alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
@DarkMatter94
Συνεχίστε τις μαλακίες και θα φεύγετε όπως μπαίνετε!
Συνεχίστε τις μαλακίες και θα φεύγετε όπως μπαίνετε!
Καμία σχέση...Ωραίος για την ενημέρωση! Μια ερώτηση, μιας και την συνάντησες. Είναι η ίδια με την Πέννυ του empire massage ή καμία σχέση;
Βάλε φωτογραφίες να δούμεΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Η πρωινή ζώνη είναι προσφορά στα 50 ευρώ για 1 ώρα χαλαρωτικό μασάζ
Τα βραδινά ραντεβού Late Night Δεν Χρεώνονται Εξτρά ( + 10 ευρώ )
έχουν την κανονική χρέωση με τα 60 Ευρώ για 1 ώρα μασάζ
Έχουν Ξεκινήσει οι εξής νέοι θεραπευτές μασάζ στο VIP MASSAGE
Ιωάννα
Αλίκη
Μαρίνα
Ελενα
Μαρία
Ακής
Στείλτε μου μήνυμα στο VIBER 698 0972778
για ενημέρωση με λεπτομέρειες και φωτογραφίες
www.VipMassage.gr
Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια
Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MANAGER
Καλά λέει και ο τύπος απο πάνω, βάλτε φωτογραφίες. Τι θα παίρνουμε γουρούνια στο σακί;;;ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Η πρωινή ζώνη είναι προσφορά στα 50 ευρώ για 1 ώρα χαλαρωτικό μασάζ
Τα βραδινά ραντεβού Late Night Δεν Χρεώνονται Εξτρά ( + 10 ευρώ )
έχουν την κανονική χρέωση με τα 60 Ευρώ για 1 ώρα μασάζ
Έχουν Ξεκινήσει οι εξής νέοι θεραπευτές μασάζ στο VIP MASSAGE
Ιωάννα
Αλίκη
Μαρίνα
Ελενα
Μαρία
Άκης
Στείλτε μου μήνυμα στο VIBER 698 097 2778
για ενημέρωση με λεπτομέρειες και φωτογραφίες
www.VipMassage.gr
Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια
Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MANAGER
Κατ' αρχάς ευχαριστούμε για τις κριτικές. Πολύ εποικοδομητικές.MS massage στο σπιτι
Εχουν φωτογραφιες στο σαιτ τους. Πηρα τηλεφωνο. Απιστευτη συνεννόηση
Ναντια = Μικροκαμομενη μελαχρινη κοπελιτσα καλουτσικο μασαζ, με χαλαρωσε φουλ κοντεψα να κοιμηθω και μου αρεσε αυτο. Τιποτα παραπανω
Attica massage
Επικοινωνια τηλεφωνικα, αλλα μεσω βαιμπερ βλεπετε κοπελες που δν ειναι στο σαιτ. Οποτε ρωτιστε. Ψιλο ζορικη επικοινωνια. Με αγχωνε η τυπισα στο τηλ.
Κριστυ = Ομορφουλα αλλα με υφακι Φυλλης. Ωραιο σωμα και προσεγμενη στο ντυσιμο της και μυριζε τελεια. Αδιαφορο μασαζ και +30 για φραπε μετριο σχεδον χωρις ''γαλα''.Ενιωσα οτι μπορει να παει παρακατω αλλα επειδη εμενα μου μετραει πολυ ο χαρακτηρας και η ψυχολογια, δεν γουσταρα μαζι της. Δν υπηρχε χημεια. Τα ψιλο εκλαψα
Lotus Relax
Επικοινωνια τηλεφωνικα. Εχει φωτος στο σαιτ τους
Μαρια = Ξανθια πανεμορφη κοπελα με λιγα παραπανω κιλα πιτσιρικα. Μιλαει λιγο παραπανω αλλα ειναι ευχαριστη και επικοινωνιακη. Αυστηρα στα ''δεν'' παρολο που εκανα χωρις πετσετονι και την εβλεπα να τον ζαχαρωνει συχνα πυκνα οταν γυρισα ανασκελα. Το μασαζ ηταν χαδακια ψιλο βαρετα. Τα ψιλο εκλαψα και ποσο μαλλον χωρις εξτρα
γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ??
Αν κι εκτός θέματος, δεν είναι κατ οίκον, το βρήκα στο συγκεκριμένο thread.Το πρώην Elite spa. Πλέον δεν παίζει τίποτα, ούτε για παλιούς πελάτες. Από τιμές.... άστο καλύτερα.
ΝΑΙ7 ολόκληρα χρόνια περίμενες να γράψεις κριτική ε?
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η Νάντια είναι όμορφη κοπέλα και η αλήθεια είναι ότι τέτοια χαλάρωση που μου πρόσφερε δν με πείραξε καθόλου που δν πήγαμε παραπέρα...απλά όπως έγραψα και στην κριτική μου, δυστυχώς δν είμαι φαν του να κανω δεύτερη συνεδρία για να συνεχίσω εκεί που άφησα την πρώτη. Αν θα κάνω δεύτερη θα είναι επειδή στην πρώτη ήμουν 120/100 ικανοποιημένος. Είναι δύσκολο το ξέρω αλλά όχι ακατόρθωτο και άλλωστε αφού τα δίνω που τα δίνω, ας τα δώσω εκεί που πραγματικά αξίζειΚατ' αρχάς ευχαριστούμε για τις κριτικές. Πολύ εποικοδομητικές.
Απλά παραθέτω μερικά συμπηρωλατικά σχόλια προς λοιπούς ενδιαφερόμενους.
Νάντια, τρελή καψούρα. Το νιώθω, το διαισθάνομαι οτι μπορεί να προχωρήσει, αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ. Ίσως κάποιος άλλος είναι πιο τυχερός.
Η Ιουλία έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με την Ειρήνη στη Μαντζάρου δηλ. και οι δύο καλό σχετικά μασάζ, απλά η Ειρήνη λόγω καλύτερου χώρου είναι +15 ευρώ,το πρόβλημα είναι άλλο ,είναι και οι δύο ''άκαυλες'' δεν βγάζουν τίποτα στο β'γύρο,σαν να σιχαίνονται την όλη διαδικασία ,η Ειρήνη δε λεσβιοφέρνει και εμφανιασιακά,όποιος λοιπόν θέλει να κάνει σχετικά καλό μασάζ με παγοκολώνα, διαλέγει ανάλογα!
ευελεπιστούμε η δεύτερη να μην σου πάρει άλλα 7 χρόνια!
το κανει για να μην τον βαριομαστε ρεευελεπιστούμε η δεύτερη να μην σου πάρει άλλα 7 χρόνια!
έλα τύπε,έτοιμος!Καλησπερα!
Εχει δοκιμασει κανενας την Τζενιφερ απο prive?
Με ψηνει πολυ να την δω αλλα δεν ξερω αν προχωραει.
Καμια εμπειρια καποιος να μοιραστει?
Δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι να σου πω! Για αυτο ρωταω πριν δοκιμασωΑυτή δεν είναι από πρώην Joy ?
Διαβάζω στο bou το φόρουμ σχεδόν 8 μήνες και δεν είχα κάνει λογαριασμό αλλά τώρα Είμαι μέλος από Απρίλιο φίλε μ κ για καποιο λόγο δεν είχε πάρει το σχόλιο μ τότε....αλλα και τα παλιά να κοιτάω δεν νομίζω να είναι κάτι το κακό ή παράλογο.....ρε σκύλε!
νεός εδώ και ξεκίνησες να διαβάζεις απο τόσο παλιά!
έκανες παράθεση post απο τις 8 Μαϊου???
ναι αυτή είναι μάλλον!Δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι να σου πω! Για αυτο ρωταω πριν δοκιμασω
Μεχρι που φτανει σε εξτρα? Λεφτα?ναι αυτή είναι μάλλον!
κάτω του μετρίου μασαζ αλλά ανεκτό(είπαμε λίγες είναι αυτές που κάνουν πργματικά καλό μασαζ)
Γυμνή αλλά θα σου σπάσει τα νέυρα μέχρι να συννενοηθείτε!
Θα στον παίξει γυμνή!Μεχρι που φτανει σε εξτρα? Λεφτα?
Εισαι ωραιος.έλα τύπε,έτοιμος!
έχει και άλλες κριτικές παρόμοιες απο άλλους συναγωνιστές!