Γράφω και εγώ κριτικές των τελευταίων μηνών μαζεμένες.
Πάντα έπαιζα μπάλα με σιγουρακια γιατί λεφτά για καταδρομικές δεν έπαιζαν. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και για να μην κάψω κοπέλες αλλά και για να μην γίνει σεντόνι με μικρές εξαιρέσεις. Να πω ότι σε όλες έπαιξε τουλάχιστον φραπές.
Δανάη_deluxe ? πρώτη αγάπη και παντοτινή , την πήρα μόνο μια φορά γιατί ήθελα να δοκιμάσω και άλλες. Όταν την ξανά έψαξα έμαθα ότι σταμάτησε.
Λυδια_deluxe ? τίμιο μασάζ αλλά πολύ τυπική . Δεν τα έκλαψα αλλά δεν θα ξαναπαιρνα.
Ελένη_joy ? είναι η ίδια που μετά πήγε στο vip , καλό μασάζ , σε ανάβει και σου ξεφουρνιζει ότι θέλει για φραπέ. Εμένα μου ξεφουρνισε 40 ενώ τον είχε ήδη σηκώσει. Η μόνη φορά που λύγισα , καλός φραπές αλλά μαύρο μόνο και μόνο για την κουτόπονηρια.
Νεφέλη_velvet ? μετά έγινε η Νεφέλη2 του deluxe.
Κορμάρα, σκυλί του πολέμου , πολύ καλός φραπές με γδυσιμο αλλά πονηρή και αυτή γτ ζήτησε 50ρικο έξτρα όταν ντυνόταν. Της είπα δεν είπες τίποτα για 50 και πήρε ένα 20ρικο εμφανώς θυμωμένη.
Ιρινα _velvet ?νομίζω πήγε άλλου μετά με το όνομα ινεσσα , νορμάλ μασάζ , πολύ ψυχρή , φραπές παρηγοριάς. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Μαίρη _ joy ανάμεικτα συναισθήματα , είχα ακούσει τους διθυράμβους και πήρα. Μου έκανε μασάζ και κάποια στιγμή λέει τελειώσαμε και πήγε να φύγει. Της είπα για την εκτόνωση , α έπρεπε να το έχεις ζητήσει. Τέλος πάντων προχώρησε σε εκτόνωση αλλά μάλλον βιαστικά λόγω του οδηγού , ίσως ξαναδοκιμάσω ώστε να είμαι πιο σίγουρος.
Λένα_βελβετ ? ωραίο κοριτσακι , ευχάριστη συζήτηση , και ο φραπές μαεστρικος με καλαμάκι , ξανά έπαιρνα άνετα.
Ελίνα_βελβετ ? προς το παρόν η δικιά μου αγαπημένη , μπορεί να είναι μόνο φραπές αλλά έχει ωραίο τρόπο και συν που ίσως είναι η μόνη που κάνει τίμιο μασάζ πριν.
Ξένια_βελβετ ?δεν θα ξανά έπαιρνα αλλά ωραίο σώμα (για όσους αρέσουν τα skinny ) καλός φραπές αλλά ήταν σαν να κάπνισα 1 πακέτο Μαρμπορο μόνο που μπήκε στο δωμάτιο.
Τεα_lux? ναι η γνωστή και μη εξαιρε-τεα , είναι μια εμπειρία μόνη της , δεν ξέρω αν θα ξανά έπαιρνα αλλά είναι μια κατηγορία μόνη της , κατηγορία sirina δλδ , παίζει να με εγλυψε όπου υπάρχει δέρμα στο σώμα και τρομερό body to body .
Αυτά από μένα προς το παρόν το μόνο που θέλω να δοκιμάσω είναι η Κέλλυ απο βελβετ , όποιος θέλει έξτρα πληροφορίες ας στείλει προσωπικό.