Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (9 μέλη και 63 επισκέπτες)

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.068
Πόντοι
1.706
Ακριβώς! Άρα δεν ειναι στούντιο ειναι μασσατζιδικο. Μικρή σημασία εχει τι ειναι αφού εκτονώνεσαι κ στα δυο!  :rockon:
Συμφωνω απολυτως
Απλα υπαρχει κ ο ορος studio massage
Anyway το θεμα ειναι οτι η Φαιδρα κανει ρντβ κ ΣΚ εκτος
Το λεω γιατι εγω τουλαχιστον δεν ειμαι φαν των μαγαζιων,προτιμω πιο πριβε φαση

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Όταν καταλάβετε πόσο μεγάλη μαλακία είναι η δημόσια πληροφόρηση, τότε θα έχετε κάψει όλες μα όλες τις καλές περιπτώσεις. Χρόνια το λέω και το φωνάζω αλλά εσείς νομίζετε πως βγάζοντας στη σέντρα αναλυτικά το τι κάνει κάθε κοπέλα δίνετε καλό info σε συναγωνιστές.
Πόσο έρημου και ακατοίκητου γωνία μπορεί να είναι το πάνω κεφάλι? Πραγματικά με ξεπερνάει...

Σωστος

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Όταν καταλάβετε πόσο μεγάλη μαλακία είναι η δημόσια πληροφόρηση, τότε θα έχετε κάψει όλες μα όλες τις καλές περιπτώσεις. Χρόνια το λέω και το φωνάζω αλλά εσείς νομίζετε πως βγάζοντας στη σέντρα αναλυτικά το τι κάνει κάθε κοπέλα δίνετε καλό info σε συναγωνιστές.
Πόσο έρημου και ακατοίκητου γωνία μπορεί να είναι το πάνω κεφάλι? Πραγματικά με ξεπερνάει...

δεν εχουν καει όλες οι καλές περιπτωσεις......απλά κυκλοφορουν μεταξυ λιγων και εχεμυθων πελατων,που δεν εχουν καμμία διάθεση να "κοκορευθούν" στο σαιτ οτι κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" κοπέλλες που εργάζονται σε νόμιμα ινστιτούτα μασαζ.......
Οπως λέει και ο rainbow,βάλτε το πάνω κεφάλι να δουλεψει.......μια κοπέλλα που θελει να βγαλει λεφτά ,κανοντας τα πάντα,ειτε θα παει σε καποιο μαγαζί,ειτε θα δουλεψει μονη της με αγγελίες......δεν θα παει να δουλεψει σε μαγαζια που εχουν επίσημα sites,και χρεωνουν 20 και 30 ευρω το μασαζ για να παιρνουν ψίχουλα......

Εδω μεσα εχω διαβασει και ψυχοπαθητικές περιπτωσεις ατόμων που εκαναν μασαζ σε μαγαζια με χρεωση 6,10 και εικοσι ευρω και μετα ρωταγαν εδω αν παιζει κατι παραπανω.......ναι,η αλλη που εχει επιλέξει να δουλευει με 600 ευρω το μηνα και οχι να βγαζει 3-4 χιλιαρικα δουλευοντας αλλου,θα κατσει να γαμηθει με τον καθε μαλάκα για να της δωσει πουρμποαρ 30-40 ευρω και μετά να την κανει βουκινο εδω μεσα.........

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
δεν εχουν καει όλες οι καλές περιπτωσεις......απλά κυκλοφορουν μεταξυ λιγων και εχεμυθων πελατων,που δεν εχουν καμμία διάθεση να "κοκορευθούν" στο σαιτ οτι κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" κοπέλλες που εργάζονται σε νόμιμα ινστιτούτα μασαζ.......
Οπως λέει και ο rainbow,βάλτε το πάνω κεφάλι να δουλεψει.......μια κοπέλλα που θελει να βγαλει λεφτά ,κανοντας τα πάντα,ειτε θα παει σε καποιο μαγαζί,ειτε θα δουλεψει μονη της με αγγελίες......δεν θα παει να δουλεψει σε μαγαζια που εχουν επίσημα sites,και χρεωνουν 20 και 30 ευρω το μασαζ για να παιρνουν ψίχουλα......

Εδω μεσα εχω διαβασει και ψυχοπαθητικές περιπτωσεις ατόμων που εκαναν μασαζ σε μαγαζια με χρεωση 6,10 και εικοσι ευρω και μετα ρωταγαν εδω αν παιζει κατι παραπανω.......ναι,η αλλη που εχει επιλέξει να δουλευει με 600 ευρω το μηνα και οχι να βγαζει 3-4 χιλιαρικα δουλευοντας αλλου,θα κατσει να γαμηθει με τον καθε μαλάκα για να της δωσει πουρμποαρ 30-40 ευρω και μετά να την κανει βουκινο εδω μεσα.........

Σωστος ξανα
Μονο πριβε πια ινφο
Κ εδω κ στο.μαμπα

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αποκωδικοποίηση:

Ελληνίδα 42 ετών : Ελληνίδα??? 47+ ετών
1,65 ύψος : 1.60 στην καλύτερη των περιπτώσεων
68 κιλά : 75+ κιλά
6 νούμερο στήθος : δεν μπορεί να φορέσει όχι mini, ούτε φούστα μέχρι το γόνατο γιατί θα φαίνονται τα βυζιά της

Πού τα είδατε όλα αυτά στην αγγελία; Εγώ από καθαρή περιέργεια, μετά τα όσα γράφτηκαν, έκανα κλικ στο λινκ της αγγελίας και δεν είδα τίποτα: ούτε για 6άρι βυζί να γράφεται ούτε για κιλά ούτε για ύψος.

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Πού τα είδατε όλα αυτά στην αγγελία; Εγώ από καθαρή περιέργεια, μετά τα όσα γράφτηκαν, έκανα κλικ στο λινκ της αγγελίας και δεν είδα τίποτα: ούτε για 6άρι βυζί να γράφεται ούτε για κιλά ούτε για ύψος.

λες να την πηραν κανα τηλεφωνο? Μπα δεν νομιζω.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700

Ρώτησε το μέλος που τα ανέφερε!
Εγώ παράθεση του post έκανα και μια "¨αποκωδικοποίηση" δηλαδή τι ισχύει συνήθως στην πραγματικότητα όταν διαβάζουμε κάτι τέτοιες αγγελίες.
Όυτε πήρα τηλέφωνο, ούτε θα πάρω!
Δεν με ενδιαφέρει!

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
401
Πόντοι
36
Το τι εκανε ο καθένας στο παρελθόν του δεν μας αφορά. Μας ενδιαφέρει τωρα τι κανει. και οτι πράγματι κανει το καλύτερο μασαζ. Εχετε σκυλιασει ολοι εδω γιατι μάλλον η μοναδική που δεν σας κάθετε....
Τι να σας πω. Ρεμάλια  
ε οχι και και δεν μας καθετε τυπε ,δεν μας ενδιαφερει πια κιολας ,αλλα με ενα ποτακι στην φωκιωνος μια χαρα
μας καθοτανε και φυσικα δεν εχουμε σκυλιασει και για πιο λογο αλλωστε,...αυτο πολυ φιλικα
τωρα προσωπικα αναφερθηκα στο μουφα βιογραφικο και που οτι δηλωσεις εισαι στην ελλαδα.
αυτα απο μενα,

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
409
Πόντοι
21

Έγραψα πιο πριν ότι την πήρα τηλέφωνο και η ίδια μου τα ανέφερε όλα αυτά. Και ρώτησα αν κάποιο μέλος την έχει επισκεφτεί να μας πει εντυπώσεις.

Klalas_1

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα..  Καποια πληροφορία για μασαζακι καλο με τελείωμα(οχι σεξ)με χωρο δικο της.  κατα προτιμηση 40+...  Ευχαριστω

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.600
Πόντοι
2.456
  • Like
Αντιδράσεις: makmak

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.624
Πόντοι
4.060
προχτεσινή συνάντηση με την κυρία εφη.ήθελα καιρό τώρα να τη συναντήσω :headbaning2:.οι ποιο πολύ την ξέρουν.όσοι δεν την ξέρουν είνα 50αρα ξανθιά κοντούλα.άργησε στο ραντεβού μιση ωρα αλλά με ξεχρεώσε με ένα καλό μασάζ και μια ακόμη καλύτερη πίπα.προχωράει και για μπριζολα αλλα δεν ηθελα εκανε φοβερό στοματικό αργό όπως το θέλω και τα πήρε στο στόμα. για μια φορά  είναι καλά μάλλον δεν θα την ξανασυναντήσω αν και η τιμή είναι μια χαρά.επίσης μιλάει πολλή.λέει για τα προβλήματα τις ζωής της.εγώ τις το ξεκοψα τις είπα ότι θέλω να χαλαρώσω στο μασαζ

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
φιλε ηταν οντως καλη περιπτωση αυτη και αλλες απο παρομοια site η απλως τραβηξαν μια μαλακια σε 1-2 ατομα αυτοι το μετεφεραν εδω και μετα πλακωσε κοσμος και ντουνιας να τους τον παιξει και τελικα πηρανε τα 3? εγω προσωπικα ποτε δεν πιστεψα οτι αυτες απο τετοια site δουλευουν ετσι με το ευρυ κοινο, τωρα αν εχουν καποιους που τους αρμεγουν 3-4 φορες τη βδομαδα, τι να σου πω, μπορει να τους ριχνουν και κανα πουτσο.. ;)
Δες το κι αλλιώς, μπορεί να είναι και κίνηση ρουα ματ, δηλαδή κάνουμε κάτι παραπάνω να διαρρεύσει η φήμη και μετά μαζεύουμε τα ευρά κάνοντας τις παρθένες :)

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Η Μιχαέλα είναι λίγο μεγαλύτερη από 30 χρονών και είναι από τη Ρουμανία.
Κάνει μασάζ κατ'οίκον με 30 ευρώ την ώρα. Με +10 ευρώ κάνει και φραπέ,
ενώ με άλλα δέκα κάνει και διακριτική καποτόπιπα.
Δεν ήθελε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες τι άλλο κάνει και το σεβάστηκα.
Την εμφάνιση της μπορεί να την τσεκάρει όποιος ενδιαφέρεται στο γνωστό το μέρος.

Δεν σκοπεύω να κλείσω ραντεβού μαζί της για δύο λόγους.
Πρώτον θέλει τα λεφτά μπροστά ενώ εγώ πληρώνω πάντοτε στο τέλος του ραντεβού,
δεύτερον την πρώτη συνάντηση θέλει να την κάνει στο σπίτι του πελάτη και όχι σε ξενοδοχείο.
Είναι ευγενέστατη και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι κατέχει την τέχνη του μασάζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom