Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Μην οσμιστώ μπάζο. Κατευθείαν με πιάνει ένα γαργαλητό ανάμεσα στα πόδια μου. Μιά ακατανίκητη έλξη για (ξε)πέταμα χρημάτων. Άσε που αναφέρθηκε από μέλη ότι ήταν η "κυρία Ρένα" (λες και την ήξερα και την είχα απωθημένο). Παπάρια και μάπα το καρπούζι. Πρόκειται για καστανόξανθη, με ωραίο πρόσωπο. Εδώ τελειώνουν τα καλά. Διότι το σώμα της είναι ο ορισμός του αχλαδιού. Μέση σαν την πελοπόννησο και μπούτια τύφλα να έχει ο Αποστολάκης. Μασάζ του κόλου και αφού δεν είχα φέρει ΕΓΩ μαζί μου προφυλακτικά αρνήθηκε να τον πάρει στο στόμα. Φραπεδιά των 50 ευρώ πλας το χοτέλι. Γενικά έχει το σώμα που με ξενερώνει, όπως το περιέγραψα παραπάνω.  
έγραψα ότι το στυλάκι της μου θυμίζει την κυρά Ρένα όχι ότι είναι αυτή
κακώς την πλήρωσες εκτός εάν σου είχε πει από το τηλεφωνο ότι κάνει μόνο καποτόπιπα

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955

i_nobody

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Προ ετων την ειχα τιμησει την κυρια. Ερχοταν και στο σπιτι και σε ξενοδοχειο και ειχε και δικο της χωρο.
Απο μασαζ ειναι οτι καλυτερο εχω βρει(εχει και τραπεζι μασαζ).Στο τελος προσφερει και φραπε αλλα μεχρι εκει( σε μενα τουλαχιστον). 50 ευρω 1 ωρα.
Τωρα ειδα στο site 40 ευρω 1 ωρα.Την σταματησα γιατι δεν ηθελε να ξεβολευεται αφου εχει και δικο της χωρο και με εστησε κανα δυο φορες.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλησπέρα

Προ ετων την ειχα τιμησει την κυρια. Ερχοταν και στο σπιτι και σε ξενοδοχειο και ειχε και δικο της χωρο.
Απο μασαζ ειναι οτι καλυτερο εχω βρει(εχει και τραπεζι μασαζ).Στο τελος προσφερει και φραπε αλλα μεχρι εκει( σε μενα τουλαχιστον). 50 ευρω 1 ωρα.
Τωρα ειδα στο site 40 ευρω 1 ωρα.Την σταματησα γιατι δεν ηθελε να ξεβολευεται αφου εχει και δικο της χωρο και με εστησε κανα δυο φορες.

Έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα τα πάντα όλα η Ναταλίτσα από την εποχή του mamba!!!!

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα τα πάντα όλα η Ναταλίτσα από την εποχή του mamba!!!!
διαβαζω το βογραφικο και ειναι για γελια....
ξεχασε που ξεσκατιζε γερους....
παντως εχει τεραστια ρωγα για οσους ενδιαφερονται

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Το τι εκανε ο καθένας στο παρελθόν του δεν μας αφορά. Μας ενδιαφέρει τωρα τι κανει. και οτι πράγματι κανει το καλύτερο μασαζ. Εχετε σκυλιασει ολοι εδω γιατι μάλλον η μοναδική που δεν σας κάθετε....
Τι να σας πω. Ρεμάλια 

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.996
Πόντοι
1.706
Νομιζω οτι δεν θα εχουμε την τυχη να τη δουμε (..τη ρωγα)
Εμενα μου ειπε οτι κανει μονο μασαζ
χαχα

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Από πρόσωπο τι λέει η Ναταλία;
Υπάρχει πιθανότητα να αφήσει να βυζαξουμε Ρογα;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
η ναταλια,κανει απο τα ποιο καλα,μασαζ,στο χωρο.ειχα δοκιμασει πριν 6-7 μηνες.ΔΕΝ κανει τιποτα παραπανω,σε οποιαδηποτε νηξη εγινε,με η χωρις λεφτα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Από πρόσωπο τι λέει η Ναταλία;
Υπάρχει πιθανότητα να αφήσει να βυζαξουμε Ρογα;

αν πατήσεις το λινκ της αγγελίας,εχει φωτογραφία της.....και βέβαια,με τετοιο site που έχει δημιουργήσει,το αυτονόητο ειναι οτι κανει καθαρά επαγγελματική δουλεια.......μην ψάχνετε για παραπάνω,μπορεί να έκανε παλαιότερα,οχι τωρα ομως.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
αν πατήσεις το λινκ της αγγελίας,εχει φωτογραφία της.....και βέβαια,με τετοιο site που έχει δημιουργήσει,το αυτονόητο ειναι οτι κανει καθαρά επαγγελματική δουλεια.......μην ψάχνετε για παραπάνω,μπορεί να έκανε παλαιότερα,οχι τωρα ομως.

Andy σαν παλιός σε παλιό έχεις κάποια πρόταση για κατ οίκον?
Το είχα ψιλοκόψει το σπορ τα τελευταία 3 χρόνια...
Αν έχεις κάτι που θα βοηθήσει στην επιστροφή θα σου είμαι υπόχρεος...

• Like
Αντιδράσεις: andy51

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Andy σαν παλιός σε παλιό έχεις κάποια πρόταση για κατ οίκον?
Το είχα ψιλοκόψει το σπορ τα τελευταία 3 χρόνια...
Αν έχεις κάτι που θα βοηθήσει στην επιστροφή θα σου είμαι υπόχρεος...

εξαρτάται τι ψαχνεις........εγω θεωρω ως απαραίτητη προυπόθεση το καλό μασαζ,διαφορετικά πάμε και σε μπουρδελλο........αν θέλεις το πλήρες πακέττο,οι καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές ειναι η Ζωή και η Στεφανία,με δικό τους χώρο....και φυσικά η Φαίδρα,αλλά σε ξενοδοχείο...εχουν δικά τους νηματα εδω.Εξαιρετικό μασαζ κανει και η Φωτεινή στην Καλλιθέα,αλλά μετά μονον φραππέ.......

Τωρα,απο τις αγγελίες που ποστάρονται εδω μέσα,δεν νομίζω ότι υπάρχει κατι που να αξιζει τον κόπο......εκτός και αν θέλεις μονον μασαζ,οπότε υπάρχουν καλές και φτηνες επιλογές.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
εξαρτάται τι ψαχνεις........εγω θεωρω ως απαραίτητη προυπόθεση το καλό μασαζ,διαφορετικά πάμε και σε μπουρδελλο........αν θέλεις το πλήρες πακέττο,οι καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές ειναι η Ζωή και η Στεφανία,με δικό τους χώρο....και φυσικά η Φαίδρα,αλλά σε ξενοδοχείο...εχουν δικά τους νηματα εδω.Εξαιρετικό μασαζ κανει και η Φωτεινή στην Καλλιθέα,αλλά μετά μονον φραππέ.......

Τωρα,απο τις αγγελίες που ποστάρονται εδω μέσα,δεν νομίζω ότι υπάρχει κατι που να αξιζει τον κόπο......εκτός και αν θέλεις μονον μασαζ,οπότε υπάρχουν καλές και φτηνες επιλογές.

και η Ειρήνη από Μάρνης.... στο 30αρι ή 40αρι τιμάει και με το παραπάνω τα λεφτά ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και η Ειρήνη από Μάρνης.... στο 30αρι ή 40αρι τιμάει και με το παραπάνω τα λεφτά ...

συμφωνώ.....αλλά υπάρχει προβλημα επικοινωνίας.......πρέπει να πας απο κει,και αν σου ανοιξει....με τις αλλες κλείνεις ραντεβού τηλεφωνικά.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36

OK. Σ ευχαριστώ πολύ. Για Βίκυ - Στεφανία με βλέπω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom