Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Για Άννα και Ιωάννα από το ΑΡΤ που ρώτησα και στο παρελθον απάντηση δεν πήρα. Έχει κανένας εμπειρία. Μου φαίνονται οι πιο ωραίες από το σαιτ του ΑΡΤ...
Πάνω δεξιά στο φακουδάκι, δοκιμάζεις το όνομα και το γραφείο, π.χ. Άννα art. Αν δε βρεις τίποτα, τότε δοκιμάζεις χωρίς τόνο, δλδ Αννα art. Αν και πάλι δε βρεις τίποτα, τότε δοκιμάζεις την ίδια την Άννα και μας λες εντυπώσεις.

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Για Άννα και Ιωάννα από το ΑΡΤ που ρώτησα και στο παρελθον απάντηση δεν πήρα. Έχει κανένας εμπειρία. Μου φαίνονται οι πιο ωραίες από το σαιτ του ΑΡΤ...

Είχα μιλήσει με το γραφείο, η Άννα μόνο πετσέτα, η Ιωάννα χωρίς πετσέτα αλλά χωρίς εξτρα.

Κρίμα γιατί η Άννα φαίνεται πολύ καλή

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
Είχα μιλήσει με το γραφείο, η Άννα μόνο πετσέτα, η Ιωάννα χωρίς πετσέτα αλλά χωρίς εξτρα.

Κρίμα γιατί η Άννα φαίνεται πολύ καλή
Η Άννα δεν πλησιάζει και σε ξενοδοχεία τύπου bill.... ήταν κάθετη.. οπότε ΔΕΝ βλέπω φως..

• Like
Αντιδράσεις: alpula

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
Εμένα προσωπικά το Αρτ δεν μου έχει απαντήσει ποτέ και ας τους έχω στείλει 3-4 φορές μύνημα
Τι τους έχεις κάνει εσύ και δεν σου απαντάνε,,, ρε μπας και έχεις βάλει καμία φωτό viber με κανα παλαμάρι και φοβούνται ?? :2funny::2funny::2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Η Άννα δεν πλησιάζει και σε ξενοδοχεία τύπου bill.... ήταν κάθετη.. οπότε ΔΕΝ βλέπω φως..
Από art σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί κι από λίγες προσωπικές εμπειρίες, παραπάνω κάνουν οι Νίνα προφανώς, Δημητρα, Νικόλ, Ηρώ και Δώρα.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
είσαι βιαστικούλης!

έτσι πρόχειρα πως μας έχεις ζαλίσει με το empire
Καταλάβες προμοτοράκο!
Και να μείνεις κανείς δεν θα σου δίνει σημασία σε αυτά που γράφεις και όσο υπάρχουν σωστά μέλη εδώ, τα σκουπίδια θα πηγαίνουν με τα σκουπίδια!
Πως τον πετσόκοψες έτσι;;!;!;;!;!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
καλησπερα. Σας παρακολουθω καιρο αλλα δυστηχως δεν ειμαι απο αθηνα ωστε να μπορω και εγω να απολαμβανω τα ωφελη του μασαζ και οτι αλλο προκυπτει μετα και να λεω και εγω τη γνωμη μου. Λοιπον επειδη ανεβαινω αθηνα την αλλη εβδομαδα και εχω ψιλομπερδευτει με τις συζητησεις θελω να μου προτεινετε καποια να κανει καλο μασαζ και να προχωραει εστω και σε παιξιμο.
Και μενω υποχρεος οταν κατεβειτε χανια.......
Στεφανια, Ελενα απο Μπακνανα, Ταντρα ΖΟΕ και ΤΕΑ νομιζω οτι ειναι τα VFM αυτο το καιρό.

Ξια μου εμενα Που λένε και εκια κατω!

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Συναγωνιστές έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία θεραπεύτρια από το Prive?
Προσπαθώ να τους βρω στο viber εδώ και 2 μέρες χωρίς επιτυχία...
Μήπως έχει κλείσει το συγκεκριμένο?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τύπε θυμάσαι κάποια κοπέλα απο αυτό το γραφείο?

Τελευταία τροποποίηση:

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
τύπε θυμάσαι κάποια κοπέλα απο αυτό το γραφείο?
Ηλιάνα (Μόνικα) , Άλεξ (Μπιάνκα), Victoria αλλά τι σχέση έχει αυτό; Έτσι κι αλλιώς όταν στέλνω κάπου ζητάω να μου πουν ποιές είναι διαθέσιμες εκείνη την ημέρα που θέλω.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ηλιάνα (Μόνικα) , Άλεξ (Μπιάνκα), Victoria αλλά τι σχέση έχει αυτό; Έτσι κι αλλιώς όταν στέλνω κάπου ζητάω να μου πουν ποιές είναι διαθέσιμες εκείνη την ημέρα που θέλω.
Απο Ξένια velvet έχεις καμιά εμπειρία?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Είχα ρωτήσει παλιότερα για την συγκεκριμένη αλλά επειδή διάβασα άσχημα σχόλια εδώ μέσα δεν δοκίμασα μασάζ μαζί της.
άρα βρήκαμε μια του prive!
Την Μαρία ή Ξένια απο velvet.
Κακές κριτικές!
Σιγά σιγά εγώ και οι έμπειροι συναγωνιστές θα σε πληροφορήσουμε και για τις υπόλοιπες βάση των εμπειριών μας!

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
άρα βρήκαμε μια του prive!
Την Μαρία ή Ξένια απο velvet.
Κακές κριτικές!
Σιγά σιγά εγώ και οι έμπειροι συναγωνιστές θα σε πληροφορήσουμε και για τις υπόλοιπες βάση των εμπειριών μας!
Το θέμα είναι φίλε ότι δεν απαντάνε στο viber ενώ παλιά το έκαναν οπότε έλεγα μήπως έκλεισε. Βασικά ήθελα να κλείσω με Άλεξ (Μπιάνκα) αλλά τζίφος... :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Όχι , κλειστό δεν είναι . Μήπως είναι απασχολημένες και δεν απαντούν . Αν δεν έχεις απάντηση στο Viber , δοκίμασε στο τηλέφωνο και όταν απαντήσουν ρώτησε για την συγκεκριμένη που αναζητείς και να σου στείλουν και τις υπόλοιπες θεραπευτριες τους .

Ironman(2)

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2021
Like
34
Πόντοι
0
ενημερωση απο τον συναγωνιστη που θα ενημερωνε για Πενυ
Καλημέρα στην παρέα. Συνάντηση με πενυ από deluxe προχθές. Μασάζ μέτριο και στο δεύτερο γύρο ήθελε +40 για φραπέ. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.. Και πήγε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Stories

Νέο!