Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ironman(2)

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2021
Like
34
Πόντοι
0

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Η πρωινή ζώνη είναι προσφορά στα 50 ευρώ για 1 ώρα χαλαρωτικό μασάζ

Τα βραδινά ραντεβού Late Night Δεν Χρεώνονται Εξτρά ( + 10 ευρώ )
έχουν την κανονική χρέωση με τα 60 Ευρώ για 1 ώρα μασάζ

Έχουν Ξεκινήσει οι εξής νέοι θεραπευτές μασάζ στο VIP MASSAGE

Ιωάννα

Αλίκη

Μαρίνα

Ελενα

Μαρία

Άκης

Στείλτε μου μήνυμα στο VIBER 698 097 2778
για ενημέρωση με λεπτομέρειες και φωτογραφίες

www.VipMassage.gr

Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια

Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MANAGER

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1

Ιωάννα

Αλίκη

Μαρίνα

Ελενα

Μαρία

Ακής

Στείλτε μου μήνυμα στο VIBER 698 0972778

www.VipMassage.gr

Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια

Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MANAGER
Βάλε φωτογραφίες να δούμε

poulieros

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
62
Πόντοι
1

Ιωάννα

Αλίκη

Μαρίνα

Ελενα

Μαρία

Άκης

Στείλτε μου μήνυμα στο VIBER 698 097 2778

www.VipMassage.gr

Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια

Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MANAGER
Καλά λέει και ο τύπος απο πάνω, βάλτε φωτογραφίες. Τι θα παίρνουμε γουρούνια στο σακί;;;

sexy.mood

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
534
Πόντοι
81
MS massage στο σπιτι
Εχουν φωτογραφιες στο σαιτ τους. Πηρα τηλεφωνο. Απιστευτη συνεννόηση

Ναντια = Μικροκαμομενη μελαχρινη κοπελιτσα καλουτσικο μασαζ, με χαλαρωσε φουλ κοντεψα να κοιμηθω και μου αρεσε αυτο. Τιποτα παραπανω

Attica massage
Επικοινωνια τηλεφωνικα, αλλα μεσω βαιμπερ βλεπετε κοπελες που δν ειναι στο σαιτ. Οποτε ρωτιστε. Ψιλο ζορικη επικοινωνια. Με αγχωνε η τυπισα στο τηλ.

Κριστυ = Ομορφουλα αλλα με υφακι Φυλλης. Ωραιο σωμα και προσεγμενη στο ντυσιμο της και μυριζε τελεια. Αδιαφορο μασαζ και +30 για φραπε μετριο σχεδον χωρις ''γαλα''.Ενιωσα οτι μπορει να παει παρακατω αλλα επειδη εμενα μου μετραει πολυ ο χαρακτηρας και η ψυχολογια, δεν γουσταρα μαζι της. Δν υπηρχε χημεια. Τα ψιλο εκλαψα

Lotus Relax
Επικοινωνια τηλεφωνικα. Εχει φωτος στο σαιτ τους

Μαρια = Ξανθια πανεμορφη κοπελα με λιγα παραπανω κιλα πιτσιρικα. Μιλαει λιγο παραπανω αλλα ειναι ευχαριστη και επικοινωνιακη. Αυστηρα στα ''δεν'' παρολο που εκανα χωρις πετσετονι και την εβλεπα να τον ζαχαρωνει συχνα πυκνα οταν γυρισα ανασκελα. Το μασαζ ηταν χαδακια ψιλο βαρετα. Τα ψιλο εκλαψα και ποσο μαλλον χωρις εξτρα
Κατ' αρχάς ευχαριστούμε για τις κριτικές. Πολύ εποικοδομητικές.

Απλά παραθέτω μερικά συμπηρωλατικά σχόλια προς λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Νάντια, τρελή καψούρα. Το νιώθω, το διαισθάνομαι οτι μπορεί να προχωρήσει, αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ. Ίσως κάποιος άλλος είναι πιο τυχερός.

Κρίστυ, πολύ καλό σώμα, περιέργος χαρακτήρας, μπορεί, σύμφνα με τα λεγόμενα της, σε κάποιον να κάνει μόνο μασάζ, αλλά με βάση την προσωπική εμπειρία μου, μπορεί και να το τερματίσει όσο δεν πάει από το πρώτο ραντεβού.

Μαρία, αν είσαι μόνιμος πελάτης του μαγαζιού, κάνεις 2-3 ραντεβού μαζί της κι αφήνεις σταθερά φιλοδώρημα, ο φραπές μπαίνει στο μενού ως στάνταρ παρεχόμενη υπηρεσία.

sexy.mood

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
534
Πόντοι
81

γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ??

Το πρώην Elite spa. Πλέον δεν παίζει τίποτα, ούτε για παλιούς πελάτες. Από τιμές.... άστο καλύτερα.
Αν κι εκτός θέματος, δεν είναι κατ οίκον, το βρήκα στο συγκεκριμένο thread.

... ... ...

Τελευταία τροποποίηση:

Brofessor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
5
Like
186
Πόντοι
280
Κατ' αρχάς ευχαριστούμε για τις κριτικές. Πολύ εποικοδομητικές.

Απλά παραθέτω μερικά συμπηρωλατικά σχόλια προς λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Νάντια, τρελή καψούρα. Το νιώθω, το διαισθάνομαι οτι μπορεί να προχωρήσει, αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ. Ίσως κάποιος άλλος είναι πιο τυχερός.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η Νάντια είναι όμορφη κοπέλα και η αλήθεια είναι ότι τέτοια χαλάρωση που μου πρόσφερε δν με πείραξε καθόλου που δν πήγαμε παραπέρα...απλά όπως έγραψα και στην κριτική μου, δυστυχώς δν είμαι φαν του να κανω δεύτερη συνεδρία για να συνεχίσω εκεί που άφησα την πρώτη. Αν θα κάνω δεύτερη θα είναι επειδή στην πρώτη ήμουν 120/100 ικανοποιημένος. Είναι δύσκολο το ξέρω αλλά όχι ακατόρθωτο και άλλωστε αφού τα δίνω που τα δίνω, ας τα δώσω εκεί που πραγματικά αξίζει

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
Η Ιουλία έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με την Ειρήνη στη Μαντζάρου δηλ. και οι δύο καλό σχετικά μασάζ, απλά η Ειρήνη λόγω καλύτερου χώρου είναι +15 ευρώ,το πρόβλημα είναι άλλο ,είναι και οι δύο ''άκαυλες'' δεν βγάζουν τίποτα στο β'γύρο,σαν να σιχαίνονται την όλη διαδικασία ,η Ειρήνη δε λεσβιοφέρνει και εμφανιασιακά,όποιος λοιπόν θέλει να κάνει σχετικά καλό μασάζ με παγοκολώνα, διαλέγει ανάλογα!

β΄γύρος πολύ κάτω από τη βάση , όπως το λες ...

σιχαμάρα και απαξίωση , χωρίς καν προσπάθεια να το κρύψουν...

ευχαριστώ , αλλά δεν θα πάρω,
τελείως ειλικρινά , δεν θα έπαιρνα ούτε τσάμπα .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Καλησπερα!
Εχει δοκιμασει κανενας την Τζενιφερ απο prive?
Με ψηνει πολυ να την δω αλλα δεν ξερω αν προχωραει.
Καμια εμπειρια καποιος να μοιραστει?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Καλησπερα!
Εχει δοκιμασει κανενας την Τζενιφερ απο prive?
Με ψηνει πολυ να την δω αλλα δεν ξερω αν προχωραει.
Καμια εμπειρια καποιος να μοιραστει?
έλα τύπε,έτοιμος!
έχει και άλλες κριτικές παρόμοιες απο άλλους συναγωνιστές!

Kgeorg

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
86
Πόντοι
0
ρε σκύλε!
νεός εδώ και ξεκίνησες να διαβάζεις απο τόσο παλιά!
έκανες παράθεση post απο τις 8 Μαϊου???
Διαβάζω στο bou το φόρουμ σχεδόν 8 μήνες και δεν είχα κάνει λογαριασμό αλλά τώρα Είμαι μέλος από Απρίλιο φίλε μ κ για καποιο λόγο δεν είχε πάρει το σχόλιο μ τότε....αλλα και τα παλιά να κοιτάω δεν νομίζω να είναι κάτι το κακό ή παράλογο.....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι να σου πω! Για αυτο ρωταω πριν δοκιμασω :)
ναι αυτή είναι μάλλον!
κάτω του μετρίου μασαζ αλλά ανεκτό(είπαμε λίγες είναι αυτές που κάνουν πργματικά καλό μασαζ)
Γυμνή αλλά θα σου σπάσει τα νέυρα μέχρι να συννενοηθείτε!

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
ναι αυτή είναι μάλλον!
κάτω του μετρίου μασαζ αλλά ανεκτό(είπαμε λίγες είναι αυτές που κάνουν πργματικά καλό μασαζ)
Γυμνή αλλά θα σου σπάσει τα νέυρα μέχρι να συννενοηθείτε!
Μεχρι που φτανει σε εξτρα? Λεφτα?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81

KOSTASCOM85

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μπροζ.

Διαβαζω καιρο το φορουμ αλλα δεν ψηνομουν να ξεκινησω μασαζ κατ' οικον μεχρι που ειπα να δοκιμασω και μετα δν μπορουσα να σταματησω. Επισης πανω που ημουν ετοιμος να γραψω το κατιτις μου εβλεπα τσακωμους και κριντζαρα με ολα αυτα και ξενερωνα. Θα φυγω απο Αθηνα τωρα οποτε δν θα κανω συνεδρια για καιρο και αποφασισα να μοιραστω εμπειρίες.

Ξεκιναω απο τα ευκολα.

Osmose massage:
SEX χωρις μασαζ. Αυτο. Απο 100 μεχρι 120 ευρω. Επικοινωνια μεσω βαιμπερ και τηλ.
''θεραπευτριες'' οι εξης:

Ελλη = Αδυνατη, ψωνιο με υφος μπλαζε και γκομεναρας. Κομπλε σωματακι, κωλαρακι αλλα γκομεναρα δν ειναι. 3 λεπτα με χαιδεψε στην πλατουλιτσα λες και ημουν το σκυλακι της και μου πε γυρνα. Αδιαφορο μησιγα . 120 τα κλαιω

Χριστινα = Τρελοκομειο καλο παιδι καθολου υφακι. Αδυνατη συνηθισμένο σωματακι. Κατευθειαν σεξ χωρις μασαζ κομπλε φαση. 100 ευρω νταξ...τσι κι ετσι.

Ρανια= 100 ευρω σεξ χωρις μασαζ, λιγο υφακι περιεργη προφορα, γελουσα λιγο απο μεσα μου Σωματκι αδυνατο με πολυ ωραιο κωλαρακι. . 100Ε τα κλαιω

Μαρια= Παρα πολυ καλο παιδι με ωραιο στηθος και κωλαρινο. Λιγα, ελαχιστα κιλα παραπανω απο τις προηγουμενες τρεις. Μασαζ αδιαφορο / χαδακια. Σεξ με 100. Δεν τα εκλαψα

LUX massage
Επικοινωνια μεσω βαιμπερ μονο.

Βαλερια = Ομορφη κοπελα, αδυνατη, ανετη. Απολαυστικουλι χαλαρωτικο μασαζακι και φραπεδουμπα +30. Αν εισαι ευγενικος μαζι της και δν πιεζεις μπορει να βγαλει μπλουζιτσα. Δεν πηγαινε παραπερα αλλα με αφηνε να την χαιδευω και να την χουφτωνω διακριτικα

Λαουρα = Λατινα ψιλομιλφ, τουμπανο λοκω, λιγα παραπανω κιλα. Χαλαρωτικο μασαζ αδιαφορο το πηγαινε να σε γυρισει να ξεκινησει μπριζολ. 100Ε καλα περασα.

Ινεσα = Ψιλη αθλητικη κορμαρα στιβου 35+ χρονων ξανθια με ματαρες. Ανετη, καλο μασαζ με τεχνικη. +30Ε φραπεδουμπα καθετα αρνητικη σε κατι παραπανω. Ωστοσο ειναι πολυ καλη η συνεδρια της και δν εκλαψα φραγκα

Velvet massage
Καμια απολυτως εμπειρια αλλα το σημειωνω γιατι πηγα να κλεισω 2 φορες και λογω ασχημης συνεννόησης επεσε πιστολι και τις 2 φορες. Την μια απο πλευρα τους γιατι μενω καπως μακρια (δεν μενω κεντρο αλλα οχι και πορτο ραφτη ξερω γω) και μου την ακυρωσε γιατι δν μπουρουσε να ερθει, την αλλη ξενερωσα εγω και πιστολιασα και ειπα τελος απο κει. Ισως αλλαξω γνωμη οταν ξαναγυρισω Αθηνα, ποιος ξερει.

MS massage στο σπιτι
Εχουν φωτογραφιες στο σαιτ τους. Πηρα τηλεφωνο. Απιστευτη συνεννόηση

Βιβιαν = Ξανθουλα/καστανη ομορφουλα καλο μασαζ με τεχνικες και διατασεις. Ευχαριστος ανθρωπος, χαμογελαστος. Τιποτα παραπανω απο μασαζ ομως. Αλλα δν πιεσα κιολας.

Ναντια = Μικροκαμομενη μελαχρινη κοπελιτσα καλουτσικο μασαζ, με χαλαρωσε φουλ κοντεψα να κοιμηθω και μου αρεσε αυτο. Τιποτα παραπανω

Γενικα αποτι λογικα ξερετε ηδη οι περισσοτεροι το ΜΣ massage ειναι στα ''δεν''.

Hermes massage
Επικοινωνία με τηλεφωνο

Kλεα = Πανεμορφη κοπελα για μενα. Ελαχιστο ή καθολου φωτοσοπ στις φωτογραφιες της στο σαιτ. Δν το χρειαζεται. Αλλα ψιλο ειρωνικο υφακι, αυστηρα στα''δεν'' και νταξ, μετριο-καλουτσικο μασαζ.

Νομιζω και το Hermes ειναι στα ''δεν'' αλλα ετσι κι αλλιως δν θα ηθελα να ξανακανω μαζι τους συνεδρια. Μου την εσπασε η Κλεα

Deluxe massage
Επικοινωνια με τηλ και βαιμπερ

Χριστινα = Ωραιο σωμα και ωραιο μαλλακι. Ανετη και μαγκακι λιγο. Μασαζ ετσι κι ετσι προς το κακο. Ζητησε 30Ε για φραπε και 30Ε για να βγαλει ρουχα αλλα τιποτα παραπανω. Εχει ωραιο σωμα και χαρηκα που ηταν γυμνη διπλα μου αλλα στο τελος εκλαιγα τα φραγκα ρε γαμωτο.

Νεφελη = Ομορφη γυρω στα 30 με γυαλια που τις πανε φουλ. Υπεροχος κωλος και πολυ ωραιο μασαζ. +30 φραπεδουμπα. Μπορει να πηγαινει και παρακατω ομως.

Πεννυ = Μετριοτητα σε ολα. Μετριο μασαζ, μετριο φραπε +30Ε, μετρια εμφανιση. Αλλα πολυ αληθινη και σταρατη και μαγκακι. Δεν εκανε σε μενα κατι παραπανω μα φαινοταν να καυλωνει κι με έπειθε . Ισως επαιξα λαθος μπαλα εγω.

Art massage
Επικοινωνια μεσω βαιμπερ αλλα καθυστερημενη. Με ζορισε λιγο

Δωρα= Ωραια κοπελα ψηλη μου εκανε εντυπωση το υψος της. ΑΝ θυμαμαι καλα μου χε πει πως επαιζε βολευ. Καλη κοπελα και δν μιλαει πολυ. Καααααλουτσικο μασαζ και 30Ε φραπε και με αφηνε να χουφτωνω και να χαιδευω! Δεν τα εκλαψα.

Attica massage
Επικοινωνια τηλεφωνικα, αλλα μεσω βαιμπερ βλεπετε κοπελες που δν ειναι στο σαιτ. Οποτε ρωτιστε. Ψιλο ζορικη επικοινωνια. Με αγχωνε η τυπισα στο τηλ.

Κριστυ = Ομορφουλα αλλα με υφακι Φυλλης. Ωραιο σωμα και προσεγμενη στο ντυσιμο της και μυριζε τελεια. Αδιαφορο μασαζ και +30 για φραπε μετριο σχεδον χωρις ''γαλα''.Ενιωσα οτι μπορει να παει παρακατω αλλα επειδη εμενα μου μετραει πολυ ο χαρακτηρας και η ψυχολογια, δεν γουσταρα μαζι της. Δν υπηρχε χημεια. Τα ψιλο εκλαψα

Δημητρα = Η αγαπημενη μου. Πολυ ομορφη, προσεχει τον εαυτο της και ειναι ευγενικη. Εγω βρηκα χημεια αμεσως μαζι της. Παρα πολυ καλο παιδι. Χαλαρωτικο καααααλουτσικο μασαζ και συζητησιμα εξτρα. Αν εισαι καλος και ευγενικος μαζι της θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος. Εννοειται δν τα εκλαψα

Lotus Relax
Επικοινωνια τηλεφωνικα. Εχει φωτος στο σαιτ τους

Μαρια = Ξανθια πανεμορφη κοπελα με λιγα παραπανω κιλα πιτσιρικα. Μιλαει λιγο παραπανω αλλα ειναι ευχαριστη και επικοινωνιακη. Αυστηρα στα ''δεν'' παρολο που εκανα χωρις πετσετονι και την εβλεπα να τον ζαχαρωνει συχνα πυκνα οταν γυρισα ανασκελα. Το μασαζ ηταν χαδακια ψιλο βαρετα. Τα ψιλο εκλαψα και ποσο μαλλον χωρις εξτρα

Ακομα δν εχω κλεισει με Joy που θα ηθελα πολυ αλλα δν εχει κατσει εξαιτιας μου.Δεν φταινε αυτοι. Το Your massage δν μου λεει πολλα και βαριεμαι να το ψαξω παραπανω. Ισως εχω ξεχωρισει μια δυο κοπελες απο κει. Διαβαζω κι απο σας οσο μπορω. Ειναι στα ισως. Επισης το Diamonds δεν εχω ασχοληθει αλλα διαβαζω απο σας και παω να ψιλο ψηθω. Και αυτο στα ισως.

Και κατι τελευταιο γιατι σας μαμησα τα ματια με τοσο μεγαλο ποστ. Με ολες τις κοπελες εχω κανει ΜΟΝΟ μια συνεδρια. Δεν με ψηνει το κονσεπτ '' αααα στο δευτερο μπορει και να μαι πιο τυχερος'' Αν στο πρωτο δν μεινω ικανοποιημενος 120/100 δεν παιζει να σκεφτω δευτερη φορα. Φυσικα υπαρχουν κοπελες που θα μπορουσα να ξανα επιλεξω αλλα μεχρι να γυρισω Αθηνα μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα οποτε ακομα παραμενω πιστος στην σκεψη μου.

Γκαηζ ευχαριστω πολυ που φτασατε ως εδω, ελπιζω να βοηθησα. Μακαρι να μπορουσα να τα πω και μεσω PM αλλα ακομα δν εχω την ευκαιρια. Αν μεχρι να φυγω το εχω αλλαξει αυτο, θα αφησω αλλο ενα ποστ οτι τωρα μπορω να απαντησω και οτι θετε με ρωτατε!

Καλο καυλοκαιρι!
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom