Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.104
Πόντοι
201
LOTUS Relax,ανανεωση φωτογραφιων των ιδιων κοριτσιων στο site τους με "ολοφρεσκα " λαμπερα πιπινια με χρηση ελιξηριου νεοτητας και αδυνατισματος ?Προσοχη ποια ψωνιζετε,,ειναι πολυ διαφορετικες !!! ?

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.741
Πόντοι
456
LOTUS Relax,ανανεωση φωτογραφιων των ιδιων κοριτσιων στο site τους με "ολοφρεσκα " λαμπερα πιπινια με χρηση ελιξηριου νεοτητας και αδυνατισματος ?Προσοχη ποια ψωνιζετε,,ειναι πολυ διαφορετικες !!! ?

πριν απο καμμια εβδομαδα ειχα δει καποιες φωτογραφιες τους. ή ο φωτογραφος ο τωρινος εχει κανει λαλακια ή ο τοτε ήταν για οσκαρ ! μιλαμε για 5-10 κιλα παραπανω οι τωρινες απο της προηγουμενης εβδομαδας .η μαρια μονο εχει μεινει ιδια αλλά κι αυτη στις παλιες φαινοταν υπεροπλο και το ειχα γραψει , καθως και η θεμιδα σκυλι του πολεμου. τωρα.... ας ελπισουμε να μαθουμε την αληθεια απο τον πρωτο ριψοκινδυνο τυπο .

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.104
Πόντοι
201
πριν απο καμμια εβδομαδα ειχα δει καποιες φωτογραφιες τους. ή ο φωτογραφος ο τωρινος εχει κανει λαλακια ή ο τοτε ήταν για οσκαρ ! μιλαμε για 5-10 κιλα παραπανω οι τωρινες απο της προηγουμενης εβδομαδας .η μαρια μονο εχει μεινει ιδια αλλά κι αυτη στις παλιες φαινοταν υπεροπλο και το ειχα γραψει , καθως και η θεμιδα σκυλι του πολεμου. τωρα.... ας ελπισουμε να μαθουμε την αληθεια απο τον πρωτο ριψοκινδυνο τυπο .
(Lotus relax )απ οτι συμπεραινω,στις προηγουμενες φωτο τις ειχαν αδυνατισει ,ενω στις τωρινες δεν πειραξαν σωμα αλλα βελτιωσαν τα προσωπα τους...?και ειναι πιο φωτεινες ?

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
ξερουμε ποιες ειναι καλες και ποιες προσφερουν
καλαμακι ΑΚΑ ?

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
ξερουμε ποιες ειναι καλες και ποιες προσφερουν
καλαμακι ΑΚΑ ?
Εσυ τώρα δηλαδή αφού έπεσε κράξιμο στις κοπέλες του lotus ενδιαφέρεσαι ποιες είναι καλες κ κάνουν ΑΚΑ η θες να συνεχίσεις το θέμα που τος έχουν ρίξει στο πάτο ?
και είμαι σίγουρος ότι σε 3-4 post θα πεις για το vip κ να περνάμε ωραια κ μπλα μπλα κ η μπάλα εξέδρα κλασσικά ?

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Εσυ τώρα δηλαδή αφού έπεσε κράξιμο στις κοπέλες του lotus ενδιαφέρεσαι ποιες είναι καλες κ κάνουν ΑΚΑ η θες να συνεχίσεις το θέμα που τος έχουν ρίξει στο πάτο ?
και είμαι σίγουρος ότι σε 3-4 post θα πεις για το vip κ να περνάμε ωραια κ μπλα μπλα κ η μπάλα εξέδρα κλασσικά ?
Εγω φιλε μου Δεν επιρρεαζομαι ουτε απο θετικα ουτε απο αρνητικα σχολια
γιατι προκειται για τη προσωπικη αποψη του καθενος
Την σεβομαι και δεν κραζω
γιατι εχω επιπεδο και σεβασμο
και παιρνω τη πληροφορια αν μια κοπελα προχωραει σε ερωτικη πραξη
Εγω εχω το δικο μου γουστο και το δικο μου πορτοφολι και τα δικα μου κριτηρια

απλα απ το ΦΟΡΟΥΜ παιρνω την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ του Σκετου Μασαζ η του ΕΞΤΡΑ !

εμενα προσωπικα μπηκα και μου αρεσαν οι φωτο που ειδα στο λοτους
ειναι του γουστου μου οι κοπελες
και θα ηθελα να δοκιμασω και απο κανενα αλλο γραφειο καμια αλλη κοπελα
ετσι για την αλλαγη

το vip το προτεινω σε οσους μου ζητανε καλαμακια κ μπριζολες , γιατι εκει εχει τετοια

το ντελουξ το προτεινω σε πιο ελαφρυ τυπους μασαζακηδες που θελουν το καλο μασαζακι
με τη κοπελα της διπλανης πορτας και προσφερουν και το χερι και στη καλυτερη στομα.

απο το λοτους εχω παρει 2 φορες στη ζωη μου ΠροΠανδημιας και Δεν πηρα απολυτως Τιποτα !
οποτε αν μαθαινα οτι καποια κοπελα κανει ΕΞΤΡΑ και ειναι καλη Ναι θα δοκιμαζα
και ειναι δικαιωμα μου

ΓΕΝΙΚΑ τη οποιαδηποτε πληροφορια για το Χ γραφειο και τη Χ κοπελα
ειτε την χρησιμοποιω για μενα ειτε την μοιραζομαι με αλλα μελη του φορουμ
Δεν μπαινω εδω μεσα ουτε για να τσακωνομαι ουτε για να κραζω τους αλλους .

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Θα στον παίξει γυμνή!
Εν τω μεταξύ έχω την υποψία ότι η Μαριάτζελα ήταν και στο osmose κάποτε!
Εγώ είχα πάρει και καλαμάκι. Συνεννόηση όντως με χειρονομίες και «Φιλιππινέζικα» αγγλικά. Μερικές φορές το σκέφτηκα να ξαναπάρω λόγω στήθους.

Για osmose δεν θυμάμαι. Κάπου όμως είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε περάσει από τους κερχανάδες.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
Στο ίδιο έργο θεατές κ ο ηθοποιός το ίδιο ατάλαντος . Καμία καλυτέρευση δυστυχώς . Εν το μεταξύ οι Εισπράξεις από τα εισιτήρια ούτε να πληρώσει το ρεύμα δε φτάνουν ! Η τον οδηγό του πρακτορείου ?

• Like
Αντιδράσεις: alpula
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Συνάντηση με Μαριάννα από velvet: Συνέδρια για μια ώρα. Έφτασε στην ώρα της, χαμογελαστή. Μικρή σε ηλικία- όχι πάνω από 25- πολύ ευγενική και καλοσυνάτη. Λίγο γεμάτη για τα γούστα μου. Μασάζ καλούτσικο, μέτριας έντασης. Στην συνέχεια φραπεδάκι, με καλαμάκι, χωρίς ρούχα. Εκεί έδειχνε λίγο έξω από τα νερά της. Έλειπε ο αισθησιασμός. Τίποτα το φοβερό για να θυμάμαι. Σύνολο 70€.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
Συνάντηση με Μαριάννα από velvet: Συνέδρια για μια ώρα. Έφτασε στην ώρα της, χαμογελαστή. Μικρή σε ηλικία- όχι πάνω από 25- πολύ ευγενική και καλοσυνάτη. Λίγο γεμάτη για τα γούστα μου. Μασάζ καλούτσικο, μέτριας έντασης. Στην συνέχεια φραπεδάκι, με καλαμάκι, χωρίς ρούχα. Εκεί έδειχνε λίγο έξω από τα νερά της. Έλειπε ο αισθησιασμός. Τίποτα το φοβερό για να θυμάμαι. Σύνολο 70€.
Κ αρκετά γεμάτη κ κοντουλα να έλεγες θα συμφωνούσα .
Όπως κ η Κέλλυ αρκετα μαυριδερή αλλα αδυνατη .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλησπέρα στην ομάδα ! Πολλοί συνάδελφοι εδώ μέσα με έχουν βοηθήσει με τις πληροφορίες τους και επιστρέφω με ένα ποτ πουρι από τις συναντήσεις που έκανα

? Αγάπη-Deluxe
Πολύ καλό μασάζ 1.5 ώρα το απόλαυσα φουλ . Το ευχαριστήθηκα τόσο που δεν μπήκα καν στον κόπο να την ρωτήσω αν προσφέρει τίποτα περισσότερο αλλά δεδομένου ότι από μπροστά μου έβαλε πετσέτα και γενικά πρόσεχε φουλ για κινήσεις της το θεωρώ δύσκολο. Εγώ προσωπικά δεν πήρα τίποτα.
Γενικη βαθμολογία συνάντησης 8/10

? Δήμητρα - Αρτ
Πολύ ευγενική και ευχάριστη κοπέλα . Αν είσαι σωστός μαζί της και ευγενικός και δεν είσαι μαλακας και καφρος θα περάσεις καλά . Ωραίο σωμα ωραίο πρόσωπο αξίζει μια δοκιμή . προχωρά σε έξτρα.μασαζ μέτριο.
Γενική βαθμολογία συνάντησης 7/10

? Αντριάνα-Joy
Γλυκιά κοπέλα όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μικρό στήθος μέτριο σωματακι αλλά ευγενικοτατη. Προχωράει αρκετά και αξίζει μια δοκιμή. Μασάζ μέτριο όχι κάτι ιδιαίτερο.
Γενική βαθμολογία συνάντησης 7.5/10

? Νεφέλη- Deluxe
ΟΧΙ ΌΧΙ ΟΧΙ . Εγώ προσωπικά ξενέρωσα φουλ μαζί της . Υφακι αρκετό, κουτοπονηρια και είχε χάρη που ήθελα να είμαι ευγενικός αλλιώς θα την διαολοστελνα. Ακόμα τα κλαίω τα λεφτά μου . Μασάζ μέτριο ως κακό.
Γενική βαθμολογία συνάντησης 3/10

? Ιωάννα- Joy
Όλοι λένε και λένε για αυτήν αλλά εγώ δεν τρελάθηκα μαζί της . Μιλάγε πολύ , έλεγε όλο μπαρουφες και πιο πολύ σε βιζιτακι έφερνε παρά σε μασαζοκοριτσο. Παρότι είναι άνετη και σε έξτρα και γδυθηκε δεν το απόλαυσα . Μασάζ μέτριο.
Γενική βαθμολογία συνάντησης
5/10

? Πενυ - Deluxe
Άλλη μία περίπτωση που ο μύθος καταρρίπτεται. Ενώ μας είχαν ζαλίσει με την πάρτη της εδώ μέσα ,αποδείχθηκε διαφορετική των περιστάσεων. Μέτρια εμφάνιση ξανθιά όχι λεπτή γύρω στα 25. Τιμιο μασάζ. Καλή κοπέλα αλλά στα έξτρα κάπου το έχασε.
Γενική βαθμολογία συνάντησης
5/10

Υ.Γ αν και δεν είμαι φαν του βελβετ οποίος έχει καμία πληροφορία για Κέλλυ, Τζοάννα, Σταυρίνα καλοδεχούμενος και θα ανταποδώσω.
Συμφωνώ για Ιωάννα, κι εγώ δεν έχω καταλάβει τον χαμό που γίνεται. Μέτρια εμφάνιση, ψιλογεματούλα και με το καλημέρα κατάλογος. Καλά για μασάζ δεν το συζητάμε.

Κέλλυ ωραίο γλυκο πρόσωπο, ψιλοσχιστα μάτια, σκούρο δέρμα, λεπτή με ελαφρώς λίγη κοιλίτσα αλλα δε φαίνεται με τα ρούχα. Φραπέ, άλλοι λένε δίνει και καλαμάκι αλλά προσωπικά δεν το προτιμώ έτσι κι αλλιώς.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.596
Πόντοι
2.256
Αδελφέ στείλε π.μ να σε ρωτήσω κάτι που θέλω
Απορία, χαζή μεν αλλα την έχω. Γιατί λες στον άλλον αν σου στείλει Pm για να τον ρωτήσεις και δεν στέλνεις εξ'αρχής Pm με αυτό που θες να ρωτήσεις

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.596
Πόντοι
2.256
Γιατί δεν μπορώ να του στείλω π.μ έξυπνε φίλε μου ?
οχι οχι με παρεξηγησες δεν το ειπα με τη μορφη "εξυπνάδας", καλοπροαίρετη ήταν η ερώτηση, απλα ειναι πολυ ευκολο να στειλεις pm . κάνεις hover το mouse πανω απο το ονομά του μελους και πατας εκει που λέει "ξεκίνα προσωπική συνομλία" Αν δεν εμφανίζει τέτοια επιλογή, σημαίνει ότι ο αλλος δε γουσταρει τα pm

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Και τώρα μια ερώτηση. Εάν κάποιος επιθυμούσε να επενδύσει χρόνο και χρήμα σε sugarbabe/θεραπεύτρια:

Ντεριάνα;
Αλέξα/
Φίλε μου, η Ντεριάνα δεν προχωράει με τίποτα. Δεν αξίζει και το μασάζ μαζί της.
Ισχυει.και πιστεψε με εχω προσπαθησει αρκετα

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Καλησπερα!
Εχει δοκιμασει κανενας την Τζενιφερ απο prive?
Με ψηνει πολυ να την δω αλλα δεν ξερω αν προχωραει.
Καμια εμπειρια καποιος να μοιραστει?
Μην ασχοληθεις! Αν και κανει νουρου και ποστευω οτι προχωραει
Καλησπερα!
Εχει δοκιμασει κανενας την Τζενιφερ απο prive?
Με ψηνει πολυ να την δω αλλα δεν ξερω αν προχωραει.
Καμια εμπειρια καποιος να μοιραστει?
Ειχα ρωτησει στο φορουμ πριν καμια βδομαδα για τζενυ μαριζα και ζενια, 3 φαινομενικα ωραια φρεσκα καβλακια δεν πηρα απαντηση. Τεσπα εκανα με 2 απο τις 3 την τζενυ και την ζενια. Τζενυ μακρια δεν αξιζει σε τιποτα! Ακωλη αβυζη βαρετη.
τωρα και οι 2 κανουν nuru και τριβονται πανω σε καβλια και καμια απο τις 2 δεν προχωραει ουτε σε εκτονωση. Και με προσφορα λεφτα στη ζενια που θα με κρεμαγατε εδω στο νημα.
Θα μου λυσει καποιος αυτο το γριφο;?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom