gamisteross
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2017
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Margaritamanente insta της Μαρίνα απ το Velvet για όποιον ενδιαφέρεται, που το παίζει ιστορία στο μασάζ.
Προχωραει η τσαμπα κοπος ;Margaritamanente insta της Μαρίνα απ το Velvet για όποιον ενδιαφέρεται, που το παίζει ιστορία στο μασάζ.
Τι εννοείς το παίζει ιστορία στο μασαζ?Margaritamanente insta της Μαρίνα απ το Velvet για όποιον ενδιαφέρεται, που το παίζει ιστορία στο μασάζ.
Λεει εχω αγορι και δεν τον ακουμπάει κανΤι εννοείς το παίζει ιστορία στο μασαζ?
αρα οι ηθικοί φραγμοί ξεκινάνε και τελειώνουν για εκείνη στην σχέση της.Λεει εχω αγορι και δεν τον ακουμπάει καν
Ποιος θα δοκιμάσει;αρα οι ηθικοί φραγμοί ξεκινάνε και τελειώνουν για εκείνη στην σχέση της.
Αν δεν είχε μπορεί και να το έκανε??
Απλά παραπάνω χρήματα θέλει και δεν το λέει στα ίσια!
βασικά δεν την έχω δει καν!Ποιος θα δοκιμάσει;
Το έχω αγόρι σημαίνει ότι δε θα τον καταπιώ ολο, μόνο λίγο το κεφαλάκιΛεει εχω αγορι και δεν τον ακουμπάει καν
A για την Μαρίνα απο το velvet.Έδωσα ινστα μπρο
επειδή έχεις 3 posts που ρωτάνε για την Ζωή και μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα,ξεκίνα με αυτήν!Παιδιά καινούργιος εδώ ποιες μου προτεινετε?
ε γράψε μια κριτική ρε άρχοντα!Έχω δοκιμάσει ζωή και ήταν φοβερή αλλά θέλω και μια αλλαγη
Αν σου άρεσε το μασαζ της Ζωής και ο τρόπος που σε χειρίστηκε κι αν θέλεις να κινηθείς σε τέτοια μονοπάτια και όχι απλά σκουπίστε τελειώσατε, τότε επόμενο στάδιο είναι σε diamondsmassage και Τέα!Έχω δοκιμάσει ζωή και ήταν φοβερή αλλά θέλω και μια αλλαγη
Με μια αναζήτηση που έκανα στο thread απ' ότι φακουδάκι (κάτι που έπρεπε να είχες κάνει κι εσύ) φαίνεται πως όχι.Έχει φραπιασει κανεις μαρινα βελβετ;
Μα του το έγραψα πιο πάνω!Με μια αναζήτηση που έκανα στο thread απ' ότι φακουδάκι (κάτι που έπρεπε να είχες κάνει κι εσύ) φαίνεται πως όχι.