται που πάμε από το κακό στο χειρότερο.Σόρρυ, δικό μου λάθος, δεν διευκρίνισα πως αναφερόμουν γενικά και όχι μόνο στο μασάζ..
Νομίζω την έχουν αναφέρει 2-3 σελίδες πισωΜια στο face με το ονομα queen massage την εχει παρει κανεις να μας πει τι παιζει?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
κάτσε να το εμπεδώσουμε ντε!Νομίζω την έχουν αναφέρει 2-3 σελίδες πισω
Να διαφημιστεί πρώτα!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
Καλημέρα ! Μια aliceq1983 που ειναι στο instagram και προσφερει μασαζ , εχει δοκιμαστει απο κάποιον;
geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 496
- Πόντοι
- 26
https://www.bourdela.com/forum/search/276776/?q=aliceq1983&o=relevanceΚαλημέρα ! Μια aliceq1983 που ειναι στο instagram και προσφερει μασαζ , εχει δοκιμαστει απο κάποιον;
Διαβάζουμε και λίγο πίσω ε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
μασαζ μετριο μενει γυμνη σωμα παχουλο χειρομαλλαξη και τελειωμα στο σωμα της αυτα τιποτα ιδιαιτερο και 60 ευροΚαλημέρα ! Μια aliceq1983 που ειναι στο instagram και προσφερει μασαζ , εχει δοκιμαστει απο κάποιον;
Άλλη μια αναφορά:
Art Massage:
Δήμητρα: Την ξαναπήρα και δεν πρόκειται να την ξαναπάρω. Καμία σχέση με την 1η συνεδρία. Έκανε αρπαχτή, ενοχλητικά ομιλιτική, κακό μασάζ. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.
Diamonds Massage:
Τέα: Ό,τι έχουν πει οι προλαλήσαντες, τα καλά λόγια δηλαδή. Θεωρώ πως είναι καλύτερη απ την Ζωή (Ταντρα/Deluxe), κι εκτός από υπηρεσίες είναι και καλό άτομο.
Your Senses:
Τζένη: Νέα κοπέλα, όμορφο πρόσωπο, οκ σώμα. Μασάζ πάνω από μέτριο, πήρα φραπέ. Μπορεί να ξαναπάρω επειδή πέρασα αρκετά καλά
Deluxe:
Ζωή: Μπορεί να την έχω αναφέρει πιο παλιά, με συγχωρείτε αν επαναλαμβάνομαι. Καλό και ξηγημένο τυπάκι, απλά για μένα το πρόγραμμα ήταν αρκετά τυποποιημένο. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Επόμενος στόχος είναι το Your Senses. Αν κάποιος ξέρει κάτι για κοπέλες που προχωράνε, θα εκτιμούσα να μου το πουν.
Έχω διαβάσει για Μυρτώ (που δεν, αλλά μακάρι να προχωρούσε), και Λινα που προχωράει μέχρι τέλους.
Μυρτώ φίλε μου δεν προχωράει με τίποτα. Λίνα είναι βίζιτα κανονικά, καμία σχέση με μασάζ, Οσμοσε κατάσταση
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 1.076
μετα απο επικοινωνια,μου ειπε 60 για μασαζ μιας ωρας με χειρονακτικ εκτονωση...δεν συζηταει για κατι παραπανω!Έχει κάποιος άποψη ή κάποια πληροφορία για Queen Massage που έχει μια σελίδα στο ΦΒ (https://www.facebook.com/Queen-Massage-114339007570248/)????
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
αυτη η λινα εν το μεταξυ πρεπει να λειπει ..ολο κατι αλλες στελνουν στο βιμπερ και δν μπορω να δω πως ειναιΜυρτώ φίλε μου δεν προχωράει με τίποτα. Λίνα είναι βίζιτα κανονικά, καμία σχέση με μασάζ, Οσμοσε κατάσταση
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Αφού θες τόσο πολύ να την δεις κοιτά στο site του osmose, την έχει εκεί.αυτη η λινα εν το μεταξυ πρεπει να λειπει ..ολο κατι αλλες στελνουν στο βιμπερ και δν μπορω να δω πως ειναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις