Πριν ξεκινήσω δύο “σύντομες”κριτικές θέλω να πω ευχαριστώ στο σαιτ, στο θρέντ και στους καυλιαρόwarriors του σαιτ για τις πληροφορίες που δίνετε! Χωρίς αυτές ποτέ μου δεν θα είχα γνωρίσει τις παρακάτω δύο λαδοκορες. Ούτε αγγελίες έχουν, ούτε δικά τους θρέντ εδώ μέσα… 0% πιθανότητα να τις διάλεγα στα τυφλά από τα γραφεία τους που θα ομολογήσω δεν γνώριζα καν την ύπαρξη τους πριν αρχίσω μα διαβάζω εδώ μέσα.
Χρυσή από VIP massage και Τέα απο Diamondsαπό απάντησεις που έλαβα σε ερώτηση. Μένει ακόμα η Ζωή που μου προτείνατε αλλά θα την καθυστερίσω την εμπειρία λίγο ακόμη γιατί δεν χόρτασα ακόμα απο Χρυσή!
Συνάντηση με Τέα πριν κανά δυό εβδομάδες. 38-42? ηλικιακά. Ράστα μαλλί που δεν με τρελάνει . Βυζάρες, ωραία πόδια και κώλο, λίγα περισσότερα κιλά στην κοιλία απο ότι μου αρέσει. Αλλά πρόγραμμα άριστο. Διάθεση τοπ. Μουσικούλα δική της. Μασάζ δυνατό με πολύ καλο body2body. Γλειψίματα παντού με όρεξη. Αρχοντική εμπειρία.
Χρυσή τώρα! 35άρα που την κάνεις και 30άρα. Πανέμορφα μάτια που σε τέτοιες καταστάσεις σπάνια με νοιάζουν… αλλά όταν σε κοιτάει ενώ μπουκώνει ?! Όμορφο πρόσωπο πολύ… θα ακουστώ στανταρντ για αγαπησιάρης αλλά στα αρχίδια μου, σας τα μεταφέρω όπως το έζησα… η γκόμενα είχε στιγμές εκεί που τριβόταν πάνω μου ανάσκελα που μου έμοιαζε με την Λιβ Ταιλορ ?? Σώμα για τα γούστα μου πολύ καλό. Ψηλή κοπέλα. Ποδάρες σφικτές. “Μικρό” βυζί σχετικά με το τι συνηθίζω να διαλέγω αλλά στητό και juicy. Μασαζ καλό. Όρεξη πολύ. Ψιθυριστικη ατάκα στο αυτί μου “θα μου παραδωθείς;” ενώ γλύστραγέ πάνω στην πλάτη μου… ντάξει… τι να πώ.. κάγκελο!! Εκεί ξεκίνησε κάτι οσκαρικά. Πολύ ευχαριστημένος! Σίγουρα ξανα συναντηση.
Καλό σας βράδυ καυλιάρηδες!!