Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Εγω χαίρομαι να βλεπω ανθρωπους να βρισκουν το δρομο τους.

Στο μεταξύ πηρα προηγουμενως και δε το σηκωσε, θα ισιωνε την πλατη κανενος συναγωνιστη φαινεται!!!
Κάπου θα γαμιέται πάλι

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
καλησπερα και καλο μηνα επειδη βαριεμαι{να ψαξω] εχετε κατι υποψιν στα 50ευρω για σημερα

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
213
Πόντοι
21
Είναι πιο ωραία από την αδερφή της απλά η πίπα της θέλει βελτίωση, ενώ γαμιέται καλά.
Η Καρολίνα είναι άριστη στην πίπα υστερεί στο γαμήσι, σαν να μην της αρέσει.
Μια χαρά ειναι η Καρολίνα στο γαμησι αρκεί να γουστάρει...αμα δεν γουστάρει απλα διεκπεραιώνει οπως όλες....Αυτες διαλέγουν πελάτες τα χουμε ξαναπει αυτα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Είναι πιο ωραία από την αδερφή της απλά η πίπα της θέλει βελτίωση, ενώ γαμιέται καλά.
Η Καρολίνα είναι άριστη στην πίπα υστερεί στο γαμήσι, σαν να μην της αρέσει.
πιλοοοοοοοοοοοοο...ακους?...δεν της αρεσει.οποτε εχεις ελπιδες. :dancing:

dim167

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
έχει κάποιος εμπειρία από deluxe massage αν μπορεί ας στείλει καμία πληροφορία pm ευχαριστώ!!

george(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και σε μένα αν μπορείτε καποιο pm για το deluxe massage. Κυριως ποιες κοπελες προχωράνε σε Happy ending.

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
επιβεβαιωνω ως προς το  :jerking2:
μιλαμε για ψυχιατρικη περιπτωση
μονο που δεν με εβρισε στο τηλ.
προσπεραστε αφοβα
Μην οσμιστώ μπάζο. Κατευθείαν με πιάνει ένα γαργαλητό ανάμεσα στα πόδια μου. Μιά ακατανίκητη έλξη για (ξε)πέταμα χρημάτων. Άσε που αναφέρθηκε από μέλη ότι ήταν η "κυρία Ρένα" (λες και την ήξερα και την είχα απωθημένο). Παπάρια και μάπα το καρπούζι. Πρόκειται για καστανόξανθη, με ωραίο πρόσωπο. Εδώ τελειώνουν τα καλά. Διότι το σώμα της είναι ο ορισμός του αχλαδιού. Μέση σαν την πελοπόννησο και μπούτια τύφλα να έχει ο Αποστολάκης. Μασάζ του κόλου και αφού δεν είχα φέρει ΕΓΩ μαζί μου προφυλακτικά αρνήθηκε να τον πάρει στο στόμα. Φραπεδιά των 50 ευρώ πλας το χοτέλι. Γενικά έχει το σώμα που με ξενερώνει, όπως το περιέγραψα παραπάνω.  

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μην οσμιστώ μπάζο. Κατευθείαν με πιάνει ένα γαργαλητό ανάμεσα στα πόδια μου. Μιά ακατανίκητη έλξη για (ξε)πέταμα χρημάτων. Άσε που αναφέρθηκε από μέλη ότι ήταν η "κυρία Ρένα" (λες και την ήξερα και την είχα απωθημένο). Παπάρια και μάπα το καρπούζι. Πρόκειται για καστανόξανθη, με ωραίο πρόσωπο. Εδώ τελειώνουν τα καλά. Διότι το σώμα της είναι ο ορισμός του αχλαδιού. Μέση σαν την πελοπόννησο και μπούτια τύφλα να έχει ο Αποστολάκης. Μασάζ του κόλου και αφού δεν είχα φέρει ΕΓΩ μαζί μου προφυλακτικά αρνήθηκε να τον πάρει στο στόμα. Φραπεδιά των 50 ευρώ πλας το χοτέλι. Γενικά έχει το σώμα που με ξενερώνει, όπως το περιέγραψα παραπάνω. 

Πρέπει να δουλέψεις την αδυναμία σου για να μην την εκμεταλλεύονται κάθε λογής μπάζα. Το μπαζο-alert πάντως που εξέδωσες το εκτιμούμε ιδιαιτέρος συναγωνιστή

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.752
Πόντοι
746
ευχαριστούμε για το ινφο συναγωνιστα,τετοια φαινόμενα απλως τα προσπερναμε.

patroklos43

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
714
Πόντοι
990
Ρε παιδιά στο deluxe massage τι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του μασάζ ?
Όλες οι κοπέλες προσφέρουν το κάτι παραπάνω και αν ναι με τι κόστος ?
ρε τυποι κ εμενα με απασχολει αυτη η ερωτηση...εχω παρει ηδη χρυσαννα αλλα δεν ηξερα οτι κανει κι απ αυτα..να το επιδιωξω???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom