Για αυτή την αγγελία γνωρίζει κανένας φίλος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
έγραψα ότι το στυλάκι της μου θυμίζει την κυρά Ρένα όχι ότι είναι αυτήΜην οσμιστώ μπάζο. Κατευθείαν με πιάνει ένα γαργαλητό ανάμεσα στα πόδια μου. Μιά ακατανίκητη έλξη για (ξε)πέταμα χρημάτων. Άσε που αναφέρθηκε από μέλη ότι ήταν η "κυρία Ρένα" (λες και την ήξερα και την είχα απωθημένο). Παπάρια και μάπα το καρπούζι. Πρόκειται για καστανόξανθη, με ωραίο πρόσωπο. Εδώ τελειώνουν τα καλά. Διότι το σώμα της είναι ο ορισμός του αχλαδιού. Μέση σαν την πελοπόννησο και μπούτια τύφλα να έχει ο Αποστολάκης. Μασάζ του κόλου και αφού δεν είχα φέρει ΕΓΩ μαζί μου προφυλακτικά αρνήθηκε να τον πάρει στο στόμα. Φραπεδιά των 50 ευρώ πλας το χοτέλι. Γενικά έχει το σώμα που με ξενερώνει, όπως το περιέγραψα παραπάνω.
κακώς την πλήρωσες εκτός εάν σου είχε πει από το τηλεφωνο ότι κάνει μόνο καποτόπιπα
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
με 48000 προβολές δεν το λες και φρέσκο
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Εχω γράψει εδώ γιά τήν κυρία απάντηση 17998.Για αυτή την αγγελία γνωρίζει κανένας φίλος?
Καλησπέρα
Προ ετων την ειχα τιμησει την κυρια. Ερχοταν και στο σπιτι και σε ξενοδοχειο και ειχε και δικο της χωρο.
Απο μασαζ ειναι οτι καλυτερο εχω βρει(εχει και τραπεζι μασαζ).Στο τελος προσφερει και φραπε αλλα μεχρι εκει( σε μενα τουλαχιστον). 50 ευρω 1 ωρα.
Τωρα ειδα στο site 40 ευρω 1 ωρα.Την σταματησα γιατι δεν ηθελε να ξεβολευεται αφου εχει και δικο της χωρο και με εστησε κανα δυο φορες.
Προ ετων την ειχα τιμησει την κυρια. Ερχοταν και στο σπιτι και σε ξενοδοχειο και ειχε και δικο της χωρο.
Απο μασαζ ειναι οτι καλυτερο εχω βρει(εχει και τραπεζι μασαζ).Στο τελος προσφερει και φραπε αλλα μεχρι εκει( σε μενα τουλαχιστον). 50 ευρω 1 ωρα.
Τωρα ειδα στο site 40 ευρω 1 ωρα.Την σταματησα γιατι δεν ηθελε να ξεβολευεται αφου εχει και δικο της χωρο και με εστησε κανα δυο φορες.
Καλησπέρα
Έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα τα πάντα όλα η Ναταλίτσα από την εποχή του mamba!!!!
kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
οποτε κανει και φυλ προγραμαΈχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα τα πάντα όλα η Ναταλίτσα από την εποχή του mamba!!!!
οποτε κανει και φυλ προγραμα
εννοείται...εκτός αν διέγραψε το παρελθόν και το παίζει μόνο μασσέζ!!!
διαβαζω το βογραφικο και ειναι για γελια....Έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα τα πάντα όλα η Ναταλίτσα από την εποχή του mamba!!!!
ξεχασε που ξεσκατιζε γερους....
παντως εχει τεραστια ρωγα για οσους ενδιαφερονται
sotostop
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Το τι εκανε ο καθένας στο παρελθόν του δεν μας αφορά. Μας ενδιαφέρει τωρα τι κανει. και οτι πράγματι κανει το καλύτερο μασαζ. Εχετε σκυλιασει ολοι εδω γιατι μάλλον η μοναδική που δεν σας κάθετε....διαβαζω το βογραφικο και ειναι για γελια....
Τι να σας πω. Ρεμάλια
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.996
- Πόντοι
- 1.706
Νομιζω οτι δεν θα εχουμε την τυχη να τη δουμε (..τη ρωγα)διαβαζω το βογραφικο και ειναι για γελια....
Εμενα μου ειπε οτι κανει μονο μασαζ
χαχα
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Από πρόσωπο τι λέει η Ναταλία;
Υπάρχει πιθανότητα να αφήσει να βυζαξουμε Ρογα;
Από πρόσωπο τι λέει η Ναταλία;
αν πατήσεις το λινκ της αγγελίας,εχει φωτογραφία της.....και βέβαια,με τετοιο site που έχει δημιουργήσει,το αυτονόητο ειναι οτι κανει καθαρά επαγγελματική δουλεια.......μην ψάχνετε για παραπάνω,μπορεί να έκανε παλαιότερα,οχι τωρα ομως.
αν πατήσεις το λινκ της αγγελίας,εχει φωτογραφία της.....και βέβαια,με τετοιο site που έχει δημιουργήσει,το αυτονόητο ειναι οτι κανει καθαρά επαγγελματική δουλεια.......μην ψάχνετε για παραπάνω,μπορεί να έκανε παλαιότερα,οχι τωρα ομως.
Andy σαν παλιός σε παλιό έχεις κάποια πρόταση για κατ οίκον?
Το είχα ψιλοκόψει το σπορ τα τελευταία 3 χρόνια...
Αν έχεις κάτι που θα βοηθήσει στην επιστροφή θα σου είμαι υπόχρεος...
Andy σαν παλιός σε παλιό έχεις κάποια πρόταση για κατ οίκον?
Το είχα ψιλοκόψει το σπορ τα τελευταία 3 χρόνια...
Αν έχεις κάτι που θα βοηθήσει στην επιστροφή θα σου είμαι υπόχρεος...
εξαρτάται τι ψαχνεις........εγω θεωρω ως απαραίτητη προυπόθεση το καλό μασαζ,διαφορετικά πάμε και σε μπουρδελλο........αν θέλεις το πλήρες πακέττο,οι καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές ειναι η Ζωή και η Στεφανία,με δικό τους χώρο....και φυσικά η Φαίδρα,αλλά σε ξενοδοχείο...εχουν δικά τους νηματα εδω.Εξαιρετικό μασαζ κανει και η Φωτεινή στην Καλλιθέα,αλλά μετά μονον φραππέ.......
Τωρα,απο τις αγγελίες που ποστάρονται εδω μέσα,δεν νομίζω ότι υπάρχει κατι που να αξιζει τον κόπο......εκτός και αν θέλεις μονον μασαζ,οπότε υπάρχουν καλές και φτηνες επιλογές.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
εξαρτάται τι ψαχνεις........εγω θεωρω ως απαραίτητη προυπόθεση το καλό μασαζ,διαφορετικά πάμε και σε μπουρδελλο........αν θέλεις το πλήρες πακέττο,οι καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές ειναι η Ζωή και η Στεφανία,με δικό τους χώρο....και φυσικά η Φαίδρα,αλλά σε ξενοδοχείο...εχουν δικά τους νηματα εδω.Εξαιρετικό μασαζ κανει και η Φωτεινή στην Καλλιθέα,αλλά μετά μονον φραππέ.......
Τωρα,απο τις αγγελίες που ποστάρονται εδω μέσα,δεν νομίζω ότι υπάρχει κατι που να αξιζει τον κόπο......εκτός και αν θέλεις μονον μασαζ,οπότε υπάρχουν καλές και φτηνες επιλογές.
και η Ειρήνη από Μάρνης.... στο 30αρι ή 40αρι τιμάει και με το παραπάνω τα λεφτά ...
και η Ειρήνη από Μάρνης.... στο 30αρι ή 40αρι τιμάει και με το παραπάνω τα λεφτά ...
συμφωνώ.....αλλά υπάρχει προβλημα επικοινωνίας.......πρέπει να πας απο κει,και αν σου ανοιξει....με τις αλλες κλείνεις ραντεβού τηλεφωνικά.
OK. Σ ευχαριστώ πολύ. Για Βίκυ - Στεφανία με βλέπω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις