Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Η αναζήτηση λειτουργεί άψογα στη νέα εκδοση του φόρουμ. Γράψε Τεα και θα σου εμφανίσει 10άδες αποτελέσματα.
Tί εννοείς ολοσωμο μαγιω?Μπιάνκα/Αλέξα, (νομίζω μέσω πριβέ), βγαίνει από το μπάνιο με ολόσωμο(!!!) μαγιώ, κάνει πολύ καυλωτικό αισθησιακό μσαζάκι με εκτόνωση και τίποτα περισσότερο, ούτε ένα χουφτοματάκι, ούτε τίποτα. Αλλά δίνει υποσχέσεις για επόμενη φορά. Αν έσκαγε μύτη με στριγκάκι κι άφηνε περισσότερες επαφές θα ήταν σούπερ. Αλλά ολόσωμο ρε πούστη μου!!! Αν είναι δυνατόν. Κόστος +30.
Ζωή από Άττικα. ΄Οπως στη φωτογραφία, αλλά 15 χρόνια μεγαλύτερη. Παρόλα αυτά, αδύνατη, fit (επιτέλους μετά από τόσες βουβάλες), γοητευτιή. Συμπαθητικό μασάζ και ποιοτικός φραπές με πραγματικό ενδιαφέρον απο πλευράς της για την ικανοποίηση του πελάτη. Απλά, ήταν σοβαρό κι αξιοπρεπές παιδί, ενώ εγώ προτιμώ τις θεραπεύτριες μου ξεκωλίδια τσουλάκια.
Έλενα από vip, γύρω στα 30 υποθέτω, έχει τα παραπανω κιλάκια της, αλλά το στήθος κι ο κώλος εξισσοροπούν καπως τη μπάκα και βγάζει κάτι το σέξυ. Γλυκό προσωπάκι, σεξουλιάρα και ναζιάρα, συμπαθές μασάζ και εξίσου συμπαθές καλαμάκι ακα. Καλές υπηρεσιες για μια φορά, αλλά όχι κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Αμα ειναι ετοιμη για το ροφο... ε, τοτε να δοκιμασω...Tί εννοείς ολοσωμο μαγιω?
Σαν δυτης?
Άν δεν έχεις χρόνο να κοιτάξεις διάφορες πληροφορίες για κορίτσια ή γραφεία ,πάνω δεξιά υπάρχει ένας μεγενθυντικός φακός ,το πατάς και βγαίνει μία μπάρα " αναζήτηση ",γράφεις αυτό που σε ενδιαφέρει π.χ diamonds massage ή Τέα ή Τζένιφερ και κάνεις αναζήτηση ...θα σου εμφανίσει ότι έχει γραφτεί για το θέμα χρονικά από το πιο πρόσφατο σε παλαιότερα .Καλημέρα
Την τεα που τη βρίσκουμε;
Μπράβο Ironman ! Αυτή είναι η σωστή κίνηση που είναι απαραίτητη να κάνουμε όλοι στις θεραπεύτριες όταν ζητούν παράλογα ποσά για τα έξτρα που δήθεν " τα κάνουν με πόνο ψυχής " ... Ας φύγουν ΜΟΝΟ με το μασάζ μήπως προσγειωθούν στην πραγματικότητα . Άλλο να τελειώνει η μέρα της με 100-200 plus και άλλο με 50 -100Καλημέρα στην παρέα. Συνάντηση με πενυ από deluxe προχθές. Μασάζ μέτριο και στο δεύτερο γύρο ήθελε +40 για φραπέ. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.. Και πήγε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.
Έλα pm αν έχεις χρόνο oukka ! Έβαλα μέσον λόγω καλών διασυνδέσεων και τώρα θα έχεις προτεραιότητα και πρόσβαση στο diamonds massageΗ Τεα κλειστή μέχρι 17 του μήνα. Ευχαριστώ μάγκες.
Φίλε μου, η Ντεριάνα δεν προχωράει με τίποτα. Δεν αξίζει και το μασάζ μαζί της.Και τώρα μια ερώτηση. Εάν κάποιος επιθυμούσε να επενδύσει χρόνο και χρήμα σε sugarbabe/θεραπεύτρια:
Ντεριάνα;
Αλέξα/Μπιάνκα;
Κάποια άλλη;
Ωραίος για την ενημέρωση! Μια ερώτηση, μιας και την συνάντησες. Είναι η ίδια με την Πέννυ του empire massage ή καμία σχέση;Καλημέρα στην παρέα. Συνάντηση με πενυ από deluxe προχθές. Μασάζ μέτριο και στο δεύτερο γύρο ήθελε +40 για φραπέ. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.. Και πήγε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.
Ευχαριστώ για την απάντηση, είναι κουκλί βέβαια, αλλά δεν θέλω να σπαταλάω χρόνο και χρήμα για το τίποτα.Φίλε μου, η Ντεριάνα δεν προχωράει με τίποτα. Δεν αξίζει και το μασάζ μαζί της.
ξεροχυνω με το κονε πρωτο χερι τυπεΈλα pm αν έχεις χρόνο oukka ! Έβαλα μέσον λόγω καλών διασυνδέσεων και τώρα θα έχεις προτεραιότητα και πρόσβαση στο diamonds massage
Προχωρά σε ότι θες με το ανάλογο δώρο.. Έχω πάει αρκετές φορές στην εν λόγω...παντόφλες σφραγισμένες πετσέτες όχι σφραγισμένες αλλά καθαρές ντουζ με ζεστό νερό πάντα από άποψη καθαριότητας είναι κομπλέ.και από άποψη κλαρίνου
ειναι οντως κουκλακι...αλλα και εγω την ιδια εντυπωση εχω... οτι δεν προχωραει με τιποταΕυχαριστώ για την απάντηση, είναι κουκλί βέβαια, αλλά δεν θέλω να σπαταλάω χρόνο και χρήμα για το τίποτα.
Γεια σου φίλε, θεωρητικά έχεις δίκιο με τις αναρτήσεις των άλλων μελών που έχουν γραφτεί για την κοπέλα. Δεν δίνω 60νταρια για δουλειά των 5 λεπτών είναι απάτη είναι πεταμένα λεφτά συν το μασάζ που πληρωνεισ, μου ζήτησε 60 για ένα φραπέ τις λέω ευγενικά είναι εξωφρενικό το ποσό για λίγα λεπτά , το κάνουμε 35 ( δεν είναι και λίγα λεφτά, ανάλογα την τσέπη του καθενός προφανώς ) δέχτηκε, επειδή αργούσα τον πήρε στο στόμα να τελειώνει. Κάντε παζάρια μην δίνετε έτσι λεφτά με ωραίο τρόπο πάντα και καλό hospitality θα βγείτε κερδισμένοι. Παλιά έδινα λεφτά χωρίς λόγω για ένα μασάζ χωρίς τίποτα( athens,your).δεν ξέρω το παλικάρι τα έγραψε όλα λάθος!
Βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί του.
Τώρα που ανέφερες την μπαρακου πληροφορια για να βρεθούμε με αυτή τηλέφωνο κτλπ έχουμε;η δεν ασχολειτε με το άθλημα επαγγελματικά;?Καλησπέρα παιδιά! Τελικά ξέρουμε ποιες δουλεύουν μεταμεσονύχτια;
Επίσης για το Massagio έχουμε καμια πληροφορία; Βλέπω ότι δεν το αναφέρετε πουθενά. Κατά καιρούς βλέπω κάποιους διαγωνισμούς που κάνει ο ιδιοκτήτης του μέσω του instagram με δώρο μασάζ πότε από Μπαράκου και πότε από Γιουσεφ. Και γενικά από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, φαίνεται να είναι μοντέλα οι κοπέλες που έχει στα καταστήματα. Δεν ξέρω όμως αν το ίδιο ισχύει και για το κατ' οίκον.