jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καλη επιλογηOK. Σ ευχαριστώ πολύ. Για Βίκυ - Στεφανία με βλέπω.
καλη επιλογηOK. Σ ευχαριστώ πολύ. Για Βίκυ - Στεφανία με βλέπω.
αν πατήσεις το λινκ της αγγελίας,εχει φωτογραφία της.....και βέβαια,με τετοιο site που έχει δημιουργήσει,το αυτονόητο ειναι οτι κανει καθαρά επαγγελματική δουλεια.......μην ψάχνετε για παραπάνω,μπορεί να έκανε παλαιότερα,οχι τωρα ομως.
εξαρτάται τι ψαχνεις........εγω θεωρω ως απαραίτητη προυπόθεση το καλό μασαζ,διαφορετικά πάμε και σε μπουρδελλο........αν θέλεις το πλήρες πακέττο,οι καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές ειναι η Ζωή και η Στεφανία,με δικό τους χώρο....και φυσικά η Φαίδρα,αλλά σε ξενοδοχείο...εχουν δικά τους νηματα εδω.Εξαιρετικό μασαζ κανει και η Φωτεινή στην Καλλιθέα,αλλά μετά μονον φραππέ.......
Τωρα,απο τις αγγελίες που ποστάρονται εδω μέσα,δεν νομίζω ότι υπάρχει κατι που να αξιζει τον κόπο......εκτός και αν θέλεις μονον μασαζ,οπότε υπάρχουν καλές και φτηνες επιλογές.
H Φαιδρα ειναι σε στουντιο τωραΣυμφωνώ οτι αυτές ειναι τα καλύτερα VFM!!!
H Φαιδρα ειναι σε στουντιο τωρα
Μαγκες μολις τελειωσα τη συνεδρια μου με την Χρυσαννα...Πολυ αμηχανια γενικα καθως τα κοψε αυτα που ξεραμε (εγω δηλαδη δε τα προλαβα ποτε γαμ%%το..την εφερα για μια ωρα και της το φερα απο δω κ απο κει και +50 ευρω αλλα δυστυχως δε πειστηκε...μου ειπε οτι ξερει τι εχει γινει με το ονομα της και δεν το κανει πια αυτο καθολου...κοιτα να δεις τωρα κακοτυχια! Τεσπα τι να λεμε σασ το λεω για να μην νιωσετε τετοια αμηχανια γιατι δεν ειναι ευχαριστο
Μαγκες μολις τελειωσα τη συνεδρια μου με την Χρυσαννα...Πολυ αμηχανια γενικα καθως τα κοψε αυτα που ξεραμε (εγω δηλαδη δε τα προλαβα ποτε γαμ%%το..την εφερα για μια ωρα και της το φερα απο δω κ απο κει και +50 ευρω αλλα δυστυχως δε πειστηκε...μου ειπε οτι ξερει τι εχει γινει με το ονομα της και δεν το κανει πια αυτο καθολου...κοιτα να δεις τωρα κακοτυχια! Τεσπα τι να λεμε σασ το λεω για να μην νιωσετε τετοια αμηχανια γιατι δεν ειναι ευχαριστο
Μήπως έχει κάποιος επισκεφτεί την κυρία; 'Εχει αγγελία στην χρυσή ευκαιρία. Την πήρα τηλέωνο. Μου είπε ότι έχει χώρο στο Παγκράτι,Ελληνίδα 42 ετών,1,65 ύψος,68 κιλά,ξανθιά και 6 νούμερο στήθος.
Εμ οταν τα λεμε δημοσια κ διαβαζουν ενσ καρο ασχετοι αυτα συμβαινουν
Τι ειναι?..μαγαζι δεν ειναι?το Μιχαλακοπουλου 179 ειναι στουντιο? οχι βεβαια.....
Πέρα απο αυτό,κανει και εξωτερικά ραντεβου το Σαββατοκύριακο.
ε νταξ μη τρελαινεσαι...ειναι αδυναμη ρε φιλε αν και αλλα ειχα στο μυαλο μουΤο μασαζ καλο??
φιλε ηταν οντως καλη περιπτωση αυτη και αλλες απο παρομοια site η απλως τραβηξαν μια μαλακια σε 1-2 ατομα αυτοι το μετεφεραν εδω και μετα πλακωσε κοσμος και ντουνιας να τους τον παιξει και τελικα πηρανε τα 3? εγω προσωπικα ποτε δεν πιστεψα οτι αυτες απο τετοια site δουλευουν ετσι με το ευρυ κοινο, τωρα αν εχουν καποιους που τους αρμεγουν 3-4 φορες τη βδομαδα, τι να σου πω, μπορει να τους ριχνουν και κανα πουτσο.. ;)τα εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτά......το σαιτ το διαβαζουν οι πάντες! γι' αυτό "καιγονται" οι καλές περιπτωσεις......
Διαβαζω στο Bou, μασατζιδικο, κουδουνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗΤι ειναι?..μαγαζι δεν ειναι?
Εκτος κ εαν ειναι σπιτι, ιδιωτικος χωρος, οποτε οκ
Ακριβώς! Άρα δεν ειναι στούντιο ειναι μασσατζιδικο. Μικρή σημασία εχει τι ειναι αφού εκτονώνεσαι κ στα δυο!Διαβαζω στο Bou, μασατζιδικο, κουδουνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Μήπως έχει κάποιος επισκεφτεί την κυρία; 'Εχει αγγελία στην χρυσή ευκαιρία. Την πήρα τηλέωνο. Μου είπε ότι έχει χώρο στο Παγκράτι,Ελληνίδα 42 ετών,1,65 ύψος,68 κιλά,ξανθιά και 6 νούμερο στήθος.
Ακριβώς! Άρα δεν ειναι στούντιο ειναι μασσατζιδικο. Μικρή σημασία εχει τι ειναι αφού εκτονώνεσαι κ στα δυο!
φιλε ηταν οντως καλη περιπτωση αυτη και αλλες απο παρομοια site η απλως τραβηξαν μια μαλακια σε 1-2 ατομα αυτοι το μετεφεραν εδω και μετα πλακωσε κοσμος και ντουνιας να τους τον παιξει και τελικα πηρανε τα 3? εγω προσωπικα ποτε δεν πιστεψα οτι αυτες απο τετοια site δουλευουν ετσι με το ευρυ κοινο, τωρα αν εχουν καποιους που τους αρμεγουν 3-4 φορες τη βδομαδα, τι να σου πω, μπορει να τους ριχνουν και κανα πουτσο.. ;)